Gününü Güçlendir

23 Ocak 2018 Salı 19:00
12
14
16
18

DİVAN OTELLERİNDEN SAĞLIKLI ÖZEL MENÜ; GÜNÜNÜ GÜÇLENDİR

Divan İstanbul, Divan Suites İstanbul G-Plus, Divan Ankara, Divan Express Eskişehir, Divan Mersin ve Divan Erbil, şubat ayında “Gününü Güçlendir” menüsüyle, vejetaryen ya da glütensiz beslenmeyi tercih edenlere birbirinden leziz tatlar sunuyor.

Divan Otellerinin sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi edinen misafirleri için özenle hazırladığı “Gününü Güçlendir” menüsü, glütensiz ve vejetaryen içeriğiyle farklı bir yolculuğa davet ediyor. Başlangıçtan ana yemeğe kadar uzanan zengin menüde, öğününü tatlıyla sonlandırmak isteyenleri de enfes lezzetler bekliyor.

“Gününü Güçlendir” menüsü Divan İstanbul, Divan Suites İstanbul G-Plus, Divan Ankara, Divan Express Eskişehir, Divan Mersin ve Divan Erbil’de Divan şeflerinin lezzetli dokunuşlarıyla misafirlerle buluşuyor. Portakal segmenti, bezelyeli humus, kırmızı kinoa, kabak kızartması ve narenciye sirkesi eşliğinde servis edilen “Buffalo Mozzarella Kasesi”, kavrulmuş fındık ile lezzetlendirilen “Patio Kasesi”, “Kinoa Salatası”, “Glütensiz Makarna”, karamelize mantar ve pırasanın buluştuğu “Kepekli Pizza” ve vejetaryen ekmek krakerleri ile sunulan “Fırında Feta Peyniri”nin yer aldığı “Gününü Güçlendir” menüsü zinde bir gün için ideal bir öğün vadediyor.

Tatlıdan Vazgeçemeyenlere Sağlıklı Seçenekler

Hafif ve doyurucu seçeneklerin sunulduğu “Gününü Güçlendir” menüsünde tatlısız yapamayanlar için de alternatifler yer alıyor. Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan menüde mango ve tutku meyve şerbeti ile sunulan “Vanilyalı Soya Sütlü Panna Cotta” ve yoğurt-chia dondurma ile servis edilen “Pancarlı Portakallı Jöle” damaklarda muhteşem bir tat bırakıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı