Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler

09 Haziran 2018 Cumartesi 17:00
12
14
16
18

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatlılara veda sezonu da açıldı. Tatlı düşkünlerinin tatlı krizlerine çözüm ürettiklerini anlatan Just Food Kurucu Ortağı Sahra Tuncer “Sadece lezzetli tatlılarımla değil, hem vegan hem de şekersiz ürünlerimiz ile yazı tatlı karşılayacağız” dedi.

“Tatlı, özellikle çikolata, biz kadınların vazgeçemediği lezzetlerden” İfadelerini kullanan Sahra Tuncer Just Food Market’in sağlıklı lezzetlerle buluşturduğu gibi tatlı krizlerini de rafa kaldırdığını anlatarak “Keşkül, anne sütlacı gibi geleneksel tatlılar olduğu gibi narlı cheesecake gibi dünya mutfağından da lezzetlere yer veriyoruz. Tatlı ustamız yeni lezzetler yaratmayı çok seviyor. Şu anda en popüler olan, adını rengarenk koyduğumuz frambuaz, limon-nane ve çikolatalı tatlımız. Bunların yanında şekersiz ve unsuz hazırlanan ürünlerimiz de mevcut durumda. Kendi yaptığımız granola ile bal ve elmayı kullanarak bir tatlı hazırladık ki; tam bir lezzet bombası. Çok faydalı olan chia tohumunu görmezden gelemezdik ve 3 çeşit chia puding üretiyoruz. Çok doyurucu olan fındıklı ve kakaolu enerji topları 5 adeti 125 kalori ve hem vegan hem de şekersiz sağlıklı ara öğünler şeklinde kullanıyoruz.”

Türkiye’nin sağlıklı besinleri hazır alabileceğiniz tek marketi

Çalışma hayatında aktif olarak rol alanlara kendilerine daha fazla zaman ayırma fikri ile yola çıkan marka, teknolojinin gelişmesiyle hızlanan hayatların sağlıklı yemek pişirmeden pratik fast food alışkanlıklarını artırmasının önüne geçmeyi hedefliyor. Ankara’da ilk şubesini 10 ay önce Tunus Caddesi’nde hayata geçiren Just Food Market, 2018 yılının içerisinde Maidan ve Bilkent Station olmak üzere üç farklı lokasyonda hizmet vermeye devam ediyor. Paket servisi ve Yemek Sepeti uygulamaları ile de kullanıcılarına kolaylık sağlayan market zinciri, pratik ve sağlıklı yeme alışkanlığı edinmek için doğru bir adres olarak karşımıza çıkıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı