Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor

06 Eylül 2017 Çarşamba 00:00
12
14
16
18

Okula hazırlanırken kahvaltı sofralarında tatlı telaş yeniden başlıyor. Sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı tüm öğrencilerin olmazsa olmazı, annelerin ise en önem verdiği öğün. Sadece yetişkinlerin değil, çocukların da ilk tercihlerinden Le Pain Quotidien minik misafirlerine benzersiz tatlar sunmaya hazır.

Ekmekler %100 Organik

Le Pain Quotidien, doğal ve taptaze tam buğday unlu, çavdarlı, zeytinli, fındık-üzümlü ve beş tahıllı %100 organik ekmekleri ile doyurucu ve besleyici kahvaltıların vazgeçilmezi. Doğal ve her biri farklı lezzet sunan Le Pain Quotidien ekmeklerinin sırrı; organik unun taş ile öğütülmesi, doğal maya ile keten sepetlerde yavaşça mayalanarak, sonrasında sıcak fırınlarda pişirilmesinden geliyor. Tamamı organik un ile hazırlanan ekmeklerin içinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor. Le Pain Quotidien, organik ekmek keyfini evlerinde yaşamak isteyenler için tam, yarım ve çeyrek olarak da sunuyor.

“Beslenme çantamdaki her şey doğal” Çocukların beslenme saatlerinde ekmekleri ile birlikte afiyetle yiyebilecekleri organik, sağlıklı sürülebilir çikolata ile enerjileri gün boyunca devam ediyor. Reçeller ve çikolataların yanı sıra sade-çikolatalı kruvasan, elmalı-tarçınlı muffin, üzümlü-bademli danish ile beslenme saati sürprizi annelerden çocuklara…

Özel çocuk menüsü ileLe Pain Quotidien miniklerin öğünlerini hem daha sağlıklı hem de eğlenceli hale dönüştürüyor. Çocuklar brioche sandviçlerini, penne veya mini ricotta tartinelerini çilekli limonata veya taze portakal suyu eşliğinde yiyebilir, ardından ballı taze meyve mevsimleriyle süslenen waffle ve dondurmalı meyve salatasını deneyimleyebilirler.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» “Ofisten Mutfağa” başlıyor
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları