Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor

06 Eylül 2017 Çarşamba 00:00
12
14
16
18

Okula hazırlanırken kahvaltı sofralarında tatlı telaş yeniden başlıyor. Sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı tüm öğrencilerin olmazsa olmazı, annelerin ise en önem verdiği öğün. Sadece yetişkinlerin değil, çocukların da ilk tercihlerinden Le Pain Quotidien minik misafirlerine benzersiz tatlar sunmaya hazır.

Ekmekler %100 Organik

Le Pain Quotidien, doğal ve taptaze tam buğday unlu, çavdarlı, zeytinli, fındık-üzümlü ve beş tahıllı %100 organik ekmekleri ile doyurucu ve besleyici kahvaltıların vazgeçilmezi. Doğal ve her biri farklı lezzet sunan Le Pain Quotidien ekmeklerinin sırrı; organik unun taş ile öğütülmesi, doğal maya ile keten sepetlerde yavaşça mayalanarak, sonrasında sıcak fırınlarda pişirilmesinden geliyor. Tamamı organik un ile hazırlanan ekmeklerin içinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Le Pain Quotidien, organik ekmek keyfini evlerinde yaşamak isteyenler için tam, yarım ve çeyrek olarak da sunuyor.

“Beslenme çantamdaki her şey doğal” Çocukların beslenme saatlerinde ekmekleri ile birlikte afiyetle yiyebilecekleri organik, sağlıklı sürülebilir çikolata ile enerjileri gün boyunca devam ediyor. Reçeller ve çikolataların yanı sıra sade-çikolatalı kruvasan, elmalı-tarçınlı muffin, üzümlü-bademli danish ile beslenme saati sürprizi annelerden çocuklara…

Özel çocuk menüsü ileLe Pain Quotidien miniklerin öğünlerini hem daha sağlıklı hem de eğlenceli hale dönüştürüyor. Çocuklar brioche sandviçlerini, penne veya mini ricotta tartinelerini çilekli limonata veya taze portakal suyu eşliğinde yiyebilir, ardından ballı taze meyve mevsimleriyle süslenen waffle ve dondurmalı meyve salatasını deneyimleyebilirler.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe