Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız

08 Aralık 2017 Cuma 17:00
12
14
16
18

Karadeniz’in en meşhuru ve sofraların özlenen balığı hamsiyi bol bol tüketeceğimiz zamanlar nihayet başladı. R.E.A.D Cafe ,geçtiğimiz yıl misafirlerden yoğun ilgi gören şefin Hamsi Menüsünü, bu yıl yepyeni dokunuşlarla tadanların tatmayanlara anlatacağı güzellikte hazırladı.

Faydaları saymakla bitmeyen mineral ve vitamin deposu Hamsi sezonu açar açmaz sofraların baş köşesindeki yerini aldı. Yetişkinler kadar çocukların da beslenmesinde önemli bir rol oynayan ve en taze olduğu bu aylarda bol bol tüketilmesi önerilen hamsi, The Grand Tarabya’nın sıcacık atmosferi ve huzurlu manzarasıyla adından sözettiren R.E.A.D Cafe’de harika bir menüyle sizleri bekliyor.

Her yıl özellikle balık sezonunda tematik menüleriyle konuklarına farklı deneyimler yaşatan R.E.A.D Cafe, geçen yıl çok beğenilen hamsi menüsüne parmak ısırtan eklemeler yaparak bambaşka bir tadım deneyimi yaşatıyor.

Kağıtta Hamsi Buğulama ve ağızda dağılan Ayva Tatlısı

R.E.A.D Cafe’nin Hamsi Menüsü’nde geçen yıl beğeniyle karşılanan Karadeniz’in geleneksel Hamsi Pilavı, Safranlı Deniz Mahsulleri Çorbası ve Mısır Unuyla Kızartılmış Hamsi Tava’ya bu yıl damla sakız ve mevsim sebzeleriyle birlikte servis edin Kağıtta Hamsi Buğulama eşlik ediyor. The Grand Tarabya’nın usta şefleri tarafından yeniden yorumlanan menüde tatlı yiyip tatlı konuşacağınız final bölümünde ise ağızda dağılan enfes Kaymaklı Ayva Tatlısı yer alıyor.

The Grand Tarabya’nın, dekorasyonundan sakin atmosferine kadar hayattan keyif çalmak için öne çıkan restoranı R.E.A.D Cafe’de hamsi sezonuna yakışır bu özel menüyü mutlaka tatmalısınız.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi