Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta

26 Kasım 2017 Pazar 11:00
12
14
16
18

Üyelerine sunduğu ayrıcalıklarla olduğu kadar gerçekleştirdiği etkinliklerle de ilgi çeken ZUBİZU, d.ream Akademi’de düzenlediği ZUBİZU Mutfak Atölyesi etkinliğinde ünlü isimleri ağırladı. Misafirler, Mezzaluna’nın executive şefi Fabio Brambilla ve İtalyan konuk şef Antonio Pappalardo’nun katılımıyla gerçekleşen atölyede keyif dolu bir gün geçirdiler.

Farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda öneri ve içerikler paylaşan mobil uygulama ZUBİZU, renkli ve eğlenceli etkinliklerine devam ediyor. Mezzaluna’nın executive şefi Fabio Brambilla ve İtalyan konuk şef Antonio Pappalardo’nun katılımı ile önceki gün d.ream Akademi’de eğlenceli bir yemek atölyesi gerçekleşti.

Pizza yapımının inceliklerini İtalyan şeflerden dinleyen ve onlarla birlikte pizza hamuru yapan ünlü konuklar arasında Leyla Alaton, Jeff Hakko, Elif Dağdeviren, Keremcem, Sibel Kutman Oral, Zümrüt Arol Bekçe, İpek Acar, Zara, Gözde Kansu, Meltem Kazaz, Zeynep Düvenci, İdil Lüleci, Ögeday Girişken, Engin Tozak, Murat Güloğlu, Denizhan Dağdelen gibi isimler vardı.

Etkinlik sonunda yaptıkları pizzaların tadına bakıp birbirlerine ikram eden ünlüler, keyif ve lezzet dolu bir yemek atölyesi gerçekleştirdiler.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar