Enfes tatları ile Ege günlüğü artık Bilkent Station’da

28 Eylül 2017 Perşembe 18:00
12
14
16
18

Bilkent Station bir lezzet markasını daha bünyesine dahil etti. Hepsi birbirinden özgün mutfaklar ile fark yaratan Bilkent Station bu kez Ege lezzetlerini başkentlilerin ayağına getiriyor.

Bozcaada bağlarından başlayıp, Ege’nin zeytin yağhanelerinde devam eden serüvenine, Ege yemeklerinin eşsiz lezzetini Ankara’da bir araya getirmek üzere yola çıkan Ege Günlüğü, bir başka “Lezzet gezginlerinin Ege anıları” durağını başkentliler ile buluşturmak için Bilkent Station’da açtı.

Bu durakta tadacağınız tüm lezzetler, en taze halleri ile mevsim otları Tire ve Ege bölgesinden temin edilerek Ege Günlüğü masalarında yerini alıyor. Ayvalık ve Küçükkuyu bölgelerinin birinci kalite sızma yağlarıyla hazırlanan soğuk sebze yemekleri ile enfes lezzetlerde yolculuk ederken sağlıklı bir mutfak deneyimini de artık Bilkent Station, Ege Günlüğü’nde sahip olmak mümkün olacak.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak
» Kahve Dünyası’ndan Bayram Sürprizi: Bayramda Sevdiklerinizin Kapısını Çalın!
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü