Kuzu Kafes bahar aylarına lezzet katıyor

17 Nisan 2017 Pazartesi 16:00
12
14
16
18

Steakhouse konseptinin öncülerinden Günaydın, et konusundaki uzmanlığı ve en yüksek kalitedeki ürünleri ile misafirlerini eşsiz lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor. Hafızalara kazınan birçok lezzetin yaratıcısı Günaydın Steakhouse, spesiyalleriyle de farkını ortaya koyuyor.

Günaydın’ın spesiyal ürünleri arasında öne çıkan lezzetlerden biri de; ‘Kuzu Kafes’. ‘Kuzu Kafes’ Trakya kıvırcık süt kuzusundan yapılıyor ve kuzunun en lezzetli bölgesi olan sırttan elde edilerek hazırlanıyor. Kuzu kafes öncelikle ızgaranın üstünde belli bir iç sıcaklığa ulaşması için dinlendiriliyor, sonrasında ızgaranın üstünde 25 dakika pişiriliyor ve üzerine deniz tuzu, isteğe göre pul biber ve kekik ile masada görsel bir şov eşliğinde servis ediliyor.

Günaydın Steakhouse, et severler için özenle hazırladığı lezzetleri ve konforlu atmosferi ile keyifli bir yemek deneyimi yaşamak isteyenleri bekliyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» /Bensu Soral ve Tülin Şahin Magnum Store’da!
» Türk Kuru Meyve Sektörü 36. Uluslararası Kabuklu ve Kuru Meyveler Kongresi’ne katıldı
» Türk Kahvesine UNESCO standardı geliyor
» La Lorraine’den Ramazana özel sağlıklı, pratik ve lezzetli tarifler
» Seyahatlerin dostu bavullar Tergan’da
» Ordu mutfağının yöresel tatlısı Cotyora’yı, Ramazan’da Nelipide’de deneyin
» Nesiden nesile lezzetin adresi “ İskender” İstanbul Nişantaş’ında
» Shangri-La Bosphorus İstanbul’da geleneksel Ramazan lezzetleri
» Yeniden Etiler’deyiz...
» Vakko Chocolate’tan Ramazan’a Özel Vakko Hurmalı Çikolata
» Pasta Yarışması’nda altın madalya Urla’ya geldi
» Dünya Hamburger Gününe Özel “Boss Burger” The Populist’te
» Karaca ile çay keyfi
» Geleneksel kebap lezzetlerinin bir numaralı adresi Günaydın Kebap, Ramazan sofralarıyla da iddialı!
» Türkiye’nin en neşeli festivalinde “Yerel Lezzetler” yarıştı
» Cranberryli (Turna Yemişi) tarifler yarıştı!
» Geleneksel Ramazan lezzeti Tuğcan Otel’de
» Küçük ev aletlerinden büyük gıybet
» Doğanın renkleri fakir teknolojisiyle buluştu
» Nestlé’den 2 bin öğrenciye su farkındalığı eğitimi
» Milas Balık Festivali’nde bir rekor daha 3 bin kişiyle balık figürü oluşturdular
» Babanız için en keyiflisi Hotpoint filtre kahve makinesi
» ‘Rakı Gastronomisi: Türkiye’nin Çilingir Sofrası’ kitabı tanıtıldı
» Tavuk Dünyası Zonguldak’taki ilk restoranını Westa Life AVM’de açtı
» Ünlü isimler Nestlé Pure Life etkinliğinde bir araya geldi