Mezzaluna İtalyan lezzetlerini Bodrum’a taşıyor

04 Temmuz 2017 Salı 14:00
12
14
16
18

Gerçek İtalyan lezzetleri ile Mezzaluna, yaz aylarında misafirlerini Palmarina Bodrum’daki şubesinde ağırlamaya devam ediyor.

İtalyan mutfağı tutkunları, Mezzaluna lezzetlerini, İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra yaz sezonunda Bodrum’un en güzel noktalarından biri olan Palmarina’da da deneyimlemeye devam ediyorlar. Hem iç hem de dış mekân alternatifi bulunan Palmarina Mezzaluna, geniş ve konforlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

İtalyan şef Fabio Brambilla’nın hazırladığı menünün başlangıcında; roka, parmesan peyniri, porçini mantarı ve hardal sos ile lezzetlendirilen “İnce çiğ bonfile dilimleri”nin yanı sıra kızartılmış sebzeler ve tartar sosla sunulan “Karides, kalamar ve dil balığı tava” gibi lezzetler bulunuyor. İsteğe göre ızgara tavuk ya da ızgara karidesle hazırlanan “Caesar” salatası, menüde ön plana çıkan lezzetler arasında yer alırken ana yemek olarak; porçini ragu, sote patates ve marine patlıcanla hazırlanan “Izgara dana bonfile”dikkatleri üzerine çekiyor. Kavrulmuş patates, enginar ve siyah zeytin ile lezzetlendirilen “Izgara deniz levreği” ise menünün imza lezzetleri arasında bulunuyor.

İtalyan mutfağının olmazsa olmazı olan pizza ve spagettilerin en güzel örneklerinin sunulduğu menüde, sarımsaklı beyaz şarap sosla hazırlanan “Kum midyeli spaghetti”ve “Deniz mahsullü spaghetti” tadılması gereken lezzetlerden bazıları. “İyi pizza”mottosuyla misafirlerine en lezzetli pizzaları sunan Mezzaluna’nın menüsünde parma jambonu, sote mantar, ızgara patlıcan, mozzeralla ve domates sosla hazırlanan “Mezzaluna” pizza, damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Günün her anında size sıcak bir ortam sunan Mezzaluna, “Krem brüle” ve “Tiramisu” gibi çeşitleriyle kahve-tatlı keyfini doyasıya yaşatıyor.

Yaz aylarında Bodrum Palmarina’da konuklarını ağırlayan Mezzaluna kaliteli servisi ve eşsiz lezzetleri ile sizleri bekliyor.

 

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı