Ege’nin İki Yakası Ege geceleri’nde bir araya geliyor

02 Ağustos 2017 Çarşamba 13:00
12
14
16
18

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Ege Geceleri başlıyor. Boğaz manzarası ile ünlü Veranda’da haftanın her günü 19:00-23.00 saatleri arasında servis edilecek menüyle Ege’nin her iki yakasından lezzetler beğeninize sunulacak, sözde değil özde dostlar Ege Geceleri’nde bir araya gelecek.

Hilton İstanbul Bosphorus, ünlü Boğaz manzarasına sahip verandasında yaz akşamlarınızı şenlendiriyor. Ege Geceleri konseptiyle misafirlerini İstanbul’un göbeğinde bir tatil akşamına davet eden otel, özel menüleriyle Ege lezzetlerini sizlere sunuyor. Salı, perşembe ve cuma geceleri, 19.30-23.00 saatleri arasında 3 kişilik canlı müzik ekibiyle, damağınızdan silinmeyecek lezzetlere neşe de katan Hilton İstanbul Bosphorus’ta, konsepte özel servis seçenekleri ile yerli içeceğinizi seçtiğiniz kadehlerle yudumlarken kendinizi Ege’de bir sahil kasabasında hissedeceksiniz.

Hilton’un deneyimli şefleri tarafından özel olarak hazırlanan, cevizli deniz börülcesi salatası, marine edilmiş deniz levreği ve yeşil fasulye gibi Ege yöresine ait soğuk mezelerle başlayan akşamınız, kızarmış sarımsaklı kalamar, ızgara ahtapot gibi sıcak mezelerle devam edecek. Afyon’da özel olarak üretilen ve menüsü günlük olarak değişen birbirinden farklı ve lezzetli peynirler ise içeceğini peynir eşliğinde yudumlamak isteyen misafirlerin favorisi olacak.

Menünün “Denizden Gelen Lezzetler”i levrek, çipura, kılıçbalığı ve Mersin karidesleri olarak sunulurken, “Karadan Gelen Lezzetler” olan kuzu pirzolası, sığır madalyonlar, tavuk kanatları ve köfte, eşsiz birer lezzet deryası olarak Hilton İstanbul Bosphorus misafirlerini bekliyor. Menünün ana yemekleri de yöresel lezzetleri misafirlerle buluşturuyor, Ege pidesi, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, İskenderun kaya balığı ve Ayvalık güveç, Ege’nin rafine tatlarını, Boğaz’a karşı içeceklerini yudumlarken tatmak isteyen misafirleri adeta büyüleyecek.

Ayrıca cuma günlerine özel, zengin bir set menü ile sınırsız yerli içeceğin dahil olacağı Balık Geceleri de Hilton’u bu yazın en gözde mekanlarından biri yapacak. Misafirler, yalnızca 195 TL karşılığında denizin en nadide ve taze ürünlerini, Hilton şeflerinin eseri olan eşsiz lezzetlerde deneyimleyecek.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Vakko Patisserie Petit Four” birinci yılını kutluyor
» Tadı damağımızda kaldı
» Özgün yeni tavuklu tariflerle sofralarımız daha da lezzetleniyor…
» Hamsiyi daha önce hiç böyle tatmadınız
» Közlenmiş sebzelerle lezzet şöleni Melis’ten
» İstinye Üniversitesi’ne 3 altın madalya
» Başkan Sibel Uyar: “Gastronomi Turizmine çok önem veriyoruz”
» Lezzet ve sanat
» Yılbaşı Sofralarının Olmazsa Olmazı; Divan Hindisi…
» Ağrı Nedeniyle Oturmakta Zorlanıyorsanız
» Geleneksel tatlara altın madalya
» Nelipide Gurme’de kahvaltı için ‘doğal’ bir mola…
» ‘Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahveniz Kahve Dünyası’ndan!
» Refika’nın Mutfağı’ndan Tarifler ‘Hayata Cam Kat’ta
» “Ofisten Mutfağa” başlıyor
» Karaca’dan mutfaklar için muhteşem yenilik
» Yeni yılı eşsiz bir müzik ve lezzet şöleni ile karşılamak isteyenler
» İtalyanların En Sevilen Patlıcan Yemeği: Melanzane Alla Parmigiana
» Kışın çorba içmek için 7 iyi neden!
» Ünlü isimler ZUBİZU ile mutfakta
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları