Zuma Bodrum yaz aylarının en lezzetli mekanlarından

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Çağdaş Japon mutfağının uluslararası temsilcisi ve ödüllü restoranı Zuma, yenilenen dekorasyonu ve benzersiz atmosferi ile bu yaz da Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yenilenen dekorasyonu ile Bodrum’un en gözde mekanlarından biri olan Zuma, Yalıkavak koyu ve Ege Denizi’nin nefes kesen manzarası eşliğinde yemek keyfi sunuyor. Misafirler, Zuma’nın içinde yer alan sonsuzluk havuzunda gündüz saatlerinde de keyifli vakit geçirirken, akşamüstü muhteşem gün batımlarını izleme fırsatı da yakalıyorlar.

Zuma otantik modern Japon mutfağını yansıtan imza tatlarının yanı sıra menüsüne yeni lezzetler de ekledi. Yeni lezzetlerden “Dana Tartar”ın yanı sıra “Ponzulu ve Wasabili Mayonezle Istakoz Tempura” ve “Saikoro” Bodrum menüsünde öne çıkanlar arasında yer alıyor. “Yarım yağlı ton balığı ve truffle ile hazırlanmış chutoro aburi maki” ise Zuma’nın her lokasyonunda olduğu gibi Bodrum’da da popülaritesini koruyor. Zuma’nın baş yapıtlarından olan “Hoba yaprağına sarılı morina balığı”nın yanı sıra Japon robata grill’inden lezzetli ızgaralar, benzersiz sushi ve sashimi çeşitleri de her zamanki gibi menüde misafirlere sunuluyor.

Sofistike ve şık bir dekorasyon ile tamamen yenilenen Zuma Bodrum, bu yaz 29 Temmuz ve 26 Ağustos Cumartesi geceleri DJ Doğuş Çabakçor’u ağırlayacak.Özel performansı ile DJ Doğuş Çobakçor, Zuma Bodrum’un keyifli ambiyansına kaliteli müzikleri ile hareket katacak.

Zuma Bodrum’un daimi DJ’leri hafta içi devam ederken, Cuma ve Cumartesi günleri canlı perküsyon ve saksafon performansları gerçekleşiyor. Zuma’nın uluslararası müzik direktörü Adrien Callier da yaz boyunca sürpriz performansları ile farklı tarihlerde Bodrum’da olacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de