Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler

21 Nisan 2017 Cuma 12:00
12
14
16
18

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan,  bu 23 Nisan’da çocuklarıyla farklı bir aktivite yapmak isteyenlerin karşısına Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile çıkıyor. Çocukların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan muffinleri pofuduk olarak pişiren Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlıyor.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklerimizin en sevdiği lezzetler arasında yer alan muffinler, bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Emsan’ınGriss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile hayat buluyor.

Çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlayan ve mutfaklarda enfes bir tat hazırlamayı kolaylaştıran Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, mutfakların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Yanmaz yapışmaz kaplaması, kolay çizilmez yüzeyi, leke tutmayan ve renk değiştirmeyen iç kaplaması ve üstün yapışmaz özelliğiyle,  miniklerin sevdiği lezzetleri ustalıkla şekle döken Griss Hard Stone  Muffin Kek Kalıbı, ideal bir fırın kabı olarak büyük beğeni topluyor.

Emsan, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme imkanı sunduğu Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile tüm çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oluyor.

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar