“Tatil Mutfakta”

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:00
12
14
16
18

Dünyanın en seçkin mutfak okullarından biri olan Chef’s Table Mutfak Akademisi, bu yaz tatilinde 11-15 yaş arası çocuklar için özel eğitimler sunuyor. Beş gün sürecek Aşçılık ve Pastacılık eğitimleri Ağustos ayında başlıyor. Çocuklarını ilgi alanına göre bir program seçip lezzet dolu bir deneyim yaşatarak onlara unutulmaz bir tatil hediyesi vermek mümkün. Ayrıca eğitime katılan tüm küçük şeflere önlük ve kep hediye edilecek.

(11-15 yaş) Aşçılık / Tatil Mutfakta (07-11 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Çocuklarınız keyifli vakit geçirirken bir yandan yemek yapmayı öğrenebilecek. 5 günlük eğitimin ardından evde yemek yapma sanatını bilen küçük bir şefiniz olacak. Bu eşsiz deneyim ile çocuklarınızın mutfakta kendi lezzetlerini ortaya çıkarmasına izin verin!

Eğitim programı içeriğinde; taze makarna yapımı, temel makarna sosları, restoran tatlıları, pizza hamuru ve pizza sosu, et ve kümes hayvanları pişirme teknikleri ve smoothie yapımı bulunuyor.

(11-15 yaş) Pastacılık / Tatil Mutfakta (12-16 Ağustos, 10:00-14:00) 750 TL

Akademinin profesyonel kadrosu eşliğinde çocukların hayatlarını kolaylaştıracak temel konular, teori ve pratiği eş zamanlı uygulayacakları bu eğitimde işleniyor. Toplam 20 saatlik bu eğitim sonrasında tatlı konusunda mutfağınız emin ellerde olacak.

Program içeriğinde; kurabiye ve cupcake yapımı, bonibonlu chocolate chips, çilekli magnolia, çikolatalı puding, antep fıstıklı panna cotta, poğaça, açma, paskalya çöreği, ıslak kek, muffin, çikolatalı pasta, pandispanya, pasta hazırlanması ve süslenmesi bulunuyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…