Ege’nin İki Yakası Ege Geceleri’nde bir araya geliyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 15:00
12
14
16
18

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Ege Geceleri başlıyor. Boğaz manzarası ile ünlü Veranda’da haftanın her günü 19:00-23.00 saatleri arasında servis edilecek menüyle Ege’nin her iki yakasından lezzetler beğeninize sunulacak, sözde değil özde dostlar Ege Geceleri’nde bir araya gelecek.

Hilton İstanbul Bosphorus, ünlü Boğaz manzarasına sahip verandasında yaz akşamlarınızı şenlendiriyor. Ege Geceleri konseptiyle misafirlerini İstanbul’un göbeğinde bir tatil akşamına davet eden otel, özel menüleriyle Ege lezzetlerini sizlere sunuyor. Salı, perşembe ve cuma geceleri, 19.30-23.00 saatleri arasında 3 kişilik canlı müzik ekibiyle, damağınızdan silinmeyecek lezzetlere neşe de katan Hilton İstanbul Bosphorus’ta, konsepte özel servis seçenekleri ile yerli içeceğinizi seçtiğiniz kadehlerle yudumlarken kendinizi Ege’de bir sahil kasabasında hissedeceksiniz.

Hilton’un deneyimli şefleri tarafından özel olarak hazırlanan, cevizli deniz börülcesi salatası, marine edilmiş deniz levreği ve yeşil fasulye gibi Ege yöresine ait soğuk mezelerle başlayan akşamınız, kızarmış sarımsaklı kalamar, ızgara ahtapot gibi sıcak mezelerle devam edecek. Afyon’da özel olarak üretilen ve menüsü günlük olarak değişen birbirinden farklı ve lezzetli peynirler ise içeceğini peynir eşliğinde yudumlamak isteyen misafirlerin favorisi olacak.

Menünün “Denizden Gelen Lezzetler”i levrek, çipura, kılıçbalığı ve Mersin karidesleri olarak sunulurken, “Karadan Gelen Lezzetler” olan kuzu pirzolası, sığır madalyonlar, tavuk kanatları ve köfte, eşsiz birer lezzet deryası olarak Hilton İstanbul Bosphorus misafirlerini bekliyor. Menünün ana yemekleri de yöresel lezzetleri misafirlerle buluşturuyor, Ege pidesi, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, İskenderun kaya balığı ve Ayvalık güveç, Ege’nin rafine tatlarını, Boğaz’a karşı içeceklerini yudumlarken tatmak isteyen misafirleri adeta büyüleyecek.

Ayrıca cuma günlerine özel, zengin bir set menü ile sınırsız yerli içeceğin dahil olacağı Balık Geceleri de Hilton’u bu yazın en gözde mekanlarından biri yapacak. Misafirler, yalnızca 195 TL karşılığında denizin en nadide ve taze ürünlerini, Hilton şeflerinin eseri olan eşsiz lezzetlerde deneyimleyecek.

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti
» Sahrap Soysal’dan Anadolu’nun lezzet haritası
» Elif Gönlüm ünlü isimleri bir araya getirdi
» 23 Nisan geliyor, çocuklar pizza ustası oluyor
» Yönetim Kariyer Zirvesi”nde şefler bir araya geldi
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar “Yerel Mutfak Global Lezzet” Projesi İle İstanbul’da
» Gaziantep’te Glutensiz kafe
» Tarihten gelen farklı lezzetler “Tarihin Tadı Denizin Tuzu” Kitabında buluştu
» Elite World Hotels’te, ‘Uzak Doğu Lezzetleri’ başladı
» Ev turşusu yapmanın 9 önemli kuralı
» Kocaeli’de 1000 çeşit yemek var
» Mutfak Sanatları Merkezi Avrupa mirası ağına dahil oldu
» Bal, ham haliyle güzel…
» Aydan Üstkanat’ın seçtiği “Sanal Alemin En İyileri” pikan cevizli lezzetlerle hünerlerini sergiledi
» Hilton İstanbul Bosphorus’ta Yöresel Lezzetler Geleceğe Taşınıyor:İlk Durak Adana ve Adana’lı Kadınlar