Gününü Güçlendir

23 Ocak 2018 Salı 19:00
12
14
16
18

DİVAN OTELLERİNDEN SAĞLIKLI ÖZEL MENÜ; GÜNÜNÜ GÜÇLENDİR

Divan İstanbul, Divan Suites İstanbul G-Plus, Divan Ankara, Divan Express Eskişehir, Divan Mersin ve Divan Erbil, şubat ayında “Gününü Güçlendir” menüsüyle, vejetaryen ya da glütensiz beslenmeyi tercih edenlere birbirinden leziz tatlar sunuyor.

Divan Otellerinin sağlıklı beslenmeyi hayat biçimi edinen misafirleri için özenle hazırladığı “Gününü Güçlendir” menüsü, glütensiz ve vejetaryen içeriğiyle farklı bir yolculuğa davet ediyor. Başlangıçtan ana yemeğe kadar uzanan zengin menüde, öğününü tatlıyla sonlandırmak isteyenleri de enfes lezzetler bekliyor.

“Gününü Güçlendir” menüsü Divan İstanbul, Divan Suites İstanbul G-Plus, Divan Ankara, Divan Express Eskişehir, Divan Mersin ve Divan Erbil’de Divan şeflerinin lezzetli dokunuşlarıyla misafirlerle buluşuyor. Portakal segmenti, bezelyeli humus, kırmızı kinoa, kabak kızartması ve narenciye sirkesi eşliğinde servis edilen “Buffalo Mozzarella Kasesi”, kavrulmuş fındık ile lezzetlendirilen “Patio Kasesi”, “Kinoa Salatası”, “Glütensiz Makarna”, karamelize mantar ve pırasanın buluştuğu “Kepekli Pizza” ve vejetaryen ekmek krakerleri ile sunulan “Fırında Feta Peyniri”nin yer aldığı “Gününü Güçlendir” menüsü zinde bir gün için ideal bir öğün vadediyor.

Tatlıdan Vazgeçemeyenlere Sağlıklı Seçenekler

Hafif ve doyurucu seçeneklerin sunulduğu “Gününü Güçlendir” menüsünde tatlısız yapamayanlar için de alternatifler yer alıyor. Divan şefleri tarafından özenle hazırlanan menüde mango ve tutku meyve şerbeti ile sunulan “Vanilyalı Soya Sütlü Panna Cotta” ve yoğurt-chia dondurma ile servis edilen “Pancarlı Portakallı Jöle” damaklarda muhteşem bir tat bırakıyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar