Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları

23 Aralık 2017 Cumartesi 08:00
12
14
16
18

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, “Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festivali” ile yılbaşı coşkusunu ikiye katlamaya başladı. Hilton İstanbul Bomonti’nin ruhuyla bütünleşmesi ve gelenekselleşmesi planlanan etkinliğin ilk adımı olan festivalde Sedef İybar da Yılbaşı Sofrası etkinliği ile yer aldı.

Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Hilton İstanbul Bomonti, 22-30 Aralık tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festivali başladı. 25’ten fazla büyük ve butik markanın yer aldığı Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festival’inde ziyaretçiler, hem kendileri hem de sevdikleri için farklı ve çok özel hediyeler bulma fırsatını elde edecekleri gibi, yılbaşı sofrasının inceliklerini Sedefli Lezzetler programının sunucusu ünlü şef Sedef İybar’dan öğrendiler.

Festival süresince yılbaşı konseptli pek çok keyifli etkinliğe sahne olacak Hilton İstanbul Bomonti, açılış gününde misafirlerini Sedef İybar’la Yılbaşı Sofrası ile karşıladı. 22 Aralık Cuma günü, saat 15.00’te gerçekleşen ve katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte ziyaretçiler, yılbaşı sofra düzeni ve güne özel yılbaşı yemekleri hakkında bilgi sahibi olurken yılbaşı ruhunu erkenden yaşama fırsatı da buldular.

23 Aralık Cumartesi günü 13.30’da ise minik ziyaretçilere özel düzenlenecek Kurabiye Workshop’u da festivale keyif katacak diğer ücretsiz etkinlikler arasında yer alacak.

IKSV, Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Bosch, Lucky Culture, Arçelik, Nestle, Hann Karaköy, Jaquette, Küçük Keçi, Happiestclutchever, Muj, Sadece Tasarım, Simonebags, Hekate Home, Volare Moda, Good Things Atelier, Matla, Nananko, Hayfene, Rani ve Tulusoy Atölye gibi 28 markanın katılımı ile Hilton İstanbul Bomonti’nin lobisinde gerçekleşen ve sabah 11.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek festival alanına girişler de ücretsiz.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı