Ramazan’da hızlı ve sağlıklı yemekler için ‘Füzyon’

05 Haziran 2017 Pazartesi 13:00
12
14
16
18

En kaliteli yemekleri pişirmenize eşlik ederken zamandan tasarruf etmenizi de sağlayan Emsan’ın yeninesil düdüklü tenceresi Füzyon, Ramazan Sofraları’nı hem hızlı hem de sağlıklı yemeklerle buluşturuyor. Uluslararası Tasarım Ödülü sahibi  Füzyon Düdüklü Tencere, aynı anda iki yemek pişirme özelliği ve,  istenildiği zaman açılabilen cam kapağıyla yemek pişerken tencerenin içini görmenizi sağlarkan yemek pişirmeyi daha kolay ve zevkli hale getiriyor.

Emsan Füzyon Düdüklü Tencere, kısıtlı zamana sahip fakat sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak isteyenler için özel olarak geliştirildi. Paslanmaz çelikten oluşan ana gövdesi, zarif tasarımlı cam kapağı, tek elle açılabilme kolaylığı ve buhar sepeti sayesinde çok az suyla sebze pişirebilen ‘Füzyon Düdüklü Tencere’ mutfaklarınızın başrol oyuncusu olmaya aday.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar