“Ofisten Mutfağa” başlıyor

05 Aralık 2017 Salı 11:00
12
14
16
18

Şirket çalışanlarından oluşan ekiplerin yarışacağı eğlenceli yemek yarışması “Ofisten Mutfağa” başlıyor.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve iş dünyasındaki rekabeti yemek keyfine dönüştüren “Ofisten Mutfağa” yarışması için başvurular, 20 Ocak 2018 tarihine kadar basvuru@ofistenmutfaga.com adresinden yapılabilecek.

İş dünyasının profesyonelleri, “Ofisten Mutfağa” ile mutfak mesaisine başlıyor. Türkiye’de şirket içi iletişime yeni bir boyut kazandıran “Ofisten Mutfağa” yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık…

Bu yıl, yaratıcılık yarışacak

Katılan firmaların oluşturduğu ekipler arasındaki yarışmalar, 5-6-7-19-20 ve 21 Şubattarihlerinde Zorlu Eataly Mutfak Atölyesi’nde gerçekleşecek. Her eleme turunda dört şirketin yarışacağı “Ofisten Mutfağa” yarışmasında; şirket ekiplerine verilen sürpriz bir kutudan çıkan malzemelerle yarışmacılar başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menülerini hazırlayarak rakipleriyle yarışacaklar.

Jüri tarafından belirlenen puanlama kriterlerine göre hazırlanacak puanlama sistemi üzerinden yarışma boyunca en yüksek puanı alan 4 şirket, 27 Şubat 2018 tarihinde gerçekleşecek finalde yarışmaya hak kazanacaklar. Finalde yarışan ekipler ise 2 Mart 2018 tarihinde gerçekleşecek törende ödüllendirini alacaklar.

Yarışmanın moderatörlüğünü, ünlü radyo-TV program yapımcısı ve sunucusu Mert Ruscuklu yapacak.

Yemek ustaları tarafından değerlendirilecek

Yarışmada şirket ekiplerinin hazırladığı menüleri, alanının usta isimlerinden oluşan bir jüri değerlendirecek. Eataly Executive Şefi Claudio Chinali ve İşletmeci&Yemek Yazarı&Gurme Rehber Elif Edes Tapan’ın jüriler arasında olduğu yarışmanın final etabında ünlü gurmelerin de aralarında olacağı jüri özel konukları da yer alacak. Jüri, ekip çalışması, menü uygulama, gıda güvenliği ve hijyen, zaman yönetimi, yaratıcılık, sunum, başlangıç, ana yemek, tatlı kategorilerinde değerlendirme yapacak.

Yarışmalar ile şirketler verimliliğini sürdürebilecek

“Ofisten Mutfağa”; Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, Nestle, Abbott, Anadolubank, ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı, Ericsson,3M, Vodafone, Cocacola, KPMG,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank, Alcatel lucent, Odeabank, Garanti, Beymen, Vestel, gibi büyük şirketlerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği “Ofisten Sahneye” yarışmasını 7 yıldır başarıyla gerçekleştiren HY Tanıtım’ın projesidir.

HY Tanıtım Kurucusu Hakan Yanar, kurumsal firmaların çalışanlarına yönelik yaptığı “Ofisten Mutfağa” ve “Ofisten Sahneye” projelerine ek olarak şirketlerden gelen yoğun talep sonucunda “Ofisten Tiyatro” projesi için hazırlıklara şimdiden başladı. Hakan Yanar, söz konusu projeler ile firmaların kolektif bilincini yaratmayı, yaratıcılığı teşvik etmeyi ve takım ruhunu ateşleyerek firmaların verimliliklerinde sürdürebilirliklerini desteklemeyi hedefliyor. Yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenceyi sağlayan yarışmaları, çalışanların ortak karar verme ve insiyatif kullanma becerilerini geliştiriyor ve çalışanlar arasında “Biz” kültürünü de güçlendiriyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!