“Tatil Mutfakta”

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:00
12
14
16
18

Dünyanın en seçkin mutfak okullarından biri olan Chef’s Table Mutfak Akademisi, bu yaz tatilinde 11-15 yaş arası çocuklar için özel eğitimler sunuyor. Beş gün sürecek Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri Ağustos ayında başlıyor. Çocuklarını ilgi alanına göre bir program seçip lezzet dolu bir deneyim yaşatarak onlara unutulmaz bir tatil hediyesi vermek mümkün. Ayrıca eğitime katılan tüm küçük şeflere önlük ve kep hediye edilecek.

(11-15 yaş) Aşçılık / Tatil Mutfakta (07-11 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Çocuklarınız keyifli vakit geçirirken bir yandan yemek yapmayı öğrenebilecek. 5 günlük eğitimin ardından evde yemek yapma sanatını bilen küçük bir şefiniz olacak. Bu eşsiz deneyim ile çocuklarınızın mutfakta kendi lezzetlerini ortaya çıkarmasına izin verin!

Eğitim programı içeriğinde; taze makarna yapımı, temel makarna sosları, restoran tatlıları, pizza hamuru ve pizza sosu, et ve kümes hayvanları pişirme teknikleri ve smoothie yapımı bulunuyor.

(11-15 yaş) Pastacılık / Tatil Mutfakta (12-16 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Akademinin profesyonel kadrosu eşliğinde çocukların hayatlarını kolaylaştıracak temel konular, teori ve pratiği eş zamanlı uygulayacakları bu eğitimde işleniyor. Toplam 20 saatlik bu eğitim sonrasında tatlı konusunda mutfağınız emin ellerde olacak.

Program içeriğinde; kurabiye ve cupcake yapımı, bonibonlu chocolate chips, çilekli magnolia, çikolatalı puding, antep fıstıklı panna cotta, poğaça, açma, paskalya çöreği, ıslak kek, muffin, çikolatalı pasta, pandispanya, pasta hazırlanması ve süslenmesi bulunuyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de