Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler

21 Nisan 2017 Cuma 12:00
12
14
16
18

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan,  bu 23 Nisan’da çocuklarıyla farklı bir aktivite yapmak isteyenlerin karşısına Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile çıkıyor. Çocukların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan muffinleri pofuduk olarak pişiren Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlıyor.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklerimizin en sevdiği lezzetler arasında yer alan muffinler, bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Emsan’ınGriss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile hayat buluyor.

Çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlayan ve mutfaklarda enfes bir tat hazırlamayı kolaylaştıran Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, mutfakların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Yanmaz yapışmaz kaplaması, kolay çizilmez yüzeyi, leke tutmayan ve renk değiştirmeyen iç kaplaması ve üstün yapışmaz özelliğiyle,  miniklerin sevdiği lezzetleri ustalıkla şekle döken Griss Hard Stone  Muffin Kek Kalıbı, ideal bir fırın kabı olarak büyük beğeni topluyor.

Emsan, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme imkanı sunduğu Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile tüm çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oluyor.

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları
» Sağlıklı kışın sırrı artizan lezzetlerde!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de