Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı

27 Nisan 2018 Cuma 07:00
12
14
16
18

Hilton İstanbul Bosphorus’un en gözde mekanlarından biri olan Lalezar Meyhanesi, “Yerel Mutfak Global Lezzet” kapsamında bu kez Türkiye’nin ilk “Sakin Şehri” olan Seferihisar’ın mutfağı davetlilere sunuldu. Tüm yemekler, Seferihisar Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kadınlarının elinden çıktı.

Yenilenen konseptiyle misafirlerini ağırlamaya başlayan Hilton İstanbul Bosphorus içerisinde yer alan Lalezar Meyhanesi, Mart ayında Adana’nın yöresel yemeklerini tanıtarak başladığı “Yerel Mutfak Global Lezzet” konseptine Türkiye’nin ilk “Sakin Şehri” olan İzmir – Seferihisar ile devam ediyor. Seferihisar’ın birbirinden özel lezzetlerinin davetlilere sunulduğu gecede, Lalezar Meyhanesi’nin mutfağı, Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi kadınlarına teslim edildi.

Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşen lansman gecesine katılanlar arasında Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hıdırlık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Neptün Soyer ve kooperatif kadınları, Oyuncu Altan Gördüm, Gazeteci ve Sunucu Murat Güloğlu Hilton İstanbul Bosphorus Otel Müdürü Tolga Aytan da vardı. Canlı müzik eşliğinde gerçekleşen ve basından da birçok kişinin katıldığı etkinlik davetlilere keyifli bir gece yaşattı.

Hilton İstanbul Bosphorus Seferihisar lezzetlerini sevenler, merak edenler ve özleyenleri 26-27-28 Nisan’da Lalezar Meyhanesi’ne bekliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı