Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!

06 Eylül 2017 Çarşamba 17:00
12
14
16
18

Türkiye’nin et konusundaki en iddialı restoranı Günaydın’ın Kalamış şubesi, tatil sonrası İstanbul’a dönen misafirlerinden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, açıldığı günden bu yana Kalamış şubesinde de yoğun ilgi görüyor. Yurtdışı yatırımları ile birlikte Türkiye’de de büyümeye devam eden Günaydın, yenilenen logosu ile misafirleriyle ilk kez Kalamış adresinde buluşuyor. Modern çizgilerden ilham alınarak yenilenen Günaydın kimliği, markanın gelişime açık, yenilikçi ve dinamik yapısının altını bir kez daha çiziyor.

Yıllardır süregelen uzmanlığı ile Türkiye’de et severlerin ilk tercihi olan Günaydın; Kalamış marinaya bakan keyifli lokasyonunda, Anadolu yakasındaki müdavimlerine ferah ve konforlu bir ortam sunuyor. Günaydın Kalamış, şık dekorasyonunun yanı sıra geniş bahçe alanı ile de fark yaratıyor. Kebap konseptiyle hizmet veren Kalamış şubesi, 110 kişilik iç kapasitesi ve 110 kişilik bahçe alanıyla; aile yemeklerinden özel gün organizasyonlarına, maç heyecanından iş yemeklerine kadar farklı buluşmalara keyif katıyor.

Yüksek kaliteli et seçenekleriyle açıldığı her noktada aynı standartlarda hizmet sunan Günaydın; özel kebaplarının yanı sıra meze seçenekleri, kuzu tandır, semsek ve nar ekşili patlıcan söğürme gibi yöresel yemeklerle de farkını ortaya koyuyor. Günaydın kebap konseptinin zengin menüsü; lahmacun, Adana ve fıstıklı kebap gibi geleneksel tatların yanında künefe, katmer ve baklava gibi tatlı seçenekleriyle misafirlere benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları