Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları

23 Aralık 2017 Cumartesi 08:00
12
14
16
18

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, “Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festivali” ile yılbaşı coşkusunu ikiye katlamaya başladı. Hilton İstanbul Bomonti’nin ruhuyla bütünleşmesi ve gelenekselleşmesi planlanan etkinliğin ilk adımı olan festivalde Sedef İybar da Yılbaşı Sofrası etkinliği ile yer aldı.

Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Hilton İstanbul Bomonti, 22-30 Aralık tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festivali başladı. 25’ten fazla büyük ve butik markanın yer aldığı Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festival’inde ziyaretçiler, hem kendileri hem de sevdikleri için farklı ve çok özel hediyeler bulma fırsatını elde edecekleri gibi, yılbaşı sofrasının inceliklerini Sedefli Lezzetler programının sunucusu ünlü şef Sedef İybar’dan öğrendiler.

Festival süresince yılbaşı konseptli pek çok keyifli etkinliğe sahne olacak Hilton İstanbul Bomonti, açılış gününde misafirlerini Sedef İybar’la Yılbaşı Sofrası ile karşıladı. 22 Aralık Cuma günü, saat 15.00’te gerçekleşen ve katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte ziyaretçiler, yılbaşı sofra düzeni ve güne özel yılbaşı yemekleri hakkında bilgi sahibi olurken yılbaşı ruhunu erkenden yaşama fırsatı da buldular.

23 Aralık Cumartesi günü 13.30’da ise minik ziyaretçilere özel düzenlenecek Kurabiye Workshop’u da festivale keyif katacak diğer ücretsiz etkinlikler arasında yer alacak.

IKSV, Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Bosch, Lucky Culture, Arçelik, Nestle, Hann Karaköy, Jaquette, Küçük Keçi, Happiestclutchever, Muj, Sadece Tasarım, Simonebags, Hekate Home, Volare Moda, Good Things Atelier, Matla, Nananko, Hayfene, Rani ve Tulusoy Atölye gibi 28 markanın katılımı ile Hilton İstanbul Bomonti’nin lobisinde gerçekleşen ve sabah 11.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek festival alanına girişler de ücretsiz.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı