Kitchenette, Palmarina Bodrum’da yaz sezonunu açtı

01 Haziran 2017 Perşembe 17:00
12
14
16
18

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Palmarina Bodrum’da bulunan Kitchenette, bu yaz sezonunda da Palmarina Bodrum'un en keyifli mekanlarından biri olacak.

Palmarina Bodrum'da yeni sezona kapılarını açan Kitchenette, konuklarını öğlen 11.00'den gece 02.00'ye kadar zengin öğle ve akşam yemeği alternatifleri ile ağırlıyor.

Taze ve mevsimsel içerikler ile hazırlanan Kitchenette menüsünde, pizza, makarna, et ve tavuk ürünlerinden paylaşımlık tabaklara kadar günün her saatine uygun zengin alternatifler bulunuyor. Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler arasında hafif salata çeşitleri de bulunuyor. Yaz aylarında hafif beslenmek isteyenler için menüde ön plana çıkan salatalar arasında “Izgarada Somon Salatası”, “Tahıl Ambarı Salatası”, “Kinoalı Beyaz” ve “Karidesli Kinoa Salatası” gibi sağlıklı ve özgün alternatifler göze çarpıyor.

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile misafirlerine günün her saatine uygun alternatifler sunan Kitchenette’in marinaya yatlarıyla gelenler için de özel yemek servisi bulunuyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gaziantep’te "Zahire Kültürü
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor