Özsüt’ten bir top dolusu mutluluk!

03 Temmuz 2017 Pazartesi 17:00
12
14
16
18

Klasikten vazgeçmeyenlere çikolata - kaymak, meyve severlere çilek - kavun, sıra dışı lezzetlerin peşinde koşanlara nane, sakız, bal badem veya üzüm ceviz… Dalından toplanan meyvelerin günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 19 çeşit Özsüt dondurması, Türk damak tadına uygun geleneksel sert yapısıyla sıcak yaz günlerine keyif katıyor.

Çocukken asla yemediğimiz birçok lezzet, yaşımız ilerledikçe sofralarımızın baş tacı olabiliyor. Ancak bunun bir istisnası var: Dondurma! Büyük küçük herkesin sevgilisi dondurma, özellikle bu sıcak yaz günlerinde Özsüt yorumuyla birlikte hepimizin favorisi. Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapıdaki Özsüt dondurmalarının lezzeti, Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerden geliyor. Tire’nin karadutu, Emiralem’in çilekleri, Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen frambuazlar, Akdeniz’in sıcacık güneşiyle büyüyen limonlar, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluşuyor. 19 çeşit Özsüt dondurmasında, hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor.

Özsüt menüsündeki dondurma çeşitleri; karadut, çikolata, Antep fıstığı, üzüm ceviz, krokan, bal badem, muz, karamel, limetta, kaymak, süper vanilya, vişne, limon, çilek, kavun, nane, frambuaz, sakız olarak sıralanıyor. Enerjisi yüzde 30 azaltılmış light dondurma ise formuna dikkat edenlerin gözdesi.

Çocuklara özel Yuppi

Kalsiyum, protein, fosfor ve vitaminler bakımından zengin Özsüt dondurması, özellikle çocukları süt ürünleri ve meyve tüketmeyen ebeveynlerin en büyük yardımcısı oluyor. Çocukların bayıldığı dondurma, Özsüt’te özel dekorlu çıtır çıtır kornet kapta, seçilen üç çeşitle birlikte servis ediliyor.

Dondurmalar bu tatlılara çok yakışıyor!

Yazın favorisi dondurmalar, Özsüt’ün sütlü tatlıları ve pastalarına da çok yakışıyor. Keşkülden sütlaca, trileçeden sufleye Türk ve dünya mutfağından tatlılar, bir top dondurmayla eşsiz bir uyum yakalıyor. Yaza özel dondurmalı pastalar da, Özsüt’ün soğuk kahveleriyle birlikte sıcak günlerde serinletici lezzetler arayanlara keyif veriyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» “Ofisten Mutfağa” başlıyor
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları
» Sağlıklı kışın sırrı artizan lezzetlerde!