Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız

08 Aralık 2017 Cuma 17:00
12
14
16
18

Karadeniz’in en meşhuru ve sofraların özlenen balığı hamsiyi bol bol tüketeceğimiz zamanlar nihayet başladı. R.E.A.D Cafe ,geçtiğimiz yıl misafirlerden yoğun ilgi gören şefin Hamsi Menüsünü, bu yıl yepyeni dokunuşlarla tadanların tatmayanlara anlatacağı güzellikte hazırladı.

Faydaları saymakla bitmeyen mineral ve vitamin deposu Hamsi sezonu açar açmaz sofraların baş köşesindeki yerini aldı. Yetişkinler kadar çocukların da beslenmesinde önemli bir rol oynayan ve en taze olduğu bu aylarda bol bol tüketilmesi önerilen hamsi, The Grand Tarabya’nın sıcacık atmosferi ve huzurlu manzarasıyla adından sözettiren R.E.A.D Cafe’de harika bir menüyle sizleri bekliyor.

Her yıl özellikle balık sezonunda tematik menüleriyle konuklarına farklı deneyimler yaşatan R.E.A.D Cafe, geçen yıl çok beğenilen hamsi menüsüne parmak ısırtan eklemeler yaparak bambaşka bir tadım deneyimi yaşatıyor.

Kağıtta Hamsi Buğulama ve ağızda dağılan Ayva Tatlısı

R.E.A.D Cafe’nin Hamsi Menüsü’nde geçen yıl beğeniyle karşılanan Karadeniz’in geleneksel Hamsi Pilavı, Safranlı Deniz Mahsulleri Çorbası ve Mısır Unuyla Kızartılmış Hamsi Tava’ya bu yıl damla sakız ve mevsim sebzeleriyle birlikte servis edin Kağıtta Hamsi Buğulama eşlik ediyor. The Grand Tarabya’nın usta şefleri tarafından yeniden yorumlanan menüde tatlı yiyip tatlı konuşacağınız final bölümünde ise ağızda dağılan enfes Kaymaklı Ayva Tatlısı yer alıyor.

The Grand Tarabya’nın, dekorasyonundan sakin atmosferine kadar hayattan keyif çalmak için öne çıkan restoranı R.E.A.D Cafe’de hamsi sezonuna yakışır bu özel menüyü mutlaka tatmalısınız.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İncili Gastronomi rehberi ödülleri sahiplerini buldu
» En güzel yemeği Funda ile Ela yaptı
» Pinkberry’de Yepyeni Ek Lezzetler: Bobajoy ve Türk Kahvesi
» "Alınamayacak mesafe, aşılamayacak engel yok"
» Barbie çocuklara bir şef olarak ilham verdi!
» “Gastronomi turistleri, normal turistten bir buçuk kat daha fazla harcıyor.”
» Dördüncü Tür Çikolata Ruby tanıtıldı
» Çırağan Sarayı’nın Meşhur Brunch’larında Akdeniz esintisi
» İçinizi ısıtacak çay tarifleriyle arının, rahatlayın ve hafifleyin
» Yılbaşı sofralarına özel somonlu spesiyal tarifler!
» Mersin Mutfağı’nın galibi “Kerebiç” oldu
» Tarsus lezzetleri görücüye çıktı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri başladı
» Aydan Üstkanat’ın Lezzet yolculuğu başladı
» 2.Tarsus Gastronomi ve Araştırma Günleri’ Başlıyor
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık