Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek

25 Temmuz 2017 Salı 12:00
12
14
16
18

Meşhur Dondurmacı Yaşar Usta’nın, bu sezon menüsüne yeni dahil ettiği Çikolatalı Sorbe Dondurma ile formuna dikkat etmek isteyenler, süte alerjisi olanlar ve vegan beslenenler sıcak yaz günlerini dondurmasız geçirmeyecek.

Keyfi en çok yazın çıkarılan dondurma, sütlü tatlılar denince akla ilk gelen lezzetlerden bir tanesi. İçerdiği yüksek besin değerleri sayesinde doğal ve sağlıklı bir tatlı olan bu lezzeti, taze mevsim meyveleriyle harmanlayarak birbirinden enfes sorbe dondurmalar haline getiren İstanbul’un meşhur dondurmacısı Yaşar Usta, bu kez çikolatayı sorbe ile buluşturuyor. Yarım asırdır dondurmacılık yapan ve menüsünde 30’dan fazla farklı dondurma çeşidi bulunduran Yaşar Usta’nın bu sezon menüye yeni eklediği Çikolatalı Sorbe Dondurma, farklı bir lezzet arayanların sıcak yaz günlerini serinletecek.

Veganlar ve süt alerjisi olanlar da tercih edebilir

Daha çok meyveli olarak hazırlanan sorbe dondurmalar, Yaşar Usta’nın yeni menüsünde bu kez çikolata ile birleşiyor ve süt kullanılmıyor. Bu özelliği ile Çikolatalı Sorbe Dondurma’nın süte alerjisi olanlar ve süt ve yumurta gibi hayvansal gıdaları tüketmeyen veganlar tarafından da tercih edilebileceğini belirten Yaşar Usta, “Klasik dondurmaya göre daha hafif olan yeni sorbe dondurmamızın içinde sadece çikolata parçacıkları, kakao ve doğal salep gibi malzemeler bulunuyor. Çocukların ve yetişkinlerin severek tüketeceğini düşündüğümüz sezonun en yeni ürünü olan Çikolatalı Sorbe Dondurma ile hem formuna dikkat edenler hem süte alerjisi olanlar hem de vegan beslenenler yazın keyifle dondurmalarını yiyebilecek.” şeklinde konuştu.

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...