Dondurmada İtalyan ustalığı: Pernigotti IL Gelato

15 Nisan 2017 Cumartesi 15:00
12
14
16
18

Pernigotti IL Gelato’nun tamamen doğal içeriğinden gelen eşsiz lezzeti bu yıl da dondurma tutkunlarına unutulmaz bir yaz vadediyor. İtalyan ustalığının eseri Pernigotti IL Gelato, katkısız içeriği, yoğun tadı ve kalitesiyle en zor beğenen damakları bile memnun edecek, keyifli bir mola sunuyor.

Çikolata tutkunlarının yakından tanıdığı isim Pernigotti, Pernigotti IL Gelato ile de lezzetin zirvesinde, serin ve neşeli bir yaz vadediyor. Pernigotti nasıl ki İtalya’ya özgü Gianduia tarzı çikolatasıyla akıllarda yer ettiyse, Pernigotti IL Gelato da, dondurmada gerçek İtalyan ustalığını Türkiye’ye taşıyor.

Pernigotti IL Gelato katkısız içeriğiyle, “doğal” olanı arayanlara sesleniyor. Kaplama çikolatası, yalnızca kakao ve kakao yağından elde edilen gerçek çikolatadan yapılıyor. İçindeki vanilya, çilek, fındık gibi tüm soslar tamamen doğal içeriklerle elde ediliyor. Pernigotti IL Gelato’nun yoğun lezzetini işte bu en üst kalitedeki hammaddeler veriyor.

Yaz coşkusunu katlayacak Pernigotti IL Gelato’nun klasik, fındık, fıstık ve çilekli Stick ile klasik, fındık, fıstık ve karamelli Kornet çeşitleri bulunuyor.

En zor beğenen damakları bile memnun edecek lezzeti ve kalitesiyle Pernigotti IL Gelato, hızla akıp giden günün içerisinde mükemmel bir mola sunuyor. 1860’dan bugüne uzanan Pernigotti geleneği, Türkiye’deki dondurma alışkanlıklarını da değiştiriyor.

 

  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Müzik aletleri bıçaklar ve sebzeler
» Wish More Hotel Istanbul’dan öğretmenlere özel ziyafet
» Öğretmenler günü’nün en tatlı hediyesi
» Shake Shack’ten kışa özel lezzet
» Kış aylarının vazgeçilmezi:Bitki çayları
» Sağlıklı kışın sırrı artizan lezzetlerde!
» İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Japon lezzetleri...
» Çengelköy’ün Boğaz’a Açılan Lezzet Mekanı Beyaz Bosphorus
» Knorr sofrası, baharat dünyasına keyifli bir yolculuk için kuruldu
» Fenix kış aylarının da gözdesi olmaya devam ediyor!
» Ünlü Şef Jamie Oliver’dan yılbaşı önerileri
» Delimonti, menüsünü kış lezzetleriyle yeniliyor
» Çeşnili ekmek karışımı ile nefis aromalı lezzetlere imza atın
» Capricorn yenilenen menüsüyle Boğaz’ın gözdesi olmaya devam ediyor!
» Çikolata ve vişnenin eşsiz dansı
» Teknolojinin ve şıklığın birleşimi
» Sosyal sofra paylaşım deneyimi sunan YeatUp, gezginlere yerel yaşamın kapılarını açıyor
» Evde sos yapmak aslında çok kolay
» Tadında Anadolu’da kahvaltı sofraları hem geleneksel hem leziz
» Ünlü gurmeler Tarsus’ta
» Fast-food çocuklarına geleneksel tatları sevdiriyorlar
» En çok boyozu yiyen kazandı
» Cloud 34, Yenilenen Asya Menüsü ile Hilton İstanbul Bomonti’de sizleri bekliyor
» Tarsus Mutfağı Dünya’ya açılıyor
» Delimonti ile “Yol Hikayeleri” Kasım Ayında Karadeniz’de