İç ve dış pazarların aranan markası Bizce Yağ

07 Haziran 2017 Çarşamba 12:00
12
14
16
18

Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en modern yağ üretim tesislerine sahip olan Bizce Yağ İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ arasında yer aldı,

 İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu araştırmasında İSO 500’de yer alan Bizce Yağ sektörel alandaki yenilikleri ve yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. İç ve dış piyasaların aranan markası olmayı başaran Bizce Yağ piyasalarda ki Pazar payını yükseltmek içinde çalışmalarını sürdürüyor.  Bizce Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu  İSO 500’de Gaziantepli bir firma olarak yer aldıklarını ve Bizce Yağ’ın bir Türkiye markası olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek gerek iç piyasalarda gerekse dış piyasalarda Pazar payının arttırılması yönünde ki çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini ifade etti. “Türkiye’de iç piyasa pazar payımızın arttırılması yönünde ciddi çalışmalarımız sürüyor. Yeni yapılanmamızın olumlu dönüşlerini alıyoruz. Yurt içi bayi ağımızı geliştirdik. Hanımların yemeklerde Bizce Yağ tercihi hızla artarken 2016 yılı içerisinde 60 ülkeye yönelik gerçekleştirdiğimiz ihracatımızın 2017 yılında arttırmak için çalışıyoruz. Ortadoğu ülkelerindeki tüketim oranımız bir hayli yüksek. Hedef ülkeler arasında AB ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Bizce Yağ modern tesislerinde ay çiçek yağı, mısır yağı ve margarin üretimi gerçekleştirmekte olup günlük üretim kapasitemiz 600 ton, aylık üretim kapasitemiz ise 18 bin tondur. Dünya genelindeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve yeni pazarlar oluşturabilmek için yurt dışıda gerçekleştirilen neredeyse bütün fuarlarda yerimizi alıyoruz. Ülkemize ve Gaziantep’e daha fazla katkı sağlayabilmek için daha çok çalışmak, üretmek ve istihdamımızı zorundayız” dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı
» Bu kazan İzmir için kaynıyor
» Veganlar bu yazı dondurmasız geçirmeyecek
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de
» İspanyol zeytinyağı tadım uzmanı, İTB’de eğitim verdi
» İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı