Özsüt’ten bir top dolusu mutluluk!

03 Temmuz 2017 Pazartesi 17:00
12
14
16
18

Klasikten vazgeçmeyenlere çikolata - kaymak, meyve severlere çilek - kavun, sıra dışı lezzetlerin peşinde koşanlara nane, sakız, bal badem veya üzüm ceviz… Dalından toplanan meyvelerin günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 19 çeşit Özsüt dondurması, Türk damak tadına uygun geleneksel sert yapısıyla sıcak yaz günlerine keyif katıyor.

Çocukken asla yemediğimiz birçok lezzet, yaşımız ilerledikçe sofralarımızın baş tacı olabiliyor. Ancak bunun bir istisnası var: Dondurma! Büyük küçük herkesin sevgilisi dondurma, özellikle bu sıcak yaz günlerinde Özsüt yorumuyla birlikte hepimizin favorisi. Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapıdaki Özsüt dondurmalarının lezzeti, Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerden geliyor. Tire’nin karadutu, Emiralem’in çilekleri, Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen frambuazlar, Akdeniz’in sıcacık güneşiyle büyüyen limonlar, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluşuyor. 19 çeşit Özsüt dondurmasında, hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor.

Özsüt menüsündeki dondurma çeşitleri; karadut, çikolata, Antep fıstığı, üzüm ceviz, krokan, bal badem, muz, karamel, limetta, kaymak, süper vanilya, vişne, limon, çilek, kavun, nane, frambuaz, sakız olarak sıralanıyor. Enerjisi yüzde 30 azaltılmış light dondurma ise formuna dikkat edenlerin gözdesi.

Çocuklara özel Yuppi

Kalsiyum, protein, fosfor ve vitaminler bakımından zengin Özsüt dondurması, özellikle çocukları süt ürünleri ve meyve tüketmeyen ebeveynlerin en büyük yardımcısı oluyor. Çocukların bayıldığı dondurma, Özsüt’te özel dekorlu çıtır çıtır kornet kapta, seçilen üç çeşitle birlikte servis ediliyor.

Dondurmalar bu tatlılara çok yakışıyor!

Yazın favorisi dondurmalar, Özsüt’ün sütlü tatlıları ve pastalarına da çok yakışıyor. Keşkülden sütlaca, trileçeden sufleye Türk ve dünya mutfağından tatlılar, bir top dondurmayla eşsiz bir uyum yakalıyor. Yaza özel dondurmalı pastalar da, Özsüt’ün soğuk kahveleriyle birlikte sıcak günlerde serinletici lezzetler arayanlara keyif veriyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor