Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de

22 Temmuz 2017 Cumartesi 10:00
12
14
16
18

Restoran ve gastronomi market konseptini keyifli bir atmosferde bir araya getiren Delimonti, dönemsel ve özel lezzetlerden oluşan zengin menüsünün yanı sıra, özellikle yaz aylarında tercih edilen şerbet çeşitlerini de misafirlerinin beğenisine sunuyor. Delimonti ekibi, aynı zamanda şerbetlerin en sevilenlerinden gelincik şerbetinin yapılışına dair püf noktaların anlatıldığı kısa videosunu da sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşıyor.

Göz alıcı kırmızı rengi, damakta bıraktığı ekşi lezzeti ve ferahlatıcı etkisi ile yazın sıcak günlerine keyif katan içeceklerden biri olan, Ege bölgesine özel gelincik şerbeti;gelinciklerin tarladan toplanan en doğal hallerinin, aynı gün içerisinde işlenmesiyle hazırlanıyor. Yerli üreticilerin yöresel ürün ve üretim alışkanlıklarını koruyarak, en sağlıklı ve kaliteli koşullarda yaptığı gelincik şerbeti, Delimonti ile şehrin merkezine geliyor.

Türkiye’nin tüm bölgelerinden, en doğal ve taze ürünlerin bulunduğu Delimonti’nin menüsü ve marketinde, başta gelincik olmak üzere demirhindi, Sirken-i Cübin ve meyan gibi birçok şerbet seçeneği yer alıyor. Delimonti, “Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkarak, en özel ürünleri misafirleriyle buluşturuyor.

Delimonti’nin misafirlerine sunduğu ürünlerin doğal üretim süreçleri, sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolardan takip edilebiliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...