Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız

08 Aralık 2017 Cuma 17:00
12
14
16
18

Karadeniz’in en meşhuru ve sofraların özlenen balığı hamsiyi bol bol tüketeceğimiz zamanlar nihayet başladı. R.E.A.D Cafe ,geçtiğimiz yıl misafirlerden yoğun ilgi gören şefin Hamsi Menüsünü, bu yıl yepyeni dokunuşlarla tadanların tatmayanlara anlatacağı güzellikte hazırladı.

Faydaları saymakla bitmeyen mineral ve vitamin deposu Hamsi sezonu açar açmaz sofraların baş köşesindeki yerini aldı. Yetişkinler kadar çocukların da beslenmesinde önemli bir rol oynayan ve en taze olduğu bu aylarda bol bol tüketilmesi önerilen hamsi, The Grand Tarabya’nın sıcacık atmosferi ve huzurlu manzarasıyla adından sözettiren R.E.A.D Cafe’de harika bir menüyle sizleri bekliyor.

Her yıl özellikle balık sezonunda tematik menüleriyle konuklarına farklı deneyimler yaşatan R.E.A.D Cafe, geçen yıl çok beğenilen hamsi menüsüne parmak ısırtan eklemeler yaparak bambaşka bir tadım deneyimi yaşatıyor.

Kağıtta Hamsi Buğulama ve ağızda dağılan Ayva Tatlısı

R.E.A.D Cafe’nin Hamsi Menüsü’nde geçen yıl beğeniyle karşılanan Karadeniz’in geleneksel Hamsi Pilavı, Safranlı Deniz Mahsulleri Çorbası ve Mısır Unuyla Kızartılmış Hamsi Tava’ya bu yıl damla sakız ve mevsim sebzeleriyle birlikte servis edin Kağıtta Hamsi Buğulama eşlik ediyor. The Grand Tarabya’nın usta şefleri tarafından yeniden yorumlanan menüde tatlı yiyip tatlı konuşacağınız final bölümünde ise ağızda dağılan enfes Kaymaklı Ayva Tatlısı yer alıyor.

The Grand Tarabya’nın, dekorasyonundan sakin atmosferine kadar hayattan keyif çalmak için öne çıkan restoranı R.E.A.D Cafe’de hamsi sezonuna yakışır bu özel menüyü mutlaka tatmalısınız.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Wish More Hotel Istanbul mutfağından kestane kokuları yükseliyor!
» Fındık ve bademin karamelle dansı
» Yüksek miktarda kahve tüketimi yaşam süresi ile nasıl ilişkili?
» Sevilen İtalyan lezzetleri Gina’nın yenilenen menüsünde!
» “Habercilerden yeni yıl sofraları”
» Urla’da sertifikalı aşçılardan lezzetli final
» Yılbaşı Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti Hindi ve Tavuk eti
» Her ikisinde de "göç öyküsü" var
» Yılbaşının en tatlı hediyesi
» Sedef İybar’dan Şık Yılbaşı Sofraları için İpuçları
» Tropicana ile Yerel Lezzetler işe buluştu
» Birbirinden lezzetli çikolatalar ile yeni yıla tatlı bir başlangıç yapın
» Yılbaşı coskusunu sway hotels’de yaşayın
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!