Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler

21 Nisan 2017 Cuma 12:00
12
14
16
18

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan,  bu 23 Nisan’da çocuklarıyla farklı bir aktivite yapmak isteyenlerin karşısına Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile çıkıyor. Çocukların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan muffinleri pofuduk olarak pişiren Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlıyor.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklerimizin en sevdiği lezzetler arasında yer alan muffinler, bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Emsan’ınGriss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile hayat buluyor.

Çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlayan ve mutfaklarda enfes bir tat hazırlamayı kolaylaştıran Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, mutfakların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Yanmaz yapışmaz kaplaması, kolay çizilmez yüzeyi, leke tutmayan ve renk değiştirmeyen iç kaplaması ve üstün yapışmaz özelliğiyle,  miniklerin sevdiği lezzetleri ustalıkla şekle döken Griss Hard Stone  Muffin Kek Kalıbı, ideal bir fırın kabı olarak büyük beğeni topluyor.

Emsan, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme imkanı sunduğu Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile tüm çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oluyor.

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de
» Gastro Entertainment en lezzetli markaları bir araya getiriyor
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri”nde Bu Ayın Yıldızları: Bal, Enginar, Karadut ve Çilek
» Refika ile mutfağa giren Türkiye Finans çalışanlarından yöresel lezzetler
» Serinletici bir sabah kahvaltısı: Kırmızı Meyve Soslu ve Yoğurtlu Chia Parfe
» Bir fincan papatya çayı alır mısınız?
» Beyaz Bosphorus yemeklerinde iddialı mekanlar arasında
» Kuzunun en değerli parçası
» Çocuklar için sağlıklı ve lezzetli pastanın adresi: “Hadi Ham Yap”
» Melocan, bu ay Nelipide Gurme’nin yöresel ot menüsünde!
» Donut’un mutlulukla bir ilgisi olmalı...
» Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor
» Peynir tabağı nasıl hazırlanır?
» Eşsiz lezzetteki dondurmaların tek ihtiyacı
» Yaz sıcağında en özel lezzet dondurmanın Shake Shack hali; Custard ve Concrete
» Le Pain Quotidien’den Chia Parfe
» Yemekte denge mutfağı’ndan dengeli beslenmek isteyenler için özel tarifler
» Ülker Nissin Yıldız tesislerini OBA devraldı