Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!

06 Eylül 2017 Çarşamba 17:00
12
14
16
18

Türkiye’nin et konusundaki en iddialı restoranı Günaydın’ın Kalamış şubesi, tatil sonrası İstanbul’a dönen misafirlerinden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, açıldığı günden bu yana Kalamış şubesinde de yoğun ilgi görüyor. Yurtdışı yatırımları ile birlikte Türkiye’de de büyümeye devam eden Günaydın, yenilenen logosu ile misafirleriyle ilk kez Kalamış adresinde buluşuyor. Modern çizgilerden ilham alınarak yenilenen Günaydın kimliği, markanın gelişime açık, yenilikçi ve dinamik yapısının altını bir kez daha çiziyor.

Yıllardır süregelen uzmanlığı ile Türkiye’de et severlerin ilk tercihi olan Günaydın; Kalamış marinaya bakan keyifli lokasyonunda, Anadolu yakasındaki müdavimlerine ferah ve konforlu bir ortam sunuyor. Günaydın Kalamış, şık dekorasyonunun yanı sıra geniş bahçe alanı ile de fark yaratıyor. Kebap konseptiyle hizmet veren Kalamış şubesi, 110 kişilik iç kapasitesi ve 110 kişilik bahçe alanıyla; aile yemeklerinden özel gün organizasyonlarına, maç heyecanından iş yemeklerine kadar farklı buluşmalara keyif katıyor.

Yüksek kaliteli et seçenekleriyle açıldığı her noktada aynı standartlarda hizmet sunan Günaydın; özel kebaplarının yanı sıra meze seçenekleri, kuzu tandır, semsek ve nar ekşili patlıcan söğürme gibi yöresel yemeklerle de farkını ortaya koyuyor. Günaydın kebap konseptinin zengin menüsü; lahmacun, Adana ve fıstıklı kebap gibi geleneksel tatların yanında künefe, katmer ve baklava gibi tatlı seçenekleriyle misafirlere benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe