Paşabahçe’den ödüllü yemek takımı

16 Haziran 2017 Cuma 18:00
12
14
16
18

Paşabahçe’nin tasarımıyla göz dolduran ürünlerine bir yenisi katıldı. Doğanın saf dokusundan ilham alan Linden masaüstü koleksiyonu, bu yıl ilk kez düzenlenen ‘European Product Design Award’tan tasarım ödülüyle döndü.

Evlerin vazgeçilmezi Paşabahçe, ürünleriyle ödülleri toplamaya devam ediyor. Tasarımlarıyla cam ürünlere anlam katan Paşabahçe, doğadan ilham alan yeni yemek takımı Linden ile ‘European Product Design Award’ta ödüle layık görüldü.

Bu yıl ilki düzenlenen "European Product Design Award" tasarım ödülleri, ürünlerin ve tasarımcıların ön plana çıkmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Yarışmada, ürün tasarımı alanında ulaşım araçları, mobilya, kentsel ürünler gibi farklı başlıklarda en yenilikçi uygulamalar ödüllendiriliyor.

Ağaçların gövdesindeki halkalardan ilham alınarak yaratılmış Linden masaüstü koleksiyonunda 3 boy tabak ve 2 boy kase bulunuyor. Linden koleksiyonu doğanın güzelliğini yansıtan tasarımıyla sofralara enerji ve farklılık getiriyor.

 

 
 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar