Mezzaluna İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıyor

04 Temmuz 2017 Salı 14:00
12
14
16
18

Gerçek İtalyan lezzetleri ile Mezzaluna, yaz aylarında misafirlerini Palmarina Bodrum’daki şubesinde ağırlamaya devam ediyor.

İtalyan mutfağı tutkunları, Mezzaluna lezzetlerini, İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra yaz sezonunda Bodrum’un en güzel noktalarından biri olan Palmarina’da da deneyimlemeye devam ediyorlar. Hem iç hem de dış mekân alternatifi bulunan Palmarina Mezzaluna, geniş ve konforlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

İtalyan şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menünün başlangıcında; roka, parmesan peyniri, porçini mantarı ve hardal sos ile lezzetlendirilen “İnce çiğ bonfile dilimleri”nin yanı sıra kızartılmış sebzeler ve tartar sosla sunulan “Karides, kalamar ve dil balığı tava” gibi lezzetler bulunuyor. İsteğe göre ızgara tavuk ya da ızgara karidesle hazırlanan “Caesar” salatası, menüde ön plana çıkan lezzetler arasında yer alırken ana yemek olarak; porçini ragu, sote patates ve marine patlıcanla hazırlanan “Izgara dana bonfile”dikkatleri üzerine çekiyor. Kavrulmuş patates, enginar ve siyah zeytin ile lezzetlendirilen “Izgara deniz levreği” ise menünün imza lezzetleri arasında bulunuyor.

İtalyan mutfağının olmazsa olmazı olan pizza ve spagettilerin en güzel örneklerinin sunulduğu menüde, sarımsaklı beyaz şarap sosla hazırlanan “Kum midyeli spaghetti”ve “Deniz mahsullü spaghetti” tadılması gereken lezzetlerden bazıları. “İyi pizza”mottosuyla misafirlerine en lezzetli pizzaları sunan Mezzaluna’nın menüsünde parma jambonu, sote mantar, ızgara patlıcan, mozzeralla ve domates sosla hazırlanan “Mezzaluna” pizza, damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Günün her anında size sıcak bir ortam sunan Mezzaluna, “Krem brüle” ve “Tiramisu” gibi çeşitleriyle kahve-tatlı keyfini doyasıya yaşatıyor.

Yaz aylarında Bodrum Palmarina’da konuklarını ağırlayan Mezzaluna kaliteli servisi ve eşsiz lezzetleri ile sizleri bekliyor.

 

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar