Tahinin pekmez aşkı eski tadında!

05 Şubat 2018 Pazartesi 21:00
12
14
16
18

Bir kasenin içinde yavaş yavaş karışırken birbirinin rengini alan, önce bu görüntüsüyle sonra da tadıyla aşk tadında bir hikaye yaşatan tahin pekmez, eskitadinda.com’un geleneksel ve doğal üretimiyle sofraların baş tacı oluyor. Yalnızca yerel susamdan üretilen tahin ve en iyi dutlardan elde edilen pekmezin yanı sıra Eski Tadında’nın bir önerisi var: Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tertemiz topraklarda yeşeren tohumlardan tabaklarımıza gelene kadar doğallığını koruyan artizan lezzetler sunan eskitadinda.com, lezzet ve şifa deposu tahin pekmez ikilisiyle sofraları şenlendiriyor.

Tahin yerli susamdan

Özellikle kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tahin, büyüklerimizin anlata anlata bitiremediği eski tadıyla sunuluyor. Yalnızca yerli susamdan üretilen tahin, geleneksel yöntemlerle kara fırınlarda pişirilerek öğütülüyor ve eskitadinda.com’un tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir katkı maddesi içermiyor.

İyi pekmezin sırrı…

İyi pekmez için iyi şıra, iyi şıra için de iyi dut gerekir. Eski Tadında, bu düşünceyle dalındaki en iyi dutları topluyor ve uygun olgunlukta olanlardan dut şırası hazırlıyor. Ardından yalnızca dutun kendi suyu ve şekerinin kazanlarda kaynatılmasıyla enfes bir pekmez elde ediliyor.

Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tahin pekmez denildiğinde akla ilk olarak dut pekmezi gelse de, Eski Tadında’nın keçiboynuzu pekmezi de tahine çok yakışıyor. Ormanın içinde kendiliğinden yetişen ağaçlardan toplanan keçiboynuzlarıyla hazırlandığı için herhangi bir zirai ilaçlama ve gübrelemeye maruz kalmayan pekmez, yaz kış ayırt etmeksizin sofralara sağlık katıyor.

Aynı gün teslimat

 

eskitadinda.com lezzetleri, hızlı teslimat ile tazeliğini ve doğallığını koruyor. İstanbul içinde saat 12.30'a kadar gelen siparişler aynı gün adrese teslim edilirken, 16.00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişler ise aynı gün kargoya veriliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe