Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de

22 Temmuz 2017 Cumartesi 10:00
12
14
16
18

Restoran ve gastronomi market konseptini keyifli bir atmosferde bir araya getiren Delimonti, dönemsel ve özel lezzetlerden oluşan zengin menüsünün yanı sıra, özellikle yaz aylarında tercih edilen şerbet çeşitlerini de misafirlerinin beğenisine sunuyor. Delimonti ekibi, aynı zamanda şerbetlerin en sevilenlerinden gelincik şerbetinin yapılışına dair püf noktaların anlatıldığı kısa videosunu da sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşıyor.

Göz alıcı kırmızı rengi, damakta bıraktığı ekşi lezzeti ve ferahlatıcı etkisi ile yazın sıcak günlerine keyif katan içeceklerden biri olan, Ege bölgesine özel gelincik şerbeti;gelinciklerin tarladan toplanan en doğal hallerinin, aynı gün içerisinde işlenmesiyle hazırlanıyor. Yerli üreticilerin yöresel ürün ve üretim alışkanlıklarını koruyarak, en sağlıklı ve kaliteli koşullarda yaptığı gelincik şerbeti, Delimonti ile şehrin merkezine geliyor.

Türkiye’nin tüm bölgelerinden, en doğal ve taze ürünlerin bulunduğu Delimonti’nin menüsü ve marketinde, başta gelincik olmak üzere demirhindi, Sirken-i Cübin ve meyan gibi birçok şerbet seçeneği yer alıyor. Delimonti, “Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkarak, en özel ürünleri misafirleriyle buluşturuyor.

Delimonti’nin misafirlerine sunduğu ürünlerin doğal üretim süreçleri, sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolardan takip edilebiliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe