Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor

16 Aralık 2017 Cumartesi 11:00
12
14
16
18

Fransız pastacılığının en iyileri ile Vakko’nun buluşmasından doğan “Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını yeni yıla özel sunulan farklı lezzetlerle kutluyor. İlk tadımda kalbinizi çalacak tatları, zarif sunumları ve çay saatlerine sunduğu lezzetler ile Vakko Patisserie Petit Four, yılbaşına özel hazırlanan yepyeni tatları ve birinci yıl keyfini 17 Aralık’ta müdavimleri ile paylaşıyor.

Vakko şıklığının lezzetli ilklerinden Vakko Patisserie Petit Four, geleneksel Fransız patisserie kültürünü şehrin gözde sosyal yaşam merkezlerine taşıyor.

Keyifli atmosferi ile Vakko Patisserie Petit Four; müdavimlerini 17 Aralık günü İstanbul Akmerkez, İzmir Egeperla ve Bodrum Palmarina lokasyonlarına birinci yılını kutlamaya ve müdavimlerini yeni yıla özel sunulan lezzetlerle buluşturmaya davet ediyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü