Kuzu Kafes bahar aylarına lezzet katıyor

17 Nisan 2017 Pazartesi 16:00
12
14
16
18

Steakhouse konseptinin öncülerinden Günaydın, et konusundaki uzmanlığı ve en yüksek kalitedeki ürünleri ile misafirlerini eşsiz lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Hafızalara kazınan birçok lezzetin yaratıcısı Günaydın Steakhouse, spesiyalleriyle de farkını ortaya koyuyor.

Günaydın’ın spesiyal ürünleri arasında öne çıkan lezzetlerden biri de; ‘Kuzu Kafes’. ‘Kuzu Kafes’ Trakya kıvırcık süt kuzusundan yapılıyor ve kuzunun en lezzetli bölgesi olan sırttan elde edilerek hazırlanıyor. Kuzu kafes öncelikle ızgaranın üstünde belli bir iç sıcaklığa ulaşması için dinlendiriliyor, sonrasında ızgaranın üstünde 25 dakika pişiriliyor ve üzerine deniz tuzu, isteğe göre pul biber ve kekik ile masada görsel bir şov eşliğinde servis ediliyor.

Günaydın Steakhouse, et severler için özenle hazırladığı lezzetleri ve konforlu atmosferi ile keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de