Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!

08 Ocak 2018 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Wish More Hotel Istanbul, Ocak ayına özel hazırladığı kestane menüsü ile içinizi ısıtacak. Kestanenin her halini keşfedebileceğiniz tatlardan oluşan menüde, çorbadan salataya, etli ana yemekten tatlıya birçok lezzeti bulabilmek mümkün.

Kış mevsiminin en leziz habercilerinden olan kestane tezgâhlardaki yerini aldı. Cezbedici kokusu ile yürüdüğümüz caddeleri saran, çıtır çıtır görüntüsü ile iştahımızı kabartan kestane, soğuk havalarda içimize sımsıcak duygular yaymaya yetiyor. Wish More Hotel Istanbul ise kışı sevme sebeplerimizden biri olan bu özel lezzeti eşsiz reçetelerinin başrolüne oturtarak Ocak ayının tadına tat katıyor. Kestanenin her halini keşfetmek isteyenleri konsept restoranında ağırlayan lüks otel, zengin menüsü ile kestane severleri mutlu ediyor.

5 yıldızlı otelin yetenekli ve tecrübeli şefleri tarafından hazırlanan menüsünde trüf mantarı yağı eşliğinde kestaneli sebze çorbası, avokado, mandalina ve hardal sos ile lezzetlendirilmiş kestaneli kış salatası, kök sebzeler eşliğinde kestaneli ve orman mantarlı piliç sarma, taze baharatlar, domates, yeşil biber, fıstık ve üzümlü Osmanlı pilavıyla servis edilen güveçte kestaneli kuzu ve kestaneli & çikolatalı pasta yer alıyor. Dileyen misafirlerin set menü de tercih edebileceği Wish More Hotel Istanbul’da kestane keyfi Ocak ayının sonuna kadar sürecek.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü