Zuma Bodrum yaz aylarının en lezzetli mekanlarından

04 Temmuz 2017 Salı 13:00
12
14
16
18

Çağdaş Japon mutfağının uluslararası temsilcisi ve ödüllü restoranı Zuma, yenilenen dekorasyonu ve benzersiz atmosferi ile bu yaz da Bodrum’da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yenilenen dekorasyonu ile Bodrum’un en gözde mekanlarından biri olan Zuma, Yalıkavak koyu ve Ege Denizi’nin nefes kesen manzarası eşliğinde yemek keyfi sunuyor. Misafirler, Zuma’nın içinde yer alan sonsuzluk havuzunda gündüz saatlerinde de keyifli vakit geçirirken, akşamüstü muhteşem gün batımlarını izleme fırsatı da yakalıyorlar.

Zuma otantik modern Japon mutfağını yansıtan imza tatlarının yanı sıra menüsüne yeni lezzetler de ekledi. Yeni lezzetlerden “Dana Tartar”ın yanı sıra “Ponzulu ve Wasabili Mayonezle Istakoz Tempura” ve “Saikoro” Bodrum menüsünde öne çıkanlar arasında yer alıyor. “Yarım yağlı ton balığı ve truffle ile hazırlanmış chutoro aburi maki” ise Zuma’nın her lokasyonunda olduğu gibi Bodrum’da da popülaritesini koruyor. Zuma’nın baş yapıtlarından olan “Hoba yaprağına sarılı morina balığı”nın yanı sıra Japon robata grill’inden lezzetli ızgaralar, benzersiz sushi ve sashimi çeşitleri de her zamanki gibi menüde misafirlere sunuluyor.

Sofistike ve şık bir dekorasyon ile tamamen yenilenen Zuma Bodrum, bu yaz 29 Temmuz ve 26 Ağustos Cumartesi geceleri DJ Doğuş Çabakçor’u ağırlayacak.Özel performansı ile DJ Doğuş Çobakçor, Zuma Bodrum’un keyifli ambiyansına kaliteli müzikleri ile hareket katacak.

Zuma Bodrum’un daimi DJ’leri hafta içi devam ederken, Cuma ve Cumartesi günleri canlı perküsyon ve saksafon performansları gerçekleşiyor. Zuma’nın uluslararası müzik direktörü Adrien Callier da yaz boyunca sürpriz performansları ile farklı tarihlerde Bodrum’da olacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı