Tahinin pekmez aşkı eski tadında!

05 Şubat 2018 Pazartesi 21:00
12
14
16
18

Bir kasenin içinde yavaş yavaş karışırken birbirinin rengini alan, önce bu görüntüsüyle sonra da tadıyla aşk tadında bir hikaye yaşatan tahin pekmez, eskitadinda.com’un geleneksel ve doğal üretimiyle sofraların baş tacı oluyor. Yalnızca yerel susamdan üretilen tahin ve en iyi dutlardan elde edilen pekmezin yanı sıra Eski Tadında’nın bir önerisi var: Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tertemiz topraklarda yeşeren tohumlardan tabaklarımıza gelene kadar doğallığını koruyan artizan lezzetler sunan eskitadinda.com, lezzet ve şifa deposu tahin pekmez ikilisiyle sofraları şenlendiriyor.

Tahin yerli susamdan

Özellikle kış aylarının vazgeçilmez lezzeti tahin, büyüklerimizin anlata anlata bitiremediği eski tadıyla sunuluyor. Yalnızca yerli susamdan üretilen tahin, geleneksel yöntemlerle kara fırınlarda pişirilerek öğütülüyor ve eskitadinda.com’un tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir katkı maddesi içermiyor.

İyi pekmezin sırrı…

İyi pekmez için iyi şıra, iyi şıra için de iyi dut gerekir. Eski Tadında, bu düşünceyle dalındaki en iyi dutları topluyor ve uygun olgunlukta olanlardan dut şırası hazırlıyor. Ardından yalnızca dutun kendi suyu ve şekerinin kazanlarda kaynatılmasıyla enfes bir pekmez elde ediliyor.

Tahini bir de keçiboynuzu pekmeziyle deneyin!

Tahin pekmez denildiğinde akla ilk olarak dut pekmezi gelse de, Eski Tadında’nın keçiboynuzu pekmezi de tahine çok yakışıyor. Ormanın içinde kendiliğinden yetişen ağaçlardan toplanan keçiboynuzlarıyla hazırlandığı için herhangi bir zirai ilaçlama ve gübrelemeye maruz kalmayan pekmez, yaz kış ayırt etmeksizin sofralara sağlık katıyor.

Aynı gün teslimat

 

eskitadinda.com lezzetleri, hızlı teslimat ile tazeliğini ve doğallığını koruyor. İstanbul içinde saat 12.30'a kadar gelen siparişler aynı gün adrese teslim edilirken, 16.00'ya kadar olan İstanbul dışı siparişler ise aynı gün kargoya veriliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı