Kitchenette, Palmarina Bodrum’da yaz sezonunu açtı

01 Haziran 2017 Perşembe 17:00
12
14
16
18

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Palmarina Bodrum’da bulunan Kitchenette, bu yaz sezonunda da Palmarina Bodrum'un en keyifli mekanlarından biri olacak.

Palmarina Bodrum'da yeni sezona kapılarını açan Kitchenette, konuklarını öğlen 11.00'den gece 02.00'ye kadar zengin öğle ve akşam yemeği alternatifleri ile ağırlıyor.

Taze ve mevsimsel içerikler ile hazırlanan Kitchenette menüsünde, pizza, makarna, et ve tavuk ürünlerinden paylaşımlık tabaklara kadar günün her saatine uygun zengin alternatifler bulunuyor. Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler arasında hafif salata çeşitleri de bulunuyor. Yaz aylarında hafif beslenmek isteyenler için menüde ön plana çıkan salatalar arasında “Izgarada Somon Salatası”, “Tahıl Ambarı Salatası”, “Kinoalı Beyaz” ve “Karidesli Kinoa Salatası” gibi sağlıklı ve özgün alternatifler göze çarpıyor.

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile misafirlerine günün her saatine uygun alternatifler sunan Kitchenette’in marinaya yatlarıyla gelenler için de özel yemek servisi bulunuyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…