Paşabahçe’den ödüllü yemek takımı

16 Haziran 2017 Cuma 18:00
12
14
16
18

Paşabahçe’nin tasarımıyla göz dolduran ürünlerine bir yenisi katıldı. Doğanın saf dokusundan ilham alan Linden masaüstü koleksiyonu, bu yıl ilk kez düzenlenen ‘European Product Design Award’tan tasarım ödülüyle döndü.

Evlerin vazgeçilmezi Paşabahçe, ürünleriyle ödülleri toplamaya devam ediyor. Tasarımlarıyla cam ürünlere anlam katan Paşabahçe, doğadan ilham alan yeni yemek takımı Linden ile ‘European Product Design Award’ta ödüle layık görüldü.

Bu yıl ilki düzenlenen "European Product Design Award" tasarım ödülleri, ürünlerin ve tasarımcıların ön plana çıkmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Yarışmada, ürün tasarımı alanında ulaşım araçları, mobilya, kentsel ürünler gibi farklı başlıklarda en yenilikçi uygulamalar ödüllendiriliyor.

Ağaçların gövdesindeki halkalardan ilham alınarak yaratılmış Linden masaüstü koleksiyonunda 3 boy tabak ve 2 boy kase bulunuyor. Linden koleksiyonu doğanın güzelliğini yansıtan tasarımıyla sofralara enerji ve farklılık getiriyor.

 

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…