İstanbul Çaya Doydu

05 Mayıs 2018 Cumartesi 19:00
12
14
16
18

Doğadan’ın ana sponsorluğunda düzenlenen 2. Uluslararası İstanbul Çay Festivali ilk gününde yoğun ilgi gördü.

Doğadan sponsorluğunda İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbulKampüsü‘nde gerçekleşen 2. Uluslararası İstanbul Çay Festivali çay tutkunlarını bir araya getirdi. Geleneksel siyah çaylardan, meyve ve bitki çaylarına kadar birçok çeşidin çay severlere sunulduğu festivalin ilk gününde gerçekleştirilen DJ performansları, konserler ve söyleşilerkatılımcılar tarafından büyük beğeni gördü. Özellikle çay uzmanları tarafından gerçekleştirilen dünya çay trendlerinin, doğru çay demleme ve çay tadım tekniklerinin anlatıldığı workshoplar çay meraklıları tarafından ilgili ile takip edildi.

“Doğadan Öğreniyorum” Workshopları çay severlerin ilgi odağı oldu

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşen etkinliğin ilk gününde Doğadan Araştırma ve Geliştirme Müdürü Emre Taşkın dünya üzerinde çayın önemini, hayata kattığı kültürel, keyif ve sağlık anlamlarını aktardığı “Doğadan Öğreniyorum” workshopu ile çay tadımı, nasıl yorumlandığı ve tadımın inceliklerine dair ipuçlarını paylaştı. Dünyanın farklı yerlerinden çayların tarihsel gelişimi, üretim teknikleri ve tat profillerinin anlatıldığı ve çay tadımlarının gerçekleştirildiği workshoplar festivalin ilk gününde katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi