Ege’nin İki Yakası Ege Geceleri’nde bir araya geliyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 15:00
12
14
16
18

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Ege Geceleri başlıyor. Boğaz manzarası ile ünlü Veranda’da haftanın her günü 19:00-23.00 saatleri arasında servis edilecek menüyle Ege’nin her iki yakasından lezzetler beğeninize sunulacak, sözde değil özde dostlar Ege Geceleri’nde bir araya gelecek.

Hilton İstanbul Bosphorus, ünlü Boğaz manzarasına sahip verandasında yaz akşamlarınızı şenlendiriyor. Ege Geceleri konseptiyle misafirlerini İstanbul’un göbeğinde bir tatil akşamına davet eden otel, özel menüleriyle Ege lezzetlerini sizlere sunuyor. Salı, perşembe ve cuma geceleri, 19.30-23.00 saatleri arasında 3 kişilik canlı müzik ekibiyle, damağınızdan silinmeyecek lezzetlere neşe de katan Hilton İstanbul Bosphorus’ta, konsepte özel servis seçenekleri ile yerli içeceğinizi seçtiğiniz kadehlerle yudumlarken kendinizi Ege’de bir sahil kasabasında hissedeceksiniz.

Hilton’un deneyimli şefleri tarafından özel olarak hazırlanan, cevizli deniz börülcesi salatası, marine edilmiş deniz levreği ve yeşil fasulye gibi Ege yöresine ait soğuk mezelerle başlayan akşamınız, kızarmış sarımsaklı kalamar, ızgara ahtapot gibi sıcak mezelerle devam edecek. Afyon’da özel olarak üretilen ve menüsü günlük olarak değişen birbirinden farklı ve lezzetli peynirler ise içeceğini peynir eşliğinde yudumlamak isteyen misafirlerin favorisi olacak.

Menünün “Denizden Gelen Lezzetler”i levrek, çipura, kılıçbalığı ve Mersin karidesleri olarak sunulurken, “Karadan Gelen Lezzetler” olan kuzu pirzolası, sığır madalyonlar, tavuk kanatları ve köfte, eşsiz birer lezzet deryası olarak Hilton İstanbul Bosphorus misafirlerini bekliyor. Menünün ana yemekleri de yöresel lezzetleri misafirlerle buluşturuyor, Ege pidesi, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, İskenderun kaya balığı ve Ayvalık güveç, Ege’nin rafine tatlarını, Boğaz’a karşı içeceklerini yudumlarken tatmak isteyen misafirleri adeta büyüleyecek.

Ayrıca cuma günlerine özel, zengin bir set menü ile sınırsız yerli içeceğin dahil olacağı Balık Geceleri de Hilton’u bu yazın en gözde mekanlarından biri yapacak. Misafirler, yalnızca 195 TL karşılığında denizin en nadide ve taze ürünlerini, Hilton şeflerinin eseri olan eşsiz lezzetlerde deneyimleyecek.

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de
» Dünyaca Ünlü Şefler İstanbul’da buluşuyor
» Bekarus’ta Antep mutfağı tanıtıldı
» Bu festival damak çatlatacak
» Çarşamba Akşamlarının Yeni Adresi: Hezarfen Bar & Lounge
» Borgo’nun kış serüveni başlıyor
» Tadı damakta kalan başlangıçlar