“Ofisten Mutfağa” başlıyor

05 Aralık 2017 Salı 11:00
12
14
16
18

Şirket çalışanlarından oluşan ekiplerin yarışacağı eğlenceli yemek yarışması “Ofisten Mutfağa” başlıyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve iş dünyasındaki rekabeti yemek keyfine dönüştüren “Ofisten Mutfağa” yarışması için başvurular, 20 Ocak 2018 tarihine kadar basvuru@ofistenmutfaga.com adresinden yapılabilecek.

İş dünyasının profesyonelleri, “Ofisten Mutfağa” ile mutfak mesaisine başlıyor. Türkiye’de şirket içi iletişime yeni bir boyut kazandıran “Ofisten Mutfağa” yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık…

Bu yıl, yaratıcılık yarışacak

Katılan firmaların oluşturduğu ekipler arasındaki yarışmalar, 5-6-7-19-20 ve 21 Şubattarihlerinde Zorlu Eataly Mutfak Atölyesi’nde gerçekleşecek. Her eleme turunda dört şirketin yarışacağı “Ofisten Mutfağa” yarışmasında; şirket ekiplerine verilen sürpriz bir kutudan çıkan malzemelerle yarışmacılar başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menülerini hazırlayarak rakipleriyle yarışacaklar.

Jüri tarafından belirlenen puanlama kriterlerine göre hazırlanacak puanlama sistemi üzerinden yarışma boyunca en yüksek puanı alan 4 şirket, 27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek finalde yarışmaya hak kazanacaklar. Finalde yarışan ekipler ise 2 Mart 2018 tarihinde gerçekleşecek törende ödüllendirini alacaklar.

Yarışmanın moderatörlüğünü, ünlü radyo-TV program yapımcısı ve sunucusu Mert Ruscuklu yapacak.

Yemek ustaları tarafından değerlendirilecek

Yarışmada şirket ekiplerinin hazırladığı menüleri, alanının usta isimlerinden oluşan bir jüri değerlendirecek. Eataly Executive Şefi Claudio Chinali ve İşletmeci&Yemek Yazarı&Gurme Rehber Elif Edes Tapan’ın jüriler arasında olduğu yarışmanın final etabında ünlü gurmelerin de aralarında olacağı jüri özel konukları da yer alacak. Jüri, ekip çalışması, menü uygulama, gıda güvenliği ve hijyen, zaman yönetimi, yaratıcılık, sunum, başlangıç, ana yemek, tatlı kategorilerinde değerlendirme yapacak.

Yarışmalar ile şirketler verimliliğini sürdürebilecek

“Ofisten Mutfağa”; Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, Nestle, Abbott, Anadolubank, ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı, Ericsson,3M, Vodafone, Cocacola, KPMG,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank, Alcatel lucent, Odeabank, Garanti, Beymen, Vestel, gibi büyük şirketlerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği “Ofisten Sahneye” yarışmasını 7 yıldır başarıyla gerçekleştiren HY Tanıtım’ın projesidir.

HY Tanıtım Kurucusu Hakan Yanar, kurumsal firmaların çalışanlarına yönelik yaptığı “Ofisten Mutfağa” ve “Ofisten Sahneye” projelerine ek olarak şirketlerden gelen yoğun talep sonucunda “Ofisten Tiyatro” projesi için hazırlıklara şimdiden başladı. Hakan Yanar, söz konusu projeler ile firmaların kolektif bilincini yaratmayı, yaratıcılığı teşvik etmeyi ve takım ruhunu ateşleyerek firmaların verimliliklerinde sürdürebilirliklerini desteklemeyi hedefliyor. Yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenceyi sağlayan yarışmaları, çalışanların ortak karar verme ve insiyatif kullanma becerilerini geliştiriyor ve çalışanlar arasında “Biz” kültürünü de güçlendiriyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları
» Sağlıklı kışın sırrı artizan lezzetlerde!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...