En leziz horoskop: Burçlara göre yemek tercihleri

26 Haziran 2017 Pazartesi 15:00
12
14
16
18

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı, her burcun yemek siparişi de öyle! Yemeksepeti astrolojinin gizemli dünyası ile rengarenk sofraların sırlarını aynı potada eritti. Hangi burcun hangi yemeği daha çok sevdiğini, kendi verilerini inceleyerek belirledi. 

Farklı burçlardan olan kişilerin, tıpkı karakterleri ve beğenileri gibi yemek zevkleri de farklılaşıyor. Bu farklılıkları ortaya koyma amacıyla yola çıkan Yemeksepeti ekibi, 7 milyon kullanıcısının içinde doğum günü tarihlerini paylaşmayı seçenlerin siparişlerini inceledi. İlk sıralardaki tercihler çoğunlukla aynı; kebap, pizza ve burger başı çekiyor. Ancak burçların diğerlerine göre daha çok sipariş ettikleri lezzetler farkı gözler önüne seriyor.

Koç: Ev yemeği, mantı

Yüksek enerjisiyle çevresine bir lider olduğunu her an hissettiren Koçlar, türlü ev yemeklerine bayılıyor. Çoğu zaman mantıya gönül verse de, patlıcan oturtmadan kuru fasulyeye sulu yemeklerle işi sulandırmayı da seviyor.

Boğa: Döner, salata

Karnı acıkınca gözleri dönen Boğalar, dönerle yaklaşıldığında gayet masumlaşıyor. Hafif değişiklik istediklerinde ise salataya yöneliyor.

İkizler: Lahmacun, börek

Hayatı dolu dolu yaşamayı seven, canlı ve sempatik İkizler, malzemesi bol bir lahmacuna ya da çıtır çıtır bir böreğe asla hayır diyemiyor.

Yengeç: Meze, zeytinyağlı

Kırılgan kalpleri, hassas mideleriyle Yengeçlerin üzülmeye tahammülü yok. Bu yüzden onları üzmeyecek, midelerini yormayacak mezeler ve zeytinyağlıları tercih ediyor.

Aslan: Et yemeği, etli ev yemeği

Güçlü kükremeleriyle ünlü Aslanlar, etoburluklarını her ortamda belli ediyor. Menüde et yemeği ya da etli ev yemekleri yoksa seslerini fazla yükseltiyor.

Başak: Tavuk yemekleri, çorba

Dertlere derman olma konusunda başarılı Başaklar, kendi dermanını çorbada buluyor. Tavuk yemeklerinden de asla vazgeçmiyor.

Terazi: Pizza, pide

Hayatı bir şölen havasında yaşayan Teraziler, her gün yeni bir lezzeti denemeyi mümkün kılan çeşit çeşit pide ve pizza tariflerine bayılıyor.

Akrep: Noodle, makarna

Karışık her şeyi çözme yeteneğine sahip Akrepler, enerjileriyle en karışık noodle’ların ve makarnaların hakkından rahatça gelebiliyor.

Yay: Suşi, balık

Yeni şeyler denemeye açık ve meraklı Yaylar, yemek söz konusu olunca da bir kaşife dönüşebiliyor. Suşi ve balık onlardan soruluyor.

Oğlak: Yaprak sarması, çiğ köfte

Sabırlı yapılarını yaprak sarması söz konusu olduğunda bir kenara bırakan Oğlaklar, çiğ köftelerinin malzemesi konusunda da oldukça inatçı olabiliyor.

Kova: Sebze yemekleri, sandviçler

Hayatı hafife almayı seven Kovalar, sebze yemeklerinden vazgeçmiyor, sandviçinin ise nasıl olacağını ezbere biliyor.

Balık: Burger, tantuni

Duygusal yapısıyla Balıkların burger görünce gözleri doluyor. Genellikle anlayışlı bir karakterlere sahip olsalar da, tantuniye acımıyorlar.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Yaz Sıcakları için Ferahlatıcı Şerbetler Delimonti’de
» İspanyol zeytinyağı tadım uzmanı, İTB’de eğitim verdi
» İstanbul Anadolu Yakası’nın lezzetli kahvaltı durağı
» Nars Boutique Hotel’de lezzetli saatler
» Vakko Patisseri Petit Four Palmarina Bodrum’da
» Öğle arasının en güzel sağlıklı atıştırmalıkları için Caréme Restaurant
» Arzum Shake’N Take ile yazın en taze lezzetleri istediğin her an seninle
» Peynir Severler Delimonti’de Ezine peynirinin öyküsüyle yanışıyor
» Mezzaluna’dan lezzet dolu bir yaz
» Hiç yaşamadığınız bir Kruvasan deneyimine hazır olun
» Fenix rüzgarı Bodrum’u ele geçirdi!
» Yaz aylarında Boğaz’ın en gözde adresi Capricorn!
» d.ream Akademi’de yaz kampı başlıyor!
» Anadolu’nun unutulmuş lezzetleri gün yüzüne çıkıyor
» Sağlıklı ve pratik yemeğin adresi: Servo Kiosk
» HUQQA’dan damaklarda iz bırakan yaz tatlıları: Brandy Snaps & Tusunami
» Little Caesars Pizza’da dijital dönüşüm e-eğitimle devam ediyor
» Yaz aylarının vazgeçilmez protein deposu balık
» İstanbul’a Tepeden Bakan Mekan: İstiklal Terrace kapılarını açtı
» Pikan cevizli açık ravioli tarifi
» Arby’s®’in eti tam 4 saat fırınlanıyor
» Ege’nin İki Yakası Ege Geceleri’nde bir araya geliyor
» Sinema keyfi Sinemia Menüler ile tamamlanıyor
» Lavantayı mutfağınıza almayı hiç denediniz mi?
» “Tatil Mutfakta”