Tahinin pekmez aşkı eski tadında!

05 Şubat 2018 Pazartesi 21:00
12
14
16
18

Bir kasenin içinde yavaş yavaş karışırken birbirinin rengini alan, önce bu görüntüsüyle sonra da tadıyla aşk tadında bir hikaye yaşatan tahin pekmez, eskitadinda.com’un geleneksel ve doğal üretimiyle sofraların baş tacı oluyor. Yalnızca yerel susamdan üretilen tahin ve en iyi dutlardan elde edilen pekmezin yanı sıra Eski Tadında’nın bir önerisi var: Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tertemiz topraklarda yeşeren tohumlardan tabaklarımıza gelene kadar doğallığını koruyan artizan lezzetler sunan eskitadinda.com, lezzet ve şifa deposu tahin pekmez ikilisiyle sofraları şenlendiriyor.

Tahin yerli susamdan

Özellikle kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tahin, büyüklerimizin anlata anlata bitiremediği eski tadıyla sunuluyor. Yalnızca yerli susamdan üretilen tahin, geleneksel yöntemlerle kara fırınlarda pişirilerek öğütülüyor ve eskitadinda.com’un tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir katkı maddesi içermiyor.

İyi pekmezin sırrı…

İyi pekmez için iyi şıra, iyi şıra için de iyi dut gerekir. Eski Tadında, bu düşünceyle dalındaki en iyi dutları topluyor ve uygun olgunlukta olanlardan dut şırası hazırlıyor. Ardından yalnızca dutun kendi suyu ve şekerinin kazanlarda kaynatılmasıyla enfes bir pekmez elde ediliyor.

Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tahin pekmez denildiğinde akla ilk olarak dut pekmezi gelse de, Eski Tadında’nın keçiboynuzu pekmezi de tahine çok yakışıyor. Ormanın içinde kendiliğinden yetişen ağaçlardan toplanan keçiboynuzlarıyla hazırlandığı için herhangi bir zirai ilaçlama ve gübrelemeye maruz kalmayan pekmez, yaz kış ayırt etmeksizin sofralara sağlık katıyor.

Aynı gün teslimat

 

eskitadinda.com lezzetleri, hızlı teslimat ile tazeliğini ve doğallığını koruyor. İstanbul içinde saat 12.30'a kadar gelen siparişler aynı gün adrese teslim edilirken, 16.00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişler ise aynı gün kargoya veriliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı
» Gününü Güçlendir