“Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor

28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:00
12
14
16
18

Geniş ürün yelpazesine sahip ve Türkiye’nin lider dondurulmuş gıda markası SuperFresh, Ramazan ayında sevdikleri için lezzetli sofralar hazırlamak isteyenlere, zengin iftar menüleri oluşturdu. SuperFresh’in iftar sofralarınıza lezzet katacak menüleri, “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek blogger’ının tarifleriyle hazırlandı.

Yenilikçi ürünleriyle Türkiye’yi dondurulmuş gıda ile tanıştıran SuperFresh, Ramazan’ın bereketini iftar sofralarına taşıyor. Ramazan boyunca ünlü Master Chef Özlem Mekik tarafından SuperFresh’e özel menüler oluşturulurken; Türkiye’nin önde gelen 30 yemek blogger’ının hazırladığı özel tarifler ise sosyal medyadan paylaşılıyor. Altı ana gıda kategorisinde; unlu mamuller, sebze ve meyve, et, patates ve kroket, tatlı ve su ürünleri sunan SuperFresh, Ramazan ayında en büyük yardımcınız olacak.

Geçtiğimiz Pazartesi günü The Grand Tarabya’da, Master Chef Özlem Mekik ve 30 blogger’la bir araya gelen SuperFresh ailesi, lezzetli SuperFresh ürünleriyle keyifli bir iftar gerçekleştirdi. İftar davetinin yıldızları bloggerlardan tam not alan yeni ürünler; Peynirli Puf Böreği ile Katmer oldu.

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı