İç ve dış pazarların aranan markası Bizce Yağ

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Bizce Yağ İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasında yer aldı,

 İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında İSO 500’de yer alan Bizce Yağ sektörel alandaki yenilikleri ve yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. İç ve dış piyasaların aranan markası olmayı başaran Bizce Yağ piyasalarda ki Pazar payını yükseltmek içinde çalışmalarını sürdürüyor.  Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu  İSO 500’de Gaziantepli bir firma olarak yer aldıklarını ve Bizce Yağ’ın bir Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek gerek iç piyasalarda gerekse dış piyasalarda Pazar payının arttırılması yönünde ki çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini ifade etti. “Türkiye’de iç piyasa pazar payımızın arttırılması yönünde ciddi çalışmalarımız sürüyor. Yeni yapılanmamızın olumlu dönüşlerini alıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Hanımların yemeklerde Bizce Yağ tercihi hızla artarken 2016 yılı içerisinde 60 ülkeye yönelik gerçekleştirdiğimiz ihracatımızın 2017 yılında arttırmak için çalışıyoruz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Bizce Yağ modern tesislerinde ay çiçek yağı, mısır yağı ve margarin üretimi gerçekleştirmekte olup günlük üretim kapasitemiz 600 ton, aylık üretim kapasitemiz ise 18 bin tondur. Dünya genelindeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve yeni pazarlar oluşturabilmek için yurt dışıda gerçekleştirilen neredeyse bütün fuarlarda yerimizi alıyoruz. Ülkemize ve Gaziantep’e daha fazla katkı sağlayabilmek için daha çok çalışmak, üretmek ve istihdamımızı zorundayız” dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gaziantep’te "Zahire Kültürü
» Şehrin Gözde Mekanı Cloud 34, Yeni Sezona Ünlülerle ‘Merhaba’ Dedi
» Sağlıklı ve lezzetli balık tarifleri
» Pizzanın Sırrı
» Pazar kahvaltıları Eataly’de lezzet ve eğlenceyi bir araya getiriyor
» Güne lezzetli bir başlangıç yapmak için: Çayla
» Elite World Chefs ’Kebaba Dair Her Şey’
» Gaziantep’in yöresel lezzetleri Polonyalılara tanıtıldı
» Parıltım ile okullara sağlıklı yemek hizmeti
» 8 yaşındaki hastanın kafatasından 7 cm’lik tümör çıkarıldı
» Dünya pizzaya hayran, biz kendi mutfağımıza
» Tavada Tavuk yatırım fırsatlarıyla hızlı çıkış yaptı
» Eataly’de festival zamanı
» Şirketlerin en hamarat ekipleri d.ream Akademi’de buluşuyor!
» Medeniyetler Diyarı İstanbul’da
» Bal gibi ballar İstanbul Kongre merkezi’nde
» En yaratıcı tavuk tarifleri ikinci kez yarışıyor!
» Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da
» Sonbahara Lezzet Katan Atıştırmalıklar Monochrome’da
» Gastronomist 2017 Çinli şeflerin muhteşem şovuyla final yaptı
» LAV’dan Aşureye yenilikçi bir sunum
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor