‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…

10 Eylül 2017 Pazar 14:00
12
14
16
18

Foça Uluslararası Kültür, Sanat ve Balıkçılık Festivali kapsamında Yeni Foça’da yapılan yöresel yemekler yarışmasında, ünlü isimler jüri üyeliği yaptı.

Festival kapsamında bu akşam Yeni Foça’da konser verecek olan ses ve film sanatçısı Suzan Kardeş ile Gastronomi Uzmanı ve Slow Food aktivisti Nedim Atilla, lezzetli yemeklerin değerlendirmeye sunulduğu yarışmanın jüri üyeleri arasında yer aldı.

Deniz Ürünleri ve Zeytinyağlılar kategorilerinde düzenlenen yemek yarışmalarının diğer jüri üyeleri; Alp Atay, Aslı Kıvanç, Bahar Öztürk, Beyhan Türker, Coşkun Coşkuner, Derya Demirağ, Ender Kılören, Gülnur Gülerce, Sunar Kural Aytuna, Veli Usta ve Zeynep Çemrek’ten oluştu.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yarışmacılara ve jüri üyelerine teşekkür etti. Başkan Demirağ; ‘‘Festivaller, kültürümüzü; ki buna yemek alışkınlıklarımız da dâhil, birbirimizle paylaştığımız ve aktardığımız çok önemli fırsatlar sağlamaktadır. Çok kıymetli yarışmacılarımız özenle hazırladıkları yemeklerini bugün bizlerle paylaştılar. Eminim ki; jüri üyelerimiz birbirinden lezzetli yemekleri derecelendirirken bir hayli zorlandılar. Kıymetli sanatçımız Suzan Kardeş’e, Sayın Nedim Atilla’ya, jüri üyelerimize ve tüm emeği geçen yarışmacılarımıza teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Tüm halkımızı, bu akşam Yeni Foça’da Balkan Türkülerinin çok beğenilen sesi Suzan Kardeş’in vereceği muhteşem konsere davet ediyoruz’’ dedi.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» YEDY Gastronomik derecelendirme sistemi muhteşem bir gece ile tanıtıldı
» Geleneksel Mutfakların Uluslararası buluşması Gastronomist 2017 başladı...
» Ketçi, farklı ve doğal lezzetlerle gastronomiye zenginlik katıyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfaklarının buluşuyor
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor