Peynir Severler Delimonti’de Ezine peynirinin öyküsüyle yanışıyor

19 Temmuz 2017 Çarşamba 20:00
12
14
16
18

Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti; Anadolu’nun farklı bölgelerine ait özel tatları misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu özel tatlardan Ezine peyniri de Trakya’nın taze mahsulleriyle üretilmiş en doğal haliyle şehrin merkezine geliyor. Delimonti, menüsünde ve şarküterisinde yer alan bu asırlık lezzetin üretim sürecini de hazırladığı mini video serisiyle sosyal medya üzerinden peynir meraklılarıyla paylaşıyor.

Peynir severlerin favorilerinden olan Ezine peyniri; Mayıs-Temmuz ayları arasında tedarik edilen en kaliteli koyun ve keçi sütü ile hazırlanarak Delimonti’de yerini alıyor. Şehrin merkezine taşıdığı yöresel ürünlerin üretimi ve tedariği ile ilgili mini video serisi de hazırlayan Delimonti ekibi; gerçek ezine peynirinin özellikleri hakkındaki keyifli çekimi ile takipçilerini en doğru ürünü satın alma konusunda bilgilendiriyor.

Türkiye’deki 280 civarındaki peynir çeşidini ziyaretçilerine sunan Delimonti’de Ezine peynirinin yanı sıra, lokum peyniri, Kars gravyeri, keçi tulumu, isli Çerkes peyniri, carra peyniri, yağlı karın peyniri, Malakan peyniri, Türkmen saçağı, Divle obruk peyniri, küflü Konya peyniri ve Siverek peyniri gibi Türkiye’nin en özel ve kaliteli peynirleri bulunuyor. Delimonti menüsünde yer alan ve gastronomi markette de satışa sunulan peynirler; yerel üreticiler tarafından, doğal üretim süreçlerine sadık kalınarak ve Delimonti için limitli miktarda üretiliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...