Kitchenette, Palmarina Bodrum’da yaz sezonunu açtı

01 Haziran 2017 Perşembe 17:00
12
14
16
18

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası Palmarina Bodrum’da bulunan Kitchenette, bu yaz sezonunda da Palmarina Bodrum'un en keyifli mekanlarından biri olacak.

Palmarina Bodrum'da yeni sezona kapılarını açan Kitchenette, konuklarını öğlen 11.00'den gece 02.00'ye kadar zengin öğle ve akşam yemeği alternatifleri ile ağırlıyor.

Taze ve mevsimsel içerikler ile hazırlanan Kitchenette menüsünde, pizza, makarna, et ve tavuk ürünlerinden paylaşımlık tabaklara kadar günün her saatine uygun zengin alternatifler bulunuyor. Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler arasında hafif salata çeşitleri de bulunuyor. Yaz aylarında hafif beslenmek isteyenler için menüde ön plana çıkan salatalar arasında “Izgarada Somon Salatası”, “Tahıl Ambarı Salatası”, “Kinoalı Beyaz” ve “Karidesli Kinoa Salatası” gibi sağlıklı ve özgün alternatifler göze çarpıyor.

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile misafirlerine günün her saatine uygun alternatifler sunan Kitchenette’in marinaya yatlarıyla gelenler için de özel yemek servisi bulunuyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de
» İspanyol zeytinyağı tadım uzmanı, İTB’de eğitim verdi
» İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı