Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız

08 Aralık 2017 Cuma 17:00
12
14
16
18

Karadeniz’in en meşhuru ve sofraların özlenen balığı hamsiyi bol bol tüketeceğimiz zamanlar nihayet başladı. R.E.A.D Cafe ,geçtiğimiz yıl misafirlerden yoğun ilgi gören şefin Hamsi Menüsünü, bu yıl yepyeni dokunuşlarla tadanların tatmayanlara anlatacağı güzellikte hazırladı.

Faydaları saymakla bitmeyen mineral ve vitamin deposu Hamsi sezonu açar açmaz sofraların baş köşesindeki yerini aldı. Yetişkinler kadar çocukların da beslenmesinde önemli bir rol oynayan ve en taze olduğu bu aylarda bol bol tüketilmesi önerilen hamsi, The Grand Tarabya’nın sıcacık atmosferi ve huzurlu manzarasıyla adından sözettiren R.E.A.D Cafe’de harika bir menüyle sizleri bekliyor.

Her yıl özellikle balık sezonunda tematik menüleriyle konuklarına farklı deneyimler yaşatan R.E.A.D Cafe, geçen yıl çok beğenilen hamsi menüsüne parmak ısırtan eklemeler yaparak bambaşka bir tadım deneyimi yaşatıyor.

Kağıtta Hamsi Buğulama ve ağızda dağılan Ayva Tatlısı

R.E.A.D Cafe’nin Hamsi Menüsü’nde geçen yıl beğeniyle karşılanan Karadeniz’in geleneksel Hamsi Pilavı, Safranlı Deniz Mahsulleri Çorbası ve Mısır Unuyla Kızartılmış Hamsi Tava’ya bu yıl damla sakız ve mevsim sebzeleriyle birlikte servis edin Kağıtta Hamsi Buğulama eşlik ediyor. The Grand Tarabya’nın usta şefleri tarafından yeniden yorumlanan menüde tatlı yiyip tatlı konuşacağınız final bölümünde ise ağızda dağılan enfes Kaymaklı Ayva Tatlısı yer alıyor.

The Grand Tarabya’nın, dekorasyonundan sakin atmosferine kadar hayattan keyif çalmak için öne çıkan restoranı R.E.A.D Cafe’de hamsi sezonuna yakışır bu özel menüyü mutlaka tatmalısınız.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi
» Dev çikolata tablosu
» Dünyanın en meşhur lezzetlerini keşfedin
» Dünya mutfağı tarhana ile tanıştı
» Tahinin pekmez aşkı eski tadında!
» Şefler, Lezita ile lezzet yolculuğuna çıktı
» Urla’nın Gastronomi Turizmi çabalarına büyük destek
» Geleneksel lezzet boza ve sağlık
» Çırağan Sarayı’nda Venedik rüzgârı esiyor
» Gaziantep lezzetlerinin ünlü şefleri The Ritz-Carlton, İstanbul’a geliyor
» Tutkunun peşinde koşanları enfes İtalyan çikolatası deneyimi ile buluşturuyor
» Metrelik Adana Kebabı