Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor

23 Ocak 2018 Salı 19:00
12
14
16
18

ÇİKOLATADA TUTKUNUN YENİ ADI; PERNIGOTTI PASSIONI

155 yılı aşkın geçmişi ile İtalya'nın geleneksel ve tarihi çikolata markalarından Pernigotti, yeni Passioni serisi ile tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor.

Hayatının her anında tutkuyu arayan, hayatı dolu dolu yaşayan, anın tadını çıkaran ve kendini özel hissedenler için Pernigotti Passioni çikolatada tutkunun yeni adı oluyor. İtalyan kalitesi ve ustalığından gelen enfes lezzeti, doğal içeriği ve yoğun tadıyla Pernigotti Passioni çikolata keyfinizi tutkuya dönüştürüyor.

Pernigotti Passioni’nin lezzetinin benzersiz olması için sadece kakao ve fındıktan gelen doğal yağ, doğal vanilya aroması kullanıyor. Koruyucu ve renklendirici yer almıyor. Fındıklı çeşidinde Ordu’nun lezzetli ve kaliteli fındığı, Antep Fıstıklı çeşidinde Gaziantep’in lezzetli boz fıstığı Passioni’nin lezzetine lezzet katıyor.

Pernigotti Passioni sütlü 45g/100g, bitter 45g/100g, fındıklı 45g/100g ve Antep Fıstıklı 45g/100g çeşitleri ile farklı damak zevklerine hitap ediyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da