Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta

05 Aralık 2017 Salı 11:00
12
14
16
18

Türkiye’nin en büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj’ın tüketiciyi bilinçlendirme çalışmaları kapsamında hazırladığı hayatacamkat.com internet sitesi faaliyetlerine devam ediyor. Camın ayrıcalıklı dünyasına daha çok kişiyi katmayı hedefleyen hayatacamkat.com, Şef Refika Birgül’ün cam şişe ve kavanozlarla buluşturduğu pratik tarifleri ile takipçilerine lezzetli alternatiflerle buluşturuyor.

Avrupa’nın ve dünyanın beşinci büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj’ın, camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her alanına taşımak ve tüketiciye cam ambalaj bilinci aşılamak amacıyla hayata geçirdiği hayatacamkat.cominternet sitesi, cam ambalaj konusunda tüketiciyi bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

2012 yılından bu yana yayında olan ‘Hayata Cam Kat’ sitesi, 50 bini aşan kullanıcı dostuna her hafta Şef Refika Birgül’ün cam şişe ve kavanozlarla buluşturduğu farklı bir pratik tarifini sunacak. Hayata Cam Kat takipçileri için Refika’nın Mutfağı’nda hazırlanan videolara hayatacamkat.com sitesinin yanı sıra Facebook, Instagram, Twitter ve Youtube gibi sosyal medya kanallarından da ulaşılabilecek.

2012 yılından bu yana yayında olan Hayata Cam Kat, Refika’nın Mutfağı ile gerçekleştirdiği tarif videoları serisini 11 hafta boyunca sürdürecek. ‘Kavanozda Humus’ tarifi ile başlayan olan seride acuka, tiramisu, krem peynir, detoks içeceği gibi tariflere de yer verilecek. Camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her anına taşıyarak cam ambalajın çevre dostu ve prestijli bir ürün olduğuna eğlenceli yollarla ilgi çekecek olan proje kapsamında, 11 hafta boyunca Refika’nın Mutfağı’ndan hediyelerin verileceği mini yarışmalar da düzenlenecek.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar