Peynir Severler Delimonti’de Ezine peynirinin öyküsüyle yanışıyor

19 Temmuz 2017 Çarşamba 20:00
12
14
16
18

Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti; Anadolu’nun farklı bölgelerine ait özel tatları misafirleri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu özel tatlardan Ezine peyniri de Trakya’nın taze mahsulleriyle üretilmiş en doğal haliyle şehrin merkezine geliyor. Delimonti, menüsünde ve şarküterisinde yer alan bu asırlık lezzetin üretim sürecini de hazırladığı mini video serisiyle sosyal medya üzerinden peynir meraklılarıyla paylaşıyor.

Peynir severlerin favorilerinden olan Ezine peyniri; Mayıs-Temmuz ayları arasında tedarik edilen en kaliteli koyun ve keçi sütü ile hazırlanarak Delimonti’de yerini alıyor. Şehrin merkezine taşıdığı yöresel ürünlerin üretimi ve tedariği ile ilgili mini video serisi de hazırlayan Delimonti ekibi; gerçek ezine peynirinin özellikleri hakkındaki keyifli çekimi ile takipçilerini en doğru ürünü satın alma konusunda bilgilendiriyor.

Türkiye’deki 280 civarındaki peynir çeşidini ziyaretçilerine sunan Delimonti’de Ezine peynirinin yanı sıra, lokum peyniri, Kars gravyeri, keçi tulumu, isli Çerkes peyniri, carra peyniri, yağlı karın peyniri, Malakan peyniri, Türkmen saçağı, Divle obruk peyniri, küflü Konya peyniri ve Siverek peyniri gibi Türkiye’nin en özel ve kaliteli peynirleri bulunuyor. Delimonti menüsünde yer alan ve gastronomi markette de satışa sunulan peynirler; yerel üreticiler tarafından, doğal üretim süreçlerine sadık kalınarak ve Delimonti için limitli miktarda üretiliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe