Pide’nin ‘Fit’ hali!

19 Nisan 2017 Çarşamba 10:00
12
14
16
18

Kilo kontrolünü genellikle yaz döneminde hatırlansa da, her daim fit olmak için yeme içmesine dikkat edenler, Nelipide Gurme’yi tercih ediyor.  Tam tahıllı hamurun üzerinde peynir ve ıspanağın yer aldığı ‘Tam Tahıllı Fit Pide’, azaltılmış kalori değeri ve doyuruculuğuyla Nelipide’nin leziz menüsünde yerini alıyor.

İlkbaharın yaklaşmasıyla hem sağlık hem de daha güzel bir görünüme kavuşmak isteyenler, yeme-içmeye dikkat etmeye başladı.

Lezzetin en ‘fit’ hali

Yılın her dönemi menüsünün içerisinde yer alan tam tahıllı fit pidesi ile Nelipide Gurme, hem doymak hem de daha az kalori almak isteyenlerin tercihi oluyor. Peynir ve ıspanakla hazırlanan fit pidenin lezzeti, aynı zamanda odun ateşinde pişmesinden kaynaklanıyor.

Dileyenler için yumurtalı olarak da hazırlanabilen fit pide, tam tahıllı hamurla hazırlandığı için, kilosuna dikkat edenlere leziz, sağlıklı bir ana öğün oluyor.

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor