Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!

08 Ocak 2018 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Wish More Hotel Istanbul, Ocak ayına özel hazırladığı kestane menüsü ile içinizi ısıtacak. Kestanenin her halini keşfedebileceğiniz tatlardan oluşan menüde, çorbadan salataya, etli ana yemekten tatlıya birçok lezzeti bulabilmek mümkün.

Kış mevsiminin en leziz habercilerinden olan kestane tezgâhlardaki yerini aldı. Cezbedici kokusu ile yürüdüğümüz caddeleri saran, çıtır çıtır görüntüsü ile iştahımızı kabartan kestane, soğuk havalarda içimize sımsıcak duygular yaymaya yetiyor. Wish More Hotel Istanbul ise kışı sevme sebeplerimizden biri olan bu özel lezzeti eşsiz reçetelerinin başrolüne oturtarak Ocak ayının tadına tat katıyor. Kestanenin her halini keşfetmek isteyenleri konsept restoranında ağırlayan lüks otel, zengin menüsü ile kestane severleri mutlu ediyor.

5 yıldızlı otelin yetenekli ve tecrübeli şefleri tarafından hazırlanan menüsünde trüf mantarı yağı eşliğinde kestaneli sebze çorbası, avokado, mandalina ve hardal sos ile lezzetlendirilmiş kestaneli kış salatası, kök sebzeler eşliğinde kestaneli ve orman mantarlı piliç sarma, taze baharatlar, domates, yeşil biber, fıstık ve üzümlü Osmanlı pilavıyla servis edilen güveçte kestaneli kuzu ve kestaneli & çikolatalı pasta yer alıyor. Dileyen misafirlerin set menü de tercih edebileceği Wish More Hotel Istanbul’da kestane keyfi Ocak ayının sonuna kadar sürecek.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!