Hazzı ciddiye al

11 Mayıs 2018 Cuma 14:00
12
14
16
18

SERENAY SARIKAYA, BELLA HADİD VE ALEXANDER WANG CANNES’DA MAGNUM X ALEXANDER WANG PARTİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

Tutku ve hazzın markası Magnum, “HazzıCiddiye Al” kampanyası kutlamaları için dün gece, Alexander Wang’le birlikteCannes’da muhteşem bir partiye evsahipliği yaptı.

Magnum’un ustalık geleneği üzerine odaklanan partide, uluslararası süper model Bella Hadid ve tasarımcı Alexander Wang geceye damgasını vurdu. Baştan aşağı Alexander Wang tasarımı giyinenBella, moda ve film dünyasının seçkin isimlerinin arasına karışırken dünyanın eniyi DJ’lerinin arasında yer alan DJ'lerin müzikleri

yükseliyordu.

DJ Dorion, geceyi enerjik ve çağdaş bir seçkiyle başlatırken, Simi Haze, gecenin atmosferini hareketlendirdi.

Magnum'un kutlamaları için ünlü Croisette'de ağırlanan özel konuklar, gün içinde de işbirliğinin bir parçası olarak sınırlı sayıda üretilen Magnum X Alexander Wang cooler bag ile tanıştılar.

Magnum'un tutkulu dünyasına adanmış bugece, beraberinde bir dizi Cannes FilmFestivali partisini de resmen başlatmış oldu. Tallia Storm ve Vanessa White gibi ünlü isimler, Alexander Wang’ın işbirliği için özel olarak tasarlanmış ve Alexander Wang ve Bella Hadid tarafından oradahazırlanan özel soslu dondurmaların tadınıçıkardılar.

Partide konuşan Bella Hadid, “Cannes'daMagnum ile göz kamaştırıcı bir gün vegece oldu. Bu kadar çok insanın kendiylebarışık olduğunu ve hazzı ciddiye aldığınıgörmek ve bunu arkadaşım Alexander'la birlikte kutlamak bana enerji veriyor ”dedi.

Partide konuşan Alexander Wang de, “Bu partiye Cannes'da Magnum'la birlikte evsahipliği yapmak ve daha da ötesi, böylesiikonik bir çanta üzerinde işbirliği yapmakçok eğlenceliydi. Parti, zarif, lüks ve eğlenceli - tam olarak Magnum'un temsil ettiği gibi. Yeni Wang cooler bag’i paylaşarak ve üzerinde çalıştığımız filmi göstererek şu ana kadar heyecan verici bir gün geçirdik. Umarım herkes bu gecede mutlu olur ve hazzı gerçekten ciddiye alır.”

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi