Yılbaşının en tatlı hediyesi

23 Aralık 2017 Cumartesi 09:00
12
14
16
18

Birbirinden ilginç tasarımlı meyve demetleri ve çikolata aranjmanlarıyla yeni yılın en farklı hediyesi Nefis Demet’ten. Tamamen yerli üreticiden aldığı meyveleriyle Nefis Demet, GDO’suz, katkı maddesiz taze kurabiye ve kekleriyle sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor. Yeni yılda sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenlerin adresi, sadece 4 saatte hazırlanan Nefis Demet’ler olacak.

Yaşamınızdaki özel insanları ne kadar sevdiğinizi ve birlikte geçirdiğiniz özel anıları unutmadığınızı göstermenin yolu nefis meyve demetlerinden geçiyor. Yılbaşında sevdiklerinizi etkilemenin en tatlı tercihlerinden olan meyve demetleri, Nefis Demet’in şık tasarımları ile sevdiklerinizi çok şaşırtacak. Sevginizi göstermenin en sağlıklı yolu olan Nefis Demet meyveleri, kendi toprağından kendi üreticisinden özenle seçiliyor.

Yılbaşında Enerji Katacak

Yılbaşında çok ağır yiyeceklerden sakınılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, o günü hafif yiyeceklerle atlatmak gerektiğini öneriyor. Çilek, muz, ananas, üzüm ve elma gibi meyvelerden ve GDO’suz çikolatalardan hazırlanan Nefis Demet’ler, sağlıklı ve hafif atıştırmalıklar olarak yılbaşında ne yiyeceğim derdine derman oluyor. Bütün gece size eşlik edebilecek kadar hafif atıştırmalıklar olan meyve demetleri, içerdiği C vitamini ile enerjinizi gece boyunca tutmanıza yardımcı olacak.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı