Sofrada ‘Nobel’i siz alın

22 Ocak 2018 Pazartesi 20:00
12
14
16
18

Patent ve tasarıma büyük önem veren ve aldığı ödüllerle bu konudaki iddiasını ortaya koyan Bambum, sofralara ‘Nobel’i getirdi. Bambum’un 96 parçadan oluşan yemek takımı Nobel; doğanın estetiğini sofralara getiriyor.

Sağlıklı ev gereçleri denince akla ilk gelen markalardan biri olan Bambum, sofralara ‘Nobel’ kazandırdı. Tüketici odaklı, estetik, organik, ekolojik mutfak gereçleri ile öne çıkan Bambum’un 96 parçadan oluşan 6 kişilik yemek takımı Nobel, estetik ve doğayı sofrada buluşturdu.

Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi, çevre ve doğaya dost, sağlıklı ev gereçlerinde dünya markası olma hedefiyle yoluna devam eden Bambum’un yüzde 100 bambu ağacından üretilen yemek takımı Nobel; sofralarda ahşabın sıcaklığı ve doğallığı ile yer alıyor.

ANTİBAKTERİYEL BİR ÜRÜN

Patent ve tasarıma büyük önem veren ve sahip olduğu ödüllerle de sektörün bir adım önünde yer alan Bambum’un tüm ürünlerinde olduğu gibi Nobel Yemek Takımı da estetik tasarımının yanı sıra antibakteriyel yapısı ile dikkat çekiyor.

Bambum markalı ürünler, bakteri barındırmadığı gibi su ile temas ettiğinde herhangi bir deformasyona uğramıyor. Yine kimyasal bir tehlike barındırmayan bambu ürünlerde sebze ve meyveler vitamin değerlerini de koruyor. Dünya mutfağında giderek payı büyüyen bambu ürünler doğal ve sağlıklı olduğu için tercih ediliyor. Dünyayı yakından takip eden ve tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürünler tasarlayıp üreten Bambum, sağlıklı ev gereçleri sektöründe kendine güçlü bir yer edinmiş bulunuyor.

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe