Ramazan sofralarına Paşabahçe zerafeti

15 Haziran 2017 Perşembe 09:00
12
14
16
18

Paşabahçe, cam yemek ve sunum setleriyle ramazan ayında kurulacak yaz sofralarına incelik ve zerafet katıyor. Paşabahçe ürünleri sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz ramazan ayı sofralarını zenginleştirecek.

Türkiye’nin lider markası Paşabahçe, özenle hazırlanan iftar sofralarını cam yemek ve sunum setleri ile görsel bir şölene dönüştürüyor.

Yazın hafifliğini camın parlaklığıyla birleşerek geleneksel ramazan sofralarına taşıyan Paşabahçe servis, yemek, çukur tabaklar ve servis setleri ile sevdiklerinizle paylaştığınız iftar sofralarına estetik ve ferahlık katıyor.

Birbirinden şık ve göz alıcı koleksiyonlar, her zevke hitap eden ürün çeşitleri Paşabahçe’de sizleri bekliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı