Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!

02 Ocak 2018 Salı 15:00
12
14
16
18

Kaliteli ve şık ortamı ile İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, yeni lezzetleri ile İtalyan mutfağını keşfe davet ediyor.

İstanbul’un sofistike İtalyan restoranı Gina, mevsime özgü malzemelerle hazırladığı yeni menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Hizmet ve ürün kalitesiyle “İtalyan Konukseverliği” (Marchio Ospitalità Italiana) sertifikasına sahip restoranlardan biri olan Gina, klasik ve alışılmışın dışında tatları aynı menüde buluşturuyor.

Geleneksel İtalyan mutfağını kendine özgü yorumu ile sunan Gina, menüsündeki çeşitlilikle farkını ortaya koyuyor. Menünün iştah kabartan yeni ürünlerden Linguine Al Germe Di Grano’da buğday rüşeymi linguine ve deniz tarağı eşsiz bir uyum yakalarken; menüye yeni eklenen Risotto Porcini Animelle E Nocciole İtalyan mutfağı tutkunlarının damak zevkine hitap ediyor. Porcini mantarı, uykuluk, fındık ve limon aynı lezzette buluşuyor.

Yenilenen menüde deniz ürünleri sevenlerin beğenisine sunulan Dentice Con Lenticchie Nere, ızgara sinarit, siyah mercimek ve deniz börülcesinden oluşuyor. Bir diğer deniz ürünü lezzeti Ombrina Finocchi Gratinati, Zucca E Vongole’de ise; buharda pişmiş kaya levreği, rezene gratin, balkabağı püresi ve vongole aynı tabakta buluşuyor.

Gina; şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla yepyeni lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunuyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı