Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’

10 Mayıs 2018 Perşembe 10:00
12
14
16
18

KÖŞE YAZARI VE YEMEK PROGRAMCISI PELİN BİLGİÇ’İN ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’KİTABI İLE YAZA MERHABA!

BEDENİNİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BU RAMAZAN AYINDA YEME ALIŞKANLIKLARINIZI GÖZDEN GEÇİRİN...

‘BİZİM EV’ yemek programıyla büyük ilgi gören, köşe yazarı Pelin Bilgiç ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’kitap lansmanıyla dostları ve sevenleriyle buluştu. Kitabından lezzetler hazırlayan Bilgiç, nefis tadımlarıyla davetlilere sağlıklı ve lezzetli yemeğin ipuçlarını verdi.

Yeme alışkanlıklarımıza yeni bir soluk getiren ve enfes tarifleriyle sağlıklı yemekler hazırlayan, Menü Danışmanı Pelin Bilgiç; ‘‘Bahar ile doğa uyanırken fiziksel , ruhsal ve zihinsel yenilenme de başlar. Tutkuyla bedenimize sahip çıkmak için özellikle ramazan ayında yeme alışkanlıklarımızı tekrar gözden geçirmeliyiz. Bizden istenen amacı en doğru şekilde idrak edip ,uygulamak için önce kendimizden ve ağırladığımız dostlarımızdan başlayarak soframızı sağlıklı tariflerle donatmalıyız. Bunun içinde kitabımı samimiyetle öneririm’’ dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak