Peynir Severler Delimonti’de Ezine peynirinin öyküsüyle yanışıyor

19 Temmuz 2017 Çarşamba 20:00
12
14
16
18

Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti; Anadolu’nun farklı bölgelerine ait özel tatları misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu özel tatlardan Ezine peyniri de Trakya’nın taze mahsulleriyle üretilmiş en doğal haliyle şehrin merkezine geliyor. Delimonti, menüsünde ve şarküterisinde yer alan bu asırlık lezzetin üretim sürecini de hazırladığı mini video serisiyle sosyal medya üzerinden peynir meraklılarıyla paylaşıyor.

Peynir severlerin favorilerinden olan Ezine peyniri; Mayıs-Temmuz ayları arasında tedarik edilen en kaliteli koyun ve keçi sütü ile hazırlanarak Delimonti’de yerini alıyor. Şehrin merkezine taşıdığı yöresel ürünlerin üretimi ve tedariği ile ilgili mini video serisi de hazırlayan Delimonti ekibi; gerçek ezine peynirinin özellikleri hakkındaki keyifli çekimi ile takipçilerini en doğru ürünü satın alma konusunda bilgilendiriyor.

Türkiye’deki 280 civarındaki peynir çeşidini ziyaretçilerine sunan Delimonti’de Ezine peynirinin yanı sıra, lokum peyniri, Kars gravyeri, keçi tulumu, isli Çerkes peyniri, carra peyniri, yağlı karın peyniri, Malakan peyniri, Türkmen saçağı, Divle obruk peyniri, küflü Konya peyniri ve Siverek peyniri gibi Türkiye’nin en özel ve kaliteli peynirleri bulunuyor. Delimonti menüsünde yer alan ve gastronomi markette de satışa sunulan peynirler; yerel üreticiler tarafından, doğal üretim süreçlerine sadık kalınarak ve Delimonti için limitli miktarda üretiliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek