Tadı damakta kalan başlangıçlar

26 Ekim 2017 Perşembe 21:00
12
14
16
18

Dünya mutfağının geleneksel lezzetlerini üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine sunan Grill Branché, et ağırlıklı ve çok seçenekli başlangıç menüsüyle fark yaratıyor.

Modern bir ambiyans eşliğinde, etin usta ellerle hazırlanıp misafirlere sunulduğu Grill Branché Restaurant & Lounge, iştah açıcı başlangıçlarla ana yemeğe hafif bir geçiş yapmak için birbirinden leziz öneriler sunuyor. Menüde yer alan et ağırlıklı başlangıç tabakları, dünyadaki farklı disiplinler ve kültürlerin mutfaklarından esinlenerek oluşturuluyor.

Sofistike Avrupai bir deneyim sunan restoran, özenle seçilip Dry Age yöntemiyle dinlendirilen etlerin yanı sıra; deniz mahsullerinin de yer aldığı başlangıç tabaklarıyla ana yemek öncesi farklı lezzet deneyimleri yaşatıyor. Başlangıç menüsünde; özenle seçilmiş lokal ve yöresel ürünlerden oluşan peynir tabağı, restoranda hazırlanan tümü ev yapımı rozbif, dana füme ve islenmiş rib eye gibi şarküteri ürünlerinden oluşan soğuk et tabakları, dana carpaccio, pastırmalı ılık humus, ağır ateşte uzun uzun pişmiş kaburga ile hazırlanan nachos, chili aioli sosuyla ızgara jumbo karides ve pancarlı somon gravlax gibi her damak zevkine uygun lezzetler bulunuyor.

 

Özellikle Paris’te, steak tartarın doğduğu yerde eğitim almış servis şefinin hazırladığı Fransız Usulü Steak Tartar, Grill Branché’yi ziyaret edenlerin damaklarında kalıcı izler bırakıyor. 20. yüzyıldan günümüze popüler et başlangıç lezzetlerinden olan tartarın tercihe göre somon ile yapılan versiyonu da restoranda bulunuyor. Uzak Doğu mutfağının en özel lezzetlerinden Kombu soslu Tataki, menüde yer alan ve en çok tercih edilen başlangıçların başında geliyor. Kırmızı et tercih etmeyenler için İskandinav mutfağının geleneksel lezzetlerinden Somon Gravlax, Grill Branché’de pancar harcıyla hazırlanarak bambaşka bir tat ve görüntü yakalarken keçi peyniri kreması ile uyumu bütün misafirlerin damaklarını büyülüyor

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» “Ofisten Mutfağa” başlıyor
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları