Dondurmada İtalyan ustalığı: Pernigotti IL Gelato

15 Nisan 2017 Cumartesi 15:00
12
14
16
18

Pernigotti IL Gelato’nun tamamen doğal içeriğinden gelen eşsiz lezzeti bu yıl da dondurma tutkunlarına unutulmaz bir yaz vadediyor. İtalyan ustalığının eseri Pernigotti IL Gelato, katkısız içeriği, yoğun tadı ve kalitesiyle en zor beğenen damakları bile memnun edecek, keyifli bir mola sunuyor.

Çikolata tutkunlarının yakından tanıdığı isim Pernigotti, Pernigotti IL Gelato ile de lezzetin zirvesinde, serin ve neşeli bir yaz vadediyor. Pernigotti nasıl ki İtalya’ya özgü Gianduia tarzı çikolatasıyla akıllarda yer ettiyse, Pernigotti IL Gelato da, dondurmada gerçek İtalyan ustalığını Türkiye’ye taşıyor.

Pernigotti IL Gelato katkısız içeriğiyle, “doğal” olanı arayanlara sesleniyor. Kaplama çikolatası, yalnızca kakao ve kakao yağından elde edilen gerçek çikolatadan yapılıyor. İçindeki vanilya, çilek, fındık gibi tüm soslar tamamen doğal içeriklerle elde ediliyor. Pernigotti IL Gelato’nun yoğun lezzetini işte bu en üst kalitedeki hammaddeler veriyor.

Yaz coşkusunu katlayacak Pernigotti IL Gelato’nun klasik, fındık, fıstık ve çilekli Stick ile klasik, fındık, fıstık ve karamelli Kornet çeşitleri bulunuyor.

En zor beğenen damakları bile memnun edecek lezzeti ve kalitesiyle Pernigotti IL Gelato, hızla akıp giden günün içerisinde mükemmel bir mola sunuyor. 1860’dan bugüne uzanan Pernigotti geleneği, Türkiye’deki dondurma alışkanlıklarını da değiştiriyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Çünkü ‘Anne’, ‘Mutluluk’ demek…
» Mutfağın yıldızı Sahrap Soysal ve Nilgün Belgün Optimum’da
» Tadımca yenilendi
» Zengin şarküteri seçenekleri Delimonti’de meraklılarıyla buluşuyor
» St Regis İstanbul’da tadım etkinllği
» Çocukları gülümseten lezzetler Özsüt’te
» Domino’s Pizza’lar şimdi “Gece Açık”
» İştah kabartan deniz ürünlü alternatifler Monochrome’da
» Profilo Küçük Ev Aletleri seçili ürünlerdeki bahar kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor!
» Geleceğin şeflerinden 23 Nisan’a özel lezzetler
» Bodrum Balıkçısı cennet koyunda yaza merhaba diyor
» Türkiye, yerel mutfaktaki zenginliğini öne çıkarmalı
» Cornetto ve Kenan Doğulu bu yaz “İlk Adımı Sen At” diyor!
» Ronnefeldt ile yaza hazırlanın
» Tüm dünyada geçerli bir kariyer için profesyonel mutfak eğitimleri Haziran’da başlıyor
» Tüketicilerin yüzde 65’i restoran ve kafelerde içeceğini cam ambalajda istiyor
» Pide’nin ‘Fit’ hali!
» 2000 yıl önce ne yiyorsak hala onu yemeye devam ediyoruz
» LAV ile tatlı sunumlarınıza yaratıcılık katın
» Sokak lezzetleri sihirli fiyatlarla öğle arası HuQQabaz’da
» Annenizle kahve keyfini paylaşmak ve tatlı bir sohbet için David People’den özel kahve menüsü
» 24 yıldır kalitesinden ödün vermeyen Sait Balık, lezzetleri ile fark yaratıyor
» Kuzu Kafes bahar aylarına lezzet katıyor
» Ay Bitmeden: Chef’s table mutfak akademisi’nde dört workshop
» Ödemiş, Trkiye2de peynirciliğin merkezi olacak!