Mutfak sanatları merkezi’nde lezzet şöleni

17 Haziran 2017 Cumartesi 13:00
12
14
16
18

Gaziantep’e has ev yemekleri ve kazan yemekleri yapımı ile bilinen Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi, bu özelliğini Ramazan ayında da doruğa çıkarıyor.  

Yeni hizmet binasında Ramazan ayının her gününü konuklarına Gaziantep’e özgü kazan yemekleri sunan Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi, zengin yemek çeşitleri ile Ramazan ayını dolu dolu geçiriyor.

Her akşam iftar vaktinde yine Gaziantep’e has meyan şerbeti sunumu yapılan Mutfak Sanatları Merkezi’nde, ayrıca Osmanlı şerbeti de ikram ediliyor.

İkram edilen bu yemeklerin tamamı Gaziantep mutafğından eğitim alan aşçıların ortaya koyduğu lezzetlerden oluşan menülerin arasında; haşlamalı içli köfte, allı yeşilli dolma, ekşili ufak köfte, Ezo Gelin çorba, bulgur çorbası, fasulyeli kabak dolması, içli köfte, Ali nazik, soğanlı malhıtalı çorba, kazan kebabı, lebeniye çorbası, yoğurtlu ufak köfte, firik pilavı, dövmeli alaca çorba gibi yemekler bulunuyor.

Günde 300 kişinin iftar yaptığı Mutfak Sanatları Merkezi’nde vatandaşlar lezzetli bir iftar açmanın keyfini yaşıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...