Özsüt’ten bir top dolusu mutluluk!

03 Temmuz 2017 Pazartesi 17:00
12
14
16
18

Klasikten vazgeçmeyenlere çikolata - kaymak, meyve severlere çilek - kavun, sıra dışı lezzetlerin peşinde koşanlara nane, sakız, bal badem veya üzüm ceviz… Dalından toplanan meyvelerin günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluştuğu 19 çeşit Özsüt dondurması, Türk damak tadına uygun geleneksel sert yapısıyla sıcak yaz günlerine keyif katıyor.

Çocukken asla yemediğimiz birçok lezzet, yaşımız ilerledikçe sofralarımızın baş tacı olabiliyor. Ancak bunun bir istisnası var: Dondurma! Büyük küçük herkesin sevgilisi dondurma, özellikle bu sıcak yaz günlerinde Özsüt yorumuyla birlikte hepimizin favorisi. Türk damak tadına uygun, geleneksel sert yapıdaki Özsüt dondurmalarının lezzeti, Anadolu’nun dört bir yanında dalından toplanmış meyvelerden geliyor. Tire’nin karadutu, Emiralem’in çilekleri, Uludağ’ın tertemiz havasında yetişen frambuazlar, Akdeniz’in sıcacık güneşiyle büyüyen limonlar, günlük ve en taze çiftlik sütüyle buluşuyor. 19 çeşit Özsüt dondurmasında, hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor.

Özsüt menüsündeki dondurma çeşitleri; karadut, çikolata, Antep fıstığı, üzüm ceviz, krokan, bal badem, muz, karamel, limetta, kaymak, süper vanilya, vişne, limon, çilek, kavun, nane, frambuaz, sakız olarak sıralanıyor. Enerjisi yüzde 30 azaltılmış light dondurma ise formuna dikkat edenlerin gözdesi.

Çocuklara özel Yuppi

Kalsiyum, protein, fosfor ve vitaminler bakımından zengin Özsüt dondurması, özellikle çocukları süt ürünleri ve meyve tüketmeyen ebeveynlerin en büyük yardımcısı oluyor. Çocukların bayıldığı dondurma, Özsüt’te özel dekorlu çıtır çıtır kornet kapta, seçilen üç çeşitle birlikte servis ediliyor.

Dondurmalar bu tatlılara çok yakışıyor!

Yazın favorisi dondurmalar, Özsüt’ün sütlü tatlıları ve pastalarına da çok yakışıyor. Keşkülden sütlaca, trileçeden sufleye Türk ve dünya mutfağından tatlılar, bir top dondurmayla eşsiz bir uyum yakalıyor. Yaza özel dondurmalı pastalar da, Özsüt’ün soğuk kahveleriyle birlikte sıcak günlerde serinletici lezzetler arayanlara keyif veriyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı