Tadı damakta kalan başlangıçlar

26 Ekim 2017 Perşembe 21:00
12
14
16
18

Dünya mutfağının geleneksel lezzetlerini üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine sunan Grill Branché, et ağırlıklı ve çok seçenekli başlangıç menüsüyle fark yaratıyor.

Modern bir ambiyans eşliğinde, etin usta ellerle hazırlanıp misafirlere sunulduğu Grill Branché Restaurant & Lounge, iştah açıcı başlangıçlarla ana yemeğe hafif bir geçiş yapmak için birbirinden leziz öneriler sunuyor. Menüde yer alan et ağırlıklı başlangıç tabakları, dünyadaki farklı disiplinler ve kültürlerin mutfaklarından esinlenerek oluşturuluyor.

Sofistike Avrupai bir deneyim sunan restoran, özenle seçilip Dry Age yöntemiyle dinlendirilen etlerin yanı sıra; deniz mahsullerinin de yer aldığı başlangıç tabaklarıyla ana yemek öncesi farklı lezzet deneyimleri yaşatıyor. Başlangıç menüsünde; özenle seçilmiş lokal ve yöresel ürünlerden oluşan peynir tabağı, restoranda hazırlanan tümü ev yapımı rozbif, dana füme ve islenmiş rib eye gibi şarküteri ürünlerinden oluşan soğuk et tabakları, dana carpaccio, pastırmalı ılık humus, ağır ateşte uzun uzun pişmiş kaburga ile hazırlanan nachos, chili aioli sosuyla ızgara jumbo karides ve pancarlı somon gravlax gibi her damak zevkine uygun lezzetler bulunuyor.

 

Özellikle Paris’te, steak tartarın doğduğu yerde eğitim almış servis şefinin hazırladığı Fransız Usulü Steak Tartar, Grill Branché’yi ziyaret edenlerin damaklarında kalıcı izler bırakıyor. 20. yüzyıldan günümüze popüler et başlangıç lezzetlerinden olan tartarın tercihe göre somon ile yapılan versiyonu da restoranda bulunuyor. Uzak Doğu mutfağının en özel lezzetlerinden Kombu soslu Tataki, menüde yer alan ve en çok tercih edilen başlangıçların başında geliyor. Kırmızı et tercih etmeyenler için İskandinav mutfağının geleneksel lezzetlerinden Somon Gravlax, Grill Branché’de pancar harcıyla hazırlanarak bambaşka bir tat ve görüntü yakalarken keçi peyniri kreması ile uyumu bütün misafirlerin damaklarını büyülüyor

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe