Dondurmada İtalyan ustalığı: Pernigotti IL Gelato

15 Nisan 2017 Cumartesi 15:00
12
14
16
18

Pernigotti IL Gelato’nun tamamen doğal içeriğinden gelen eşsiz lezzeti bu yıl da dondurma tutkunlarına unutulmaz bir yaz vadediyor. İtalyan ustalığının eseri Pernigotti IL Gelato, katkısız içeriği, yoğun tadı ve kalitesiyle en zor beğenen damakları bile memnun edecek, keyifli bir mola sunuyor.

Çikolata tutkunlarının yakından tanıdığı isim Pernigotti, Pernigotti IL Gelato ile de lezzetin zirvesinde, serin ve neşeli bir yaz vadediyor. Pernigotti nasıl ki İtalya’ya özgü Gianduia tarzı çikolatasıyla akıllarda yer ettiyse, Pernigotti IL Gelato da, dondurmada gerçek İtalyan ustalığını Türkiye’ye taşıyor.

Pernigotti IL Gelato katkısız içeriğiyle, “doğal” olanı arayanlara sesleniyor. Kaplama çikolatası, yalnızca kakao ve kakao yağından elde edilen gerçek çikolatadan yapılıyor. İçindeki vanilya, çilek, fındık gibi tüm soslar tamamen doğal içeriklerle elde ediliyor. Pernigotti IL Gelato’nun yoğun lezzetini işte bu en üst kalitedeki hammaddeler veriyor.

Yaz coşkusunu katlayacak Pernigotti IL Gelato’nun klasik, fındık, fıstık ve çilekli Stick ile klasik, fındık, fıstık ve karamelli Kornet çeşitleri bulunuyor.

En zor beğenen damakları bile memnun edecek lezzeti ve kalitesiyle Pernigotti IL Gelato, hızla akıp giden günün içerisinde mükemmel bir mola sunuyor. 1860’dan bugüne uzanan Pernigotti geleneği, Türkiye’deki dondurma alışkanlıklarını da değiştiriyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Dünyanın Geleneksel Mutfakları İstanbul’da buluşuyor...
» Lezzet tutkunları buluştu
» Hilton İstanbul Bomonti ve Leica işbirliği ile Contemporary İstanbul’da yemek sanata dönüşüyor
» Bu yiyeceklerle sonbaharın kasvetini dağıtın
» Çocuklara sağlıklı ara öğün için tatlı çözümler
» Renkli Gastronomi etkinliği
» Yemeğin lezzetine varmanın yolu doğru şaraptan geçiyor
» ‘Fato Ana’ Yemek Yarışmasında jüri üyesi oldu…
» Malezya Büyükelçisi’nden Jackfruit Şov
» Şehre dönüşün en lezzetli adresi Günaydın Kalamış!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli Sonbaharı Meksika lezzetleriyle karşılıyor
» Kahvaltı ve beslenme saati Le Pain Quotidien ile şölene dönüşüyor
» Shake Shack’te sonbahar efsane lezzetlerle geliyor Crispy Pickle Burger
» Ünlü İspanyol Şef Morales baklava yapımının inceliklerini öğrendi
» Bayramda İstanbul’da kalacaklar için lezzetli öneriler
» Bayramda ağzınızın tadı bozulmasın!
» Bayramda Barbekü keyfi
» Eti öğlen, sebzeyi akşam tercih edin
» Crate and Barrel’dan, keyifli bir bayram kahvaltısı hazırlamanın ipuçları
» LAV’dan Bayram sofralarına yaraşır Gusto serisi!
» Türkiye, 257 bin ton çekirdeksiz kuru üzüm ihraç etti
» Antep Fıstık festivali başlıyor
» “ Şşşt! Mutfakta Gazeteci var! ”
» Gaziantep Biber üretiminde söz sahibi olacak
» Baristasız self servis kahve deneyimi ‘Starbucks on the go’ şimdi Türkiye’de