Mutfak sanatları merkezi’nde lezzet şöleni

17 Haziran 2017 Cumartesi 13:00
12
14
16
18

Gaziantep’e has ev yemekleri ve kazan yemekleri yapımı ile bilinen Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi, bu özelliğini Ramazan ayında da doruğa çıkarıyor.  

Yeni hizmet binasında Ramazan ayının her gününü konuklarına Gaziantep’e özgü kazan yemekleri sunan Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi, zengin yemek çeşitleri ile Ramazan ayını dolu dolu geçiriyor.

Her akşam iftar vaktinde yine Gaziantep’e has meyan şerbeti sunumu yapılan Mutfak Sanatları Merkezi’nde, ayrıca Osmanlı şerbeti de ikram ediliyor.

İkram edilen bu yemeklerin tamamı Gaziantep mutafğından eğitim alan aşçıların ortaya koyduğu lezzetlerden oluşan menülerin arasında; haşlamalı içli köfte, allı yeşilli dolma, ekşili ufak köfte, Ezo Gelin çorba, bulgur çorbası, fasulyeli kabak dolması, içli köfte, Ali nazik, soğanlı malhıtalı çorba, kazan kebabı, lebeniye çorbası, yoğurtlu ufak köfte, firik pilavı, dövmeli alaca çorba gibi yemekler bulunuyor.

Günde 300 kişinin iftar yaptığı Mutfak Sanatları Merkezi’nde vatandaşlar lezzetli bir iftar açmanın keyfini yaşıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar