Pide’nin ‘Fit’ hali!

19 Nisan 2017 Çarşamba 10:00
12
14
16
18

Kilo kontrolünü genellikle yaz döneminde hatırlansa da, her daim fit olmak için yeme içmesine dikkat edenler, Nelipide Gurme’yi tercih ediyor.  Tam tahıllı hamurun üzerinde peynir ve ıspanağın yer aldığı ‘Tam Tahıllı Fit Pide’, azaltılmış kalori değeri ve doyuruculuğuyla Nelipide’nin leziz menüsünde yerini alıyor.

İlkbaharın yaklaşmasıyla hem sağlık hem de daha güzel bir görünüme kavuşmak isteyenler, yeme-içmeye dikkat etmeye başladı.

Lezzetin en ‘fit’ hali

Yılın her dönemi menüsünün içerisinde yer alan tam tahıllı fit pidesi ile Nelipide Gurme, hem doymak hem de daha az kalori almak isteyenlerin tercihi oluyor. Peynir ve ıspanakla hazırlanan fit pidenin lezzeti, aynı zamanda odun ateşinde pişmesinden kaynaklanıyor.

Dileyenler için yumurtalı olarak da hazırlanabilen fit pide, tam tahıllı hamurla hazırlandığı için, kilosuna dikkat edenlere leziz, sağlıklı bir ana öğün oluyor.

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar