Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları

23 Aralık 2017 Cumartesi 08:00
12
14
16
18

İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, “Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festivali” ile yılbaşı coşkusunu ikiye katlamaya başladı. Hilton İstanbul Bomonti’nin ruhuyla bütünleşmesi ve gelenekselleşmesi planlanan etkinliğin ilk adımı olan festivalde Sedef İybar da Yılbaşı Sofrası etkinliği ile yer aldı.

Şehrin en büyük oteli unvanına sahip Hilton İstanbul Bomonti, 22-30 Aralık tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festivali başladı. 25’ten fazla büyük ve butik markanın yer aldığı Hilton Bomonti Yeni Yıl Alışveriş Festival’inde ziyaretçiler, hem kendileri hem de sevdikleri için farklı ve çok özel hediyeler bulma fırsatını elde edecekleri gibi, yılbaşı sofrasının inceliklerini Sedefli Lezzetler programının sunucusu ünlü şef Sedef İybar’dan öğrendiler.

Festival süresince yılbaşı konseptli pek çok keyifli etkinliğe sahne olacak Hilton İstanbul Bomonti, açılış gününde misafirlerini Sedef İybar’la Yılbaşı Sofrası ile karşıladı. 22 Aralık Cuma günü, saat 15.00’te gerçekleşen ve katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte ziyaretçiler, yılbaşı sofra düzeni ve güne özel yılbaşı yemekleri hakkında bilgi sahibi olurken yılbaşı ruhunu erkenden yaşama fırsatı da buldular.

23 Aralık Cumartesi günü 13.30’da ise minik ziyaretçilere özel düzenlenecek Kurabiye Workshop’u da festivale keyif katacak diğer ücretsiz etkinlikler arasında yer alacak.

IKSV, Eczacıbaşı İlaç Pazarlama, Bosch, Lucky Culture, Arçelik, Nestle, Hann Karaköy, Jaquette, Küçük Keçi, Happiestclutchever, Muj, Sadece Tasarım, Simonebags, Hekate Home, Volare Moda, Good Things Atelier, Matla, Nananko, Hayfene, Rani ve Tulusoy Atölye gibi 28 markanın katılımı ile Hilton İstanbul Bomonti’nin lobisinde gerçekleşen ve sabah 11.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek festival alanına girişler de ücretsiz.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü