Gastronomi sektörü GTD ile Turquality’i yakından tanıdı

16 Nisan 2017 Pazar 00:00
12
14
16
18

Gastronomi Turizmi Derneği ve TC.Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile İstanbul'un en güzel mekanlarından FERİYE SARAYI 'nda sektöre yatırım olanakları ve yurtdışında markalaşma çalışmaları hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Basına kapalı yapılan ve Aydın Chef'in özel sunumlarıyla coffee break eşliğinde gerçekleşen bu özel toplantıya GTD, TURES, TURYİD,TAŞFED ve UFRAD üyeleri katıldı.

Özellikle Yurtdışında Markalaşmak isteyen markaların katıldığı organizasyonda Ankara Ekonomi Bakanlığından gelen Ekonomi Bakanlığı Yurtdışı Yatırım ve hizmetler Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzmanı Pınar Razi tüm soruları yanıtladı. Eğitimin sonunda GTD Başkanı Gürkan Boztepe konuşmacıya Plaket sundu.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”