Sohbeti tam kıvamında

13 Nisan 2017 Perşembe 12:00
12
14
16
18

Yemek programlarının renkli yüzü, yemek kitaplarının ödüllü ismi Sahrap Soysal, 15 Nisan Cumartesi günü Maltepe Park’ta bilgilendirici olmasının yanısıra eğlendirici bir sohbet ve imza günüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yemek, hayatımızın vazgeçilmez unsuru. Yemek yemek kimileri için ihtiyaç, kimileri için ihtiyaçtan öte bir zevk. Mevzu yemek olunca Türkiye’de akla gelen isimlerden ilki de Sahrap Soysal. ODTÜ Kimya bölümünden mezun olup, uzun yıllar farklı sektörlerde yönetici olarak çalıştıktan sonra, hayatındaki aşk unsurunu mutfakta bulduğunu söyleyen Sahrap Soysal, değişik tarifleri ve eğlenceli mini yemek yarışmasıyla, Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park’ta takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sohbeti tam kıvamında Sahrap Soysal ile 15 Nisan saat 14.30’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte ziyaretçileri sürprizler de bekliyor. Söyleşi sonrası gerçekleşecek imza gününde ise sınırlı sayıda kitap, etkinliğe katılımcı olan ziyaretçilere hediye edilecek. Ödüllü yemek kitaplarının yazarı ve beğenilen yemek programlarının sunucusu Sahrap Soysal ile tanışmak ve eğlenceli sohbetinin bir parçası olmak isteyenler 15 Nisan tarihini takvimlerine kaydedebilirler.

Ziyaretçilerini alanında uzman ve popüler isimlerle buluşturan, zengin marka karmasıyla alışverişte çeşitliliğin konforunu yaşatan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumuyla Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak