Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler

21 Nisan 2017 Cuma 12:00
12
14
16
18

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan,  bu 23 Nisan’da çocuklarıyla farklı bir aktivite yapmak isteyenlerin karşısına Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile çıkıyor. Çocukların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan muffinleri pofuduk olarak pişiren Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlıyor.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklerimizin en sevdiği lezzetler arasında yer alan muffinler, bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Emsan’ınGriss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile hayat buluyor.

Çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlayan ve mutfaklarda enfes bir tat hazırlamayı kolaylaştıran Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, mutfakların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Yanmaz yapışmaz kaplaması, kolay çizilmez yüzeyi, leke tutmayan ve renk değiştirmeyen iç kaplaması ve üstün yapışmaz özelliğiyle,  miniklerin sevdiği lezzetleri ustalıkla şekle döken Griss Hard Stone  Muffin Kek Kalıbı, ideal bir fırın kabı olarak büyük beğeni topluyor.

Emsan, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme imkanı sunduğu Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile tüm çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oluyor.

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Caffe Nero’dan yaz sürprizi
» Türkiye’nin Sevilen Peyniri Sütaş Süzme Ailesi genişliyor
» Milka bisküvileri Türkiye’de
» En leziz horoskop: Burçlara göre yemek tercihleri
» Bayramda da pizzalar Domino’s’tan
» Tchibo ile kahve çekirdeklerinin lezzet dolu serüveni
» Gaziantep’te Bayrama özel atölyeler
» Bayramın keyfi Ma-i Cafe’de çıkacak!
» Sağlıklı tatlı keyfi bayramda da devam ediyor
» Duru Bulgur’dan Bayram sofranız için Etli Bulgur Pilavı!..
» Lezzetli sandviçlerin tam zamanı
» Dünyanın en "Güzel" çaylarının buluştuğu Kreasyon: Tea Coutere
» Bayramda yola çıkanlara Shell’den önemli değişiklikler
» Cakes&Bakes’den iyilik dolu lezzetler
» Bayram Tatlılarında şeker Yerine bal kullanın
» Ebru Baybara Demir, Dünyanın en iyi 10 şefinden biri
» Fenix rüzgarı Bodrum’da yeniden esmeye başlıyor!
» Gerçek İtalyan lezzetleri ile Mezzaluna,Bodrum’da
» Güne enerji dolu bir başlangıç
» Çeşme’nin yeni lezzet adresi
» 29 Foodbar Bodrum’da bu yaza damgasını vuracak!
» Tefal’den keyifli Bayramlar
» Boğaz’ın gözdesi Capricorn, yenilenen menüsü ve eşsiz terasıyla yaza hazır!
» Crate and Barrel’ın şık ve kullanışlı tasarımları, bayram için hazırlanan lezzetleri tamamlıyor
» Komili Lezzet Seyahatnamesi yemek kitaplarının ‘Nobel’ini kazandı!