Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de

22 Temmuz 2017 Cumartesi 10:00
12
14
16
18

Restoran ve gastronomi market konseptini keyifli bir atmosferde bir araya getiren Delimonti, dönemsel ve özel lezzetlerden oluşan zengin menüsünün yanı sıra, özellikle yaz aylarında tercih edilen şerbet çeşitlerini de misafirlerinin beğenisine sunuyor. Delimonti ekibi, aynı zamanda şerbetlerin en sevilenlerinden gelincik şerbetinin yapılışına dair püf noktaların anlatıldığı kısa videosunu da sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşıyor.

Göz alıcı kırmızı rengi, damakta bıraktığı ekşi lezzeti ve ferahlatıcı etkisi ile yazın sıcak günlerine keyif katan içeceklerden biri olan, Ege bölgesine özel gelincik şerbeti;gelinciklerin tarladan toplanan en doğal hallerinin, aynı gün içerisinde işlenmesiyle hazırlanıyor. Yerli üreticilerin yöresel ürün ve üretim alışkanlıklarını koruyarak, en sağlıklı ve kaliteli koşullarda yaptığı gelincik şerbeti, Delimonti ile şehrin merkezine geliyor.

Türkiye’nin tüm bölgelerinden, en doğal ve taze ürünlerin bulunduğu Delimonti’nin menüsü ve marketinde, başta gelincik olmak üzere demirhindi, Sirken-i Cübin ve meyan gibi birçok şerbet seçeneği yer alıyor. Delimonti, “Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkarak, en özel ürünleri misafirleriyle buluşturuyor.

Delimonti’nin misafirlerine sunduğu ürünlerin doğal üretim süreçleri, sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolardan takip edilebiliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek