Zuma Bodrum yaz aylarının en lezzetli mekanlarından

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Çağdaş Japon mutfağının uluslararası temsilcisi ve ödüllü restoranı Zuma, yenilenen dekorasyonu ve benzersiz atmosferi ile bu yaz da Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yenilenen dekorasyonu ile Bodrum’un en gözde mekanlarından biri olan Zuma, Yalıkavak koyu ve Ege Denizi’nin nefes kesen manzarası eşliğinde yemek keyfi sunuyor. Misafirler, Zuma’nın içinde yer alan sonsuzluk havuzunda gündüz saatlerinde de keyifli vakit geçirirken, akşamüstü muhteşem gün batımlarını izleme fırsatı da yakalıyorlar.

Zuma otantik modern Japon mutfağını yansıtan imza tatlarının yanı sıra menüsüne yeni lezzetler de ekledi. Yeni lezzetlerden “Dana Tartar”ın yanı sıra “Ponzulu ve Wasabili Mayonezle Istakoz Tempura” ve “Saikoro” Bodrum menüsünde öne çıkanlar arasında yer alıyor. “Yarım yağlı ton balığı ve truffle ile hazırlanmış chutoro aburi maki” ise Zuma’nın her lokasyonunda olduğu gibi Bodrum’da da popülaritesini koruyor. Zuma’nın baş yapıtlarından olan “Hoba yaprağına sarılı morina balığı”nın yanı sıra Japon robata grill’inden lezzetli ızgaralar, benzersiz sushi ve sashimi çeşitleri de her zamanki gibi menüde misafirlere sunuluyor.

Sofistike ve şık bir dekorasyon ile tamamen yenilenen Zuma Bodrum, bu yaz 29 Temmuz ve 26 Ağustos Cumartesi geceleri DJ Doğuş Çabakçor’u ağırlayacak.Özel performansı ile DJ Doğuş Çobakçor, Zuma Bodrum’un keyifli ambiyansına kaliteli müzikleri ile hareket katacak.

Zuma Bodrum’un daimi DJ’leri hafta içi devam ederken, Cuma ve Cumartesi günleri canlı perküsyon ve saksafon performansları gerçekleşiyor. Zuma’nın uluslararası müzik direktörü Adrien Callier da yaz boyunca sürpriz performansları ile farklı tarihlerde Bodrum’da olacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar