Ege’nin İki Yakası Ege Geceleri’nde bir araya geliyor

13 Temmuz 2017 Perşembe 15:00
12
14
16
18

Hilton İstanbul Bosphorus’ta Ege Geceleri başlıyor. Boğaz manzarası ile ünlü Veranda’da haftanın her günü 19:00-23.00 saatleri arasında servis edilecek menüyle Ege’nin her iki yakasından lezzetler beğeninize sunulacak, sözde değil özde dostlar Ege Geceleri’nde bir araya gelecek.

Hilton İstanbul Bosphorus, ünlü Boğaz manzarasına sahip verandasında yaz akşamlarınızı şenlendiriyor. Ege Geceleri konseptiyle misafirlerini İstanbul’un göbeğinde bir tatil akşamına davet eden otel, özel menüleriyle Ege lezzetlerini sizlere sunuyor. Salı, perşembe ve cuma geceleri, 19.30-23.00 saatleri arasında 3 kişilik canlı müzik ekibiyle, damağınızdan silinmeyecek lezzetlere neşe de katan Hilton İstanbul Bosphorus’ta, konsepte özel servis seçenekleri ile yerli içeceğinizi seçtiğiniz kadehlerle yudumlarken kendinizi Ege’de bir sahil kasabasında hissedeceksiniz.

Hilton’un deneyimli şefleri tarafından özel olarak hazırlanan, cevizli deniz börülcesi salatası, marine edilmiş deniz levreği ve yeşil fasulye gibi Ege yöresine ait soğuk mezelerle başlayan akşamınız, kızarmış sarımsaklı kalamar, ızgara ahtapot gibi sıcak mezelerle devam edecek. Afyon’da özel olarak üretilen ve menüsü günlük olarak değişen birbirinden farklı ve lezzetli peynirler ise içeceğini peynir eşliğinde yudumlamak isteyen misafirlerin favorisi olacak.

Menünün “Denizden Gelen Lezzetler”i levrek, çipura, kılıçbalığı ve Mersin karidesleri olarak sunulurken, “Karadan Gelen Lezzetler” olan kuzu pirzolası, sığır madalyonlar, tavuk kanatları ve köfte, eşsiz birer lezzet deryası olarak Hilton İstanbul Bosphorus misafirlerini bekliyor. Menünün ana yemekleri de yöresel lezzetleri misafirlerle buluşturuyor, Ege pidesi, ağır ateşte pişirilmiş kuzu incik, İskenderun kaya balığı ve Ayvalık güveç, Ege’nin rafine tatlarını, Boğaz’a karşı içeceklerini yudumlarken tatmak isteyen misafirleri adeta büyüleyecek.

Ayrıca cuma günlerine özel, zengin bir set menü ile sınırsız yerli içeceğin dahil olacağı Balık Geceleri de Hilton’u bu yazın en gözde mekanlarından biri yapacak. Misafirler, yalnızca 195 TL karşılığında denizin en nadide ve taze ürünlerini, Hilton şeflerinin eseri olan eşsiz lezzetlerde deneyimleyecek.

 

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de