Yaz Sofraları Profilo’nun ekmek makineleri ile şenleniyor

29 Haziran 2017 Perşembe 13:00
12
14
16
18

Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin çok fonksiyonlu ekmek makinesi ile ağız tadınıza göre her çeşit ekmeği pişirebileceğiniz gibi reçel yapma özelliği sayesinde yaz meyvelerinin lezzetini sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Dayanıklı, estetik ve pratik kullanım özelliklerine sahip ürünleriyle hayata konfor katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ekmek Makinesi ile günün her saatinde sıcacık, mis kokan nefis ve sağlıklı ekmekleri evinizde yapabilme imkanı sunuyor. Profilo Ekmek Makinesi, reçel yapma özelliği sayesinde de kahvaltıları lezzetlendiren birbirinden nefis reçelleri sofranıza getiriyor.

Bir Ekmek Makinesinden Çok Daha Fazlası

Üç farklı pişirme ve kızartma ayarı bulunan Profilo PBM1000W ve Profilo PBM0990X ekmek makineleri ile beyaz, tam buğday, çavdar, glutenli ya da glutensiz gibi pek çok farklı ve sağlıklı ekmeği evinizde yapabilir, yaz meyveleri ile hazırlayacağınız birbirinden lezzetli reçeller ile kahvaltı sofralarınızı taçlandırabilirsiniz.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…