Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek

25 Temmuz 2017 Salı 12:00
12
14
16
18

Meşhur Dondurmacı Yaşar Usta’nın, bu sezon menüsüne yeni dahil ettiği Çikolatalı Sorbe Dondurma ile formuna dikkat etmek isteyenler, süte alerjisi olanlar ve vegan beslenenler sıcak yaz günlerini dondurmasız geçirmeyecek.

Keyfi en çok yazın çıkarılan dondurma, sütlü tatlılar denince akla ilk gelen lezzetlerden bir tanesi. İçerdiği yüksek besin değerleri sayesinde doğal ve sağlıklı bir tatlı olan bu lezzeti, taze mevsim meyveleriyle harmanlayarak birbirinden enfes sorbe dondurmalar haline getiren İstanbul’un meşhur dondurmacısı Yaşar Usta, bu kez çikolatayı sorbe ile buluşturuyor. Yarım asırdır dondurmacılık yapan ve menüsünde 30’dan fazla farklı dondurma çeşidi bulunduran Yaşar Usta’nın bu sezon menüye yeni eklediği Çikolatalı Sorbe Dondurma, farklı bir lezzet arayanların sıcak yaz günlerini serinletecek.

Veganlar ve süt alerjisi olanlar da tercih edebilir

Daha çok meyveli olarak hazırlanan sorbe dondurmalar, Yaşar Usta’nın yeni menüsünde bu kez çikolata ile birleşiyor ve süt kullanılmıyor. Bu özelliği ile Çikolatalı Sorbe Dondurma’nın süte alerjisi olanlar ve süt ve yumurta gibi hayvansal gıdaları tüketmeyen veganlar tarafından da tercih edilebileceğini belirten Yaşar Usta, “Klasik dondurmaya göre daha hafif olan yeni sorbe dondurmamızın içinde sadece çikolata parçacıkları, kakao ve doğal salep gibi malzemeler bulunuyor. Çocukların ve yetişkinlerin severek tüketeceğini düşündüğümüz sezonun en yeni ürünü olan Çikolatalı Sorbe Dondurma ile hem formuna dikkat edenler hem süte alerjisi olanlar hem de vegan beslenenler yazın keyifle dondurmalarını yiyebilecek.” şeklinde konuştu.

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de