Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı

13 Mart 2018 Salı 11:00
12
14
16
18

Düzenlediği birbirinden farklı konseptlerdeki etkinlikleri ile misafirlerini buluşturan Elite World Hotels, mart ayında ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ etkinliği düzenliyor. Uzak Doğu Lezzetleri, 25 Mart 2018 tarihine kadar her gün lezzet tutkunları ile buluşacak.

Uzak Doğu’nun kendine özgü atmosferi içinde zengin menüler ile farklı lezzetleri tadabileceğiniz ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ etkinliği Elite World Hotels bünyesinde yer alan Elite World İstanbul, Elite World Business, Elite World Europe ve Elite World Van Hotel’de gerçekleşecek.

Birbirinden mistik lezzetler

Elite World Hotels şefleri tarafından hazırlanan “Uzak Doğu Lezzetleri”nin seçmeli menüsünde, başlangıç olarak; acılı ekşili çorba, Çin böreği, sebzeli ve karidesli noodle bulunuyor. Ana yemek olarak; kung pao kajun fıstıklı dana eti, tatlı eksi soslu karides, Shanghai tavuk servis edilirken, salata olarak da soya filizli salata ve yengeçli salata sunuluyor. Tatlı seçenekleri arasında da kızarmış ballı ananas ve kızarmış ballı muz yer alıyor.


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar
» Buğday başağının sıcacık emeğe dönüş hikayesi