Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!

02 Ocak 2018 Salı 15:00
12
14
16
18

Kaliteli ve şık ortamı ile İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, yeni lezzetleri ile İtalyan mutfağını keşfe davet ediyor.

İstanbul’un sofistike İtalyan restoranı Gina, mevsime özgü malzemelerle hazırladığı yeni menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Hizmet ve ürün kalitesiyle “İtalyan Konukseverliği” (Marchio Ospitalità Italiana) sertifikasına sahip restoranlardan biri olan Gina, klasik ve alışılmışın dışında tatları aynı menüde buluşturuyor.

Geleneksel İtalyan mutfağını kendine özgü yorumu ile sunan Gina, menüsündeki çeşitlilikle farkını ortaya koyuyor. Menünün iştah kabartan yeni ürünlerden Linguine Al Germe Di Grano’da buğday rüşeymi linguine ve deniz tarağı eşsiz bir uyum yakalarken; menüye yeni eklenen Risotto Porcini Animelle E Nocciole İtalyan mutfağı tutkunlarının damak zevkine hitap ediyor. Porcini mantarı, uykuluk, fındık ve limon aynı lezzette buluşuyor.

Yenilenen menüde deniz ürünleri sevenlerin beğenisine sunulan Dentice Con Lenticchie Nere, ızgara sinarit, siyah mercimek ve deniz börülcesinden oluşuyor. Bir diğer deniz ürünü lezzeti Ombrina Finocchi Gratinati, Zucca E Vongole’de ise; buharda pişmiş kaya levreği, rezene gratin, balkabağı püresi ve vongole aynı tabakta buluşuyor.

Gina; şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla yepyeni lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı