Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’

10 Mayıs 2018 Perşembe 10:00
12
14
16
18

KÖŞE YAZARI VE YEMEK PROGRAMCISI PELİN BİLGİÇ’İN ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’KİTABI İLE YAZA MERHABA!

BEDENİNİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BU RAMAZAN AYINDA YEME ALIŞKANLIKLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN...

‘BİZİM EV’ yemek programıyla büyük ilgi gören, köşe yazarı Pelin Bilgiç ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’kitap lansmanıyla dostları ve sevenleriyle buluştu. Kitabından lezzetler hazırlayan Bilgiç, nefis tadımlarıyla davetlilere sağlıklı ve lezzetli yemeğin ipuçlarını verdi.

Yeme alışkanlıklarımıza yeni bir soluk getiren ve enfes tarifleriyle sağlıklı yemekler hazırlayan, Menü Danışmanı Pelin Bilgiç; ‘‘Bahar ile doğa uyanırken fiziksel , ruhsal ve zihinsel yenilenme de başlar. Tutkuyla bedenimize sahip çıkmak için özellikle ramazan ayında yeme alışkanlıklarımızı tekrar gözden geçirmeliyiz. Bizden istenen amacı en doğru şekilde idrak edip ,uygulamak için önce kendimizden ve ağırladığımız dostlarımızdan başlayarak soframızı sağlıklı tariflerle donatmalıyız. Bunun içinde kitabımı samimiyetle öneririm’’ dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi