Kuzu Kafes bahar aylarına lezzet katıyor

17 Nisan 2017 Pazartesi 16:00
12
14
16
18

Steakhouse konseptinin öncülerinden Günaydın, et konusundaki uzmanlığı ve en yüksek kalitedeki ürünleri ile misafirlerini eşsiz lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Hafızalara kazınan birçok lezzetin yaratıcısı Günaydın Steakhouse, spesiyalleriyle de farkını ortaya koyuyor.

Günaydın’ın spesiyal ürünleri arasında öne çıkan lezzetlerden biri de; ‘Kuzu Kafes’. ‘Kuzu Kafes’ Trakya kıvırcık süt kuzusundan yapılıyor ve kuzunun en lezzetli bölgesi olan sırttan elde edilerek hazırlanıyor. Kuzu kafes öncelikle ızgaranın üstünde belli bir iç sıcaklığa ulaşması için dinlendiriliyor, sonrasında ızgaranın üstünde 25 dakika pişiriliyor ve üzerine deniz tuzu, isteğe göre pul biber ve kekik ile masada görsel bir şov eşliğinde servis ediliyor.

Günaydın Steakhouse, et severler için özenle hazırladığı lezzetleri ve konforlu atmosferi ile keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Çünkü ‘Anne’, ‘Mutluluk’ demek…
» Mutfağın yıldızı Sahrap Soysal ve Nilgün Belgün Optimum’da
» Tadımca yenilendi
» Zengin şarküteri seçenekleri Delimonti’de meraklılarıyla buluşuyor
» St Regis İstanbul’da tadım etkinllği
» Çocukları gülümseten lezzetler Özsüt’te
» Domino’s Pizza’lar şimdi “Gece Açık”
» İştah kabartan deniz ürünlü alternatifler Monochrome’da
» Profilo Küçük Ev Aletleri seçili ürünlerdeki bahar kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
» Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler
» Bodrum Balıkçısı cennet koyunda yaza merhaba diyor
» Türkiye, yerel mutfaktaki zenginliğini öne çıkarmalı
» Cornetto ve Kenan Doğulu bu yaz “İlk Adımı Sen At” diyor!
» Ronnefeldt ile yaza hazırlanın
» Tüm dünyada geçerli bir kariyer için profesyonel mutfak eğitimleri Haziran’da başlıyor
» Tüketicilerin yüzde 65’i restoran ve kafelerde içeceğini cam ambalajda istiyor
» Pide’nin ‘Fit’ hali!
» 2000 yıl önce ne yiyorsak hala onu yemeye devam ediyoruz
» LAV ile tatlı sunumlarınıza yaratıcılık katın
» Sokak lezzetleri sihirli fiyatlarla öğle arası HuQQabaz’da
» Annenizle kahve keyfini paylaşmak ve tatlı bir sohbet için David People’den özel kahve menüsü
» 24 yıldır kalitesinden ödün vermeyen Sait Balık, lezzetleri ile fark yaratıyor
» Ay Bitmeden: Chef’s table mutfak akademisi’nde dört workshop
» Ödemiş, Trkiye2de peynirciliğin merkezi olacak!
» Gastronomi sektörü GTD ile Turquality’i yakından tanıdı