Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’

10 Mayıs 2018 Perşembe 10:00
12
14
16
18

KÖŞE YAZARI VE YEMEK PROGRAMCISI PELİN BİLGİÇ’İN ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’KİTABI İLE YAZA MERHABA!

BEDENİNİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BU RAMAZAN AYINDA YEME ALIŞKANLIKLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN...

‘BİZİM EV’ yemek programıyla büyük ilgi gören, köşe yazarı Pelin Bilgiç ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’kitap lansmanıyla dostları ve sevenleriyle buluştu. Kitabından lezzetler hazırlayan Bilgiç, nefis tadımlarıyla davetlilere sağlıklı ve lezzetli yemeğin ipuçlarını verdi.

Yeme alışkanlıklarımıza yeni bir soluk getiren ve enfes tarifleriyle sağlıklı yemekler hazırlayan, Menü Danışmanı Pelin Bilgiç; ‘‘Bahar ile doğa uyanırken fiziksel , ruhsal ve zihinsel yenilenme de başlar. Tutkuyla bedenimize sahip çıkmak için özellikle ramazan ayında yeme alışkanlıklarımızı tekrar gözden geçirmeliyiz. Bizden istenen amacı en doğru şekilde idrak edip ,uygulamak için önce kendimizden ve ağırladığımız dostlarımızdan başlayarak soframızı sağlıklı tariflerle donatmalıyız. Bunun içinde kitabımı samimiyetle öneririm’’ dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti