Kitchenette, Palmarina Bodrum’da yaz sezonunu açtı

01 Haziran 2017 Perşembe 17:00
12
14
16
18

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Palmarina Bodrum’da bulunan Kitchenette, bu yaz sezonunda da Palmarina Bodrum'un en keyifli mekanlarından biri olacak.

Palmarina Bodrum'da yeni sezona kapılarını açan Kitchenette, konuklarını öğlen 11.00'den gece 02.00'ye kadar zengin öğle ve akşam yemeği alternatifleri ile ağırlıyor.

Taze ve mevsimsel içerikler ile hazırlanan Kitchenette menüsünde, pizza, makarna, et ve tavuk ürünlerinden paylaşımlık tabaklara kadar günün her saatine uygun zengin alternatifler bulunuyor. Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler arasında hafif salata çeşitleri de bulunuyor. Yaz aylarında hafif beslenmek isteyenler için menüde ön plana çıkan salatalar arasında “Izgarada Somon Salatası”, “Tahıl Ambarı Salatası”, “Kinoalı Beyaz” ve “Karidesli Kinoa Salatası” gibi sağlıklı ve özgün alternatifler göze çarpıyor.

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile misafirlerine günün her saatine uygun alternatifler sunan Kitchenette’in marinaya yatlarıyla gelenler için de özel yemek servisi bulunuyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar