İstanbul’a Tepeden Bakan Mekan: İstiklal Terrace kapılarını açtı

14 Temmuz 2017 Cuma 14:00
12
14
16
18

Demirören İstiklal Palas’ın 7.katından İstanbul’a göz kırpan “İstiklal Terrace” sizlere unutulmaz günbatımları yaşatıyor. Tarihi yarımada, Boğaz ve Adalar’ı kanatları altına alan mekan yenilikçi menüsü, iddialı kokteylleri ve DJ performansları ile dikkat çekiyor. 13 Temmuz akşamı Macellan, Furkan Kurt, Kerem Tekinalp, Blotto ve Discolog Dj setinin başında olduğu açılış partisiyle kapılarını açan mekan, haftanın 6 günü konuklarını ağırlıyor.

Yazı İstanbul’da geçirenler için çok havalı bir önerimiz var: “İstiklal Terrace”. Demirören İstiklal Palas’ın 7. katında açılan yemek, müzik ve eğlenceyi tek adreste buluşturan mekan, 360 derece İstanbul manzarası eşliğinde keyifli ve eğlenceli geceler vaat ediyor.

Beyoğlu’nun göbeğinde, İstiklal’e tepeden bakan İstiklal Terrace’da keyifle içeceğinizi yudumlarken mekanda bulunan şezgonlara uzanarak günün yorgunluğunu atacaksınız. Geniş kokteyl çeşitlerinin yer aldığı bar menüsü yemek öncesi manzaraya karşı günü batırmak isteyen konukları lezzetli bir yolculuğa davet ediyor.

Haftanın 6 günü saat 18.00 – 04.00 arasında konuklarını ağırlayan mekanda, her hafta farklı DJ’ler setinin başında olacak.

Eğlence, müzik ve yemek tek bir mekanda buluştu

İstiklal Terrace, eğlencenin yanı sıra usta şefler tarafından hazırlanan, birbirinden seçkin lezzetlerin yer aldığı menüsü ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Menünün başrol oyuncuları arasında; keçi peyniri ve acuka bruschetta, tavuk tempura, çıtır mantı ve ahududu soslu çıtır kadayıflı muhallebi yer alıyor.

Püfür püfür esen terasta güneşi leziz bir kokteyl eşliğinde batırıp, ardından menüde yer alan birbirinden farklı yiyeceklerin tadına bakmak ve geç saatlere kadar tek bir mekanda kalıp eğlenmek için sizleri İstiklal Terrace’a bekliyoruz.

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de