Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek

25 Temmuz 2017 Salı 12:00
12
14
16
18

Meşhur Dondurmacı Yaşar Usta’nın, bu sezon menüsüne yeni dahil ettiği Çikolatalı Sorbe Dondurma ile formuna dikkat etmek isteyenler, süte alerjisi olanlar ve vegan beslenenler sıcak yaz günlerini dondurmasız geçirmeyecek.

Keyfi en çok yazın çıkarılan dondurma, sütlü tatlılar denince akla ilk gelen lezzetlerden bir tanesi. İçerdiği yüksek besin değerleri sayesinde doğal ve sağlıklı bir tatlı olan bu lezzeti, taze mevsim meyveleriyle harmanlayarak birbirinden enfes sorbe dondurmalar haline getiren İstanbul’un meşhur dondurmacısı Yaşar Usta, bu kez çikolatayı sorbe ile buluşturuyor. Yarım asırdır dondurmacılık yapan ve menüsünde 30’dan fazla farklı dondurma çeşidi bulunduran Yaşar Usta’nın bu sezon menüye yeni eklediği Çikolatalı Sorbe Dondurma, farklı bir lezzet arayanların sıcak yaz günlerini serinletecek.

Veganlar ve süt alerjisi olanlar da tercih edebilir

Daha çok meyveli olarak hazırlanan sorbe dondurmalar, Yaşar Usta’nın yeni menüsünde bu kez çikolata ile birleşiyor ve süt kullanılmıyor. Bu özelliği ile Çikolatalı Sorbe Dondurma’nın süte alerjisi olanlar ve süt ve yumurta gibi hayvansal gıdaları tüketmeyen veganlar tarafından da tercih edilebileceğini belirten Yaşar Usta, “Klasik dondurmaya göre daha hafif olan yeni sorbe dondurmamızın içinde sadece çikolata parçacıkları, kakao ve doğal salep gibi malzemeler bulunuyor. Çocukların ve yetişkinlerin severek tüketeceğini düşündüğümüz sezonun en yeni ürünü olan Çikolatalı Sorbe Dondurma ile hem formuna dikkat edenler hem süte alerjisi olanlar hem de vegan beslenenler yazın keyifle dondurmalarını yiyebilecek.” şeklinde konuştu.

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe