İç ve dış pazarların aranan markası Bizce Yağ

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Bizce Yağ İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasında yer aldı,

 İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında İSO 500’de yer alan Bizce Yağ sektörel alandaki yenilikleri ve yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. İç ve dış piyasaların aranan markası olmayı başaran Bizce Yağ piyasalarda ki Pazar payını yükseltmek içinde çalışmalarını sürdürüyor.  Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu  İSO 500’de Gaziantepli bir firma olarak yer aldıklarını ve Bizce Yağ’ın bir Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek gerek iç piyasalarda gerekse dış piyasalarda Pazar payının arttırılması yönünde ki çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini ifade etti. “Türkiye’de iç piyasa pazar payımızın arttırılması yönünde ciddi çalışmalarımız sürüyor. Yeni yapılanmamızın olumlu dönüşlerini alıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Hanımların yemeklerde Bizce Yağ tercihi hızla artarken 2016 yılı içerisinde 60 ülkeye yönelik gerçekleştirdiğimiz ihracatımızın 2017 yılında arttırmak için çalışıyoruz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Bizce Yağ modern tesislerinde ay çiçek yağı, mısır yağı ve margarin üretimi gerçekleştirmekte olup günlük üretim kapasitemiz 600 ton, aylık üretim kapasitemiz ise 18 bin tondur. Dünya genelindeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve yeni pazarlar oluşturabilmek için yurt dışıda gerçekleştirilen neredeyse bütün fuarlarda yerimizi alıyoruz. Ülkemize ve Gaziantep’e daha fazla katkı sağlayabilmek için daha çok çalışmak, üretmek ve istihdamımızı zorundayız” dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar