Yılbaşının en tatlı hediyesi

23 Aralık 2017 Cumartesi 09:00
12
14
16
18

Birbirinden ilginç tasarımlı meyve demetleri ve çikolata aranjmanlarıyla yeni yılın en farklı hediyesi Nefis Demet’ten. Tamamen yerli üreticiden aldığı meyveleriyle Nefis Demet, GDO’suz, katkı maddesiz taze kurabiye ve kekleriyle sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor. Yeni yılda sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenlerin adresi, sadece 4 saatte hazırlanan Nefis Demet’ler olacak.

Yaşamınızdaki özel insanları ne kadar sevdiğinizi ve birlikte geçirdiğiniz özel anıları unutmadığınızı göstermenin yolu nefis meyve demetlerinden geçiyor. Yılbaşında sevdiklerinizi etkilemenin en tatlı tercihlerinden olan meyve demetleri, Nefis Demet’in şık tasarımları ile sevdiklerinizi çok şaşırtacak. Sevginizi göstermenin en sağlıklı yolu olan Nefis Demet meyveleri, kendi toprağından kendi üreticisinden özenle seçiliyor.

Yılbaşında Enerji Katacak

Yılbaşında çok ağır yiyeceklerden sakınılması gerektiğini vurgulayan uzmanlar, o günü hafif yiyeceklerle atlatmak gerektiğini öneriyor. Çilek, muz, ananas, üzüm ve elma gibi meyvelerden ve GDO’suz çikolatalardan hazırlanan Nefis Demet’ler, sağlıklı ve hafif atıştırmalıklar olarak yılbaşında ne yiyeceğim derdine derman oluyor. Bütün gece size eşlik edebilecek kadar hafif atıştırmalıklar olan meyve demetleri, içerdiği C vitamini ile enerjinizi gece boyunca tutmanıza yardımcı olacak.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı