Sofrada ‘Nobel’i siz alın

22 Ocak 2018 Pazartesi 20:00
12
14
16
18

Patent ve tasarıma büyük önem veren ve aldığı ödüllerle bu konudaki iddiasını ortaya koyan Bambum, sofralara ‘Nobel’i getirdi. Bambum’un 96 parçadan oluşan yemek takımı Nobel; doğanın estetiğini sofralara getiriyor.

Sağlıklı ev gereçleri denince akla ilk gelen markalardan biri olan Bambum, sofralara ‘Nobel’ kazandırdı. Tüketici odaklı, estetik, organik, ekolojik mutfak gereçleri ile öne çıkan Bambum’un 96 parçadan oluşan 6 kişilik yemek takımı Nobel, estetik ve doğayı sofrada buluşturdu.

Tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi, çevre ve doğaya dost, sağlıklı ev gereçlerinde dünya markası olma hedefiyle yoluna devam eden Bambum’un yüzde 100 bambu ağacından üretilen yemek takımı Nobel; sofralarda ahşabın sıcaklığı ve doğallığı ile yer alıyor.

ANTİBAKTERİYEL BİR ÜRÜN

Patent ve tasarıma büyük önem veren ve sahip olduğu ödüllerle de sektörün bir adım önünde yer alan Bambum’un tüm ürünlerinde olduğu gibi Nobel Yemek Takımı da estetik tasarımının yanı sıra antibakteriyel yapısı ile dikkat çekiyor.

Bambum markalı ürünler, bakteri barındırmadığı gibi su ile temas ettiğinde herhangi bir deformasyona uğramıyor. Yine kimyasal bir tehlike barındırmayan bambu ürünlerde sebze ve meyveler vitamin değerlerini de koruyor. Dünya mutfağında giderek payı büyüyen bambu ürünler doğal ve sağlıklı olduğu için tercih ediliyor. Dünyayı yakından takip eden ve tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürünler tasarlayıp üreten Bambum, sağlıklı ev gereçleri sektöründe kendine güçlü bir yer edinmiş bulunuyor.

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı