Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler

21 Nisan 2017 Cuma 12:00
12
14
16
18

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan,  bu 23 Nisan’da çocuklarıyla farklı bir aktivite yapmak isteyenlerin karşısına Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile çıkıyor. Çocukların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan muffinleri pofuduk olarak pişiren Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlıyor.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz miniklerimizin en sevdiği lezzetler arasında yer alan muffinler, bu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Emsan’ınGriss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile hayat buluyor.

Çocukların 23 Nisan neşesini ebeveynleriyle birlikte yaşamasını sağlayan ve mutfaklarda enfes bir tat hazırlamayı kolaylaştıran Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı, mutfakların vazgeçilmez bir parçası oluyor. Yanmaz yapışmaz kaplaması, kolay çizilmez yüzeyi, leke tutmayan ve renk değiştirmeyen iç kaplaması ve üstün yapışmaz özelliğiyle,  miniklerin sevdiği lezzetleri ustalıkla şekle döken Griss Hard Stone  Muffin Kek Kalıbı, ideal bir fırın kabı olarak büyük beğeni topluyor.

Emsan, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme imkanı sunduğu Griss Hard Stone Muffin Kek Kalıbı ile tüm çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oluyor.

 

 

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul çaya doydu
» Yöresel yemek festivali başladı
» Enginar festivaline ünlülerden tam not
» Arçelik, Gurme Çay Makinesi ile 1.Uluslararası Çay Festivali’nde ziyaretçilerini ağırlıyor
» Dardenia sevimli dostlarımızı unutmuyor
» İstanbul Aydın Üniversitesi mutfakta engelleri kaldırdı
» Geleneksel Toros Pekmez’li Ermenek Helvası’na Kalite Birincilik ödülü
» Hayatın en tatlı tatları TatlıFest’de
» Baharın lezzeti Nelipide Gurme’nin Karadeniz otlarında saklı
» Mandarin Oriental, Bodrum’da ‘Lezzetli Yolculuk’
» Dönerciden pideciye her menüde var: Hafif lezzetlerin yükselişi
» Peynir kalp dostu
» Urban Picnic için geri sayım başladı
» Yakında “usta” olacaklar
» Olivtech’e Poyraz damgası
» CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Anneler Günü’nü zengin bir brunch ile kutluyor
» Geleneksel sofralara İtalyan yorumu Ricotta
» Yeni İçiminolar 23 Nisan’da Kidzmondo’da çocuklarla buluştu!
» Anneler Günü’nde annenizi Ajwa Hotel Sultanahmet ve Zəfəran Restaurant’ta şımartın
» Türkiye’nin ilk "Döner perksyon" ustaları Kasapdönerle sizlerle
» Altın Madalyalı Balcıoğlu’na Başkan Sibel Uyar’dan teşekkür
» Kentucky Burger’i deneyen bir daha vazgeçemeyecek
» Çünkü ‘Anne’, ‘Mutluluk’ demek…
» Mutfağın yıldızı Sahrap Soysal ve Nilgün Belgün Optimum’da
» Tadımca yenilendi