Yaz Sofraları Profilo’nun ekmek makineleri ile şenleniyor

29 Haziran 2017 Perşembe 13:00
12
14
16
18

Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin çok fonksiyonlu ekmek makinesi ile ağız tadınıza göre her çeşit ekmeği pişirebileceğiniz gibi reçel yapma özelliği sayesinde yaz meyvelerinin lezzetini sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

Dayanıklı, estetik ve pratik kullanım özelliklerine sahip ürünleriyle hayata konfor katan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ekmek Makinesi ile günün her saatinde sıcacık, mis kokan nefis ve sağlıklı ekmekleri evinizde yapabilme imkanı sunuyor. Profilo Ekmek Makinesi, reçel yapma özelliği sayesinde de kahvaltıları lezzetlendiren birbirinden nefis reçelleri sofranıza getiriyor.

Bir Ekmek Makinesinden Çok Daha Fazlası

Üç farklı pişirme ve kızartma ayarı bulunan Profilo PBM1000W ve Profilo PBM0990X ekmek makineleri ile beyaz, tam buğday, çavdar, glutenli ya da glutensiz gibi pek çok farklı ve sağlıklı ekmeği evinizde yapabilir, yaz meyveleri ile hazırlayacağınız birbirinden lezzetli reçeller ile kahvaltı sofralarınızı taçlandırabilirsiniz.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar