Sohbeti tam kıvamında

13 Nisan 2017 Perşembe 12:00
12
14
16
18

Yemek programlarının renkli yüzü, yemek kitaplarının ödüllü ismi Sahrap Soysal, 15 Nisan Cumartesi günü Maltepe Park’ta bilgilendirici olmasının yanısıra eğlendirici bir sohbet ve imza günüyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yemek, hayatımızın vazgeçilmez unsuru. Yemek yemek kimileri için ihtiyaç, kimileri için ihtiyaçtan öte bir zevk. Mevzu yemek olunca Türkiye’de akla gelen isimlerden ilki de Sahrap Soysal. ODTÜ Kimya bölümünden mezun olup, uzun yıllar farklı sektörlerde yönetici olarak çalıştıktan sonra, hayatındaki aşk unsurunu mutfakta bulduğunu söyleyen Sahrap Soysal, değişik tarifleri ve eğlenceli mini yemek yarışmasıyla, Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park’ta takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sohbeti tam kıvamında Sahrap Soysal ile 15 Nisan saat 14.30’da gerçekleştirilecek olan etkinlikte ziyaretçileri sürprizler de bekliyor. Söyleşi sonrası gerçekleşecek imza gününde ise sınırlı sayıda kitap, etkinliğe katılımcı olan ziyaretçilere hediye edilecek. Ödüllü yemek kitaplarının yazarı ve beğenilen yemek programlarının sunucusu Sahrap Soysal ile tanışmak ve eğlenceli sohbetinin bir parçası olmak isteyenler 15 Nisan tarihini takvimlerine kaydedebilirler.

Ziyaretçilerini alanında uzman ve popüler isimlerle buluşturan, zengin marka karmasıyla alışverişte çeşitliliğin konforunu yaşatan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumuyla Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı