Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü

25 Mayıs 2018 Cuma 11:00
12
14
16
18

Divan Erbil, Ramazan ayına özel hazırladığı lezzetli iftar ve sahur menüleriyle misafirlerini karşılıyor. Divan şeflerinin ellerinden çıkan üç özel menü ile Divan Erbil, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor.

Divan Erbil’de yer alan Season Restoran’da zengin iftar menüsü 60 $ + %10 servis bedeliyle sunuluyor. Ramazan boyunca otelin bahçesinde açık olacak çadırda saat 20.00’den sahura kadar tatlı ve meyve çeşitlerinin yanı sıra Ramazana özel içeceklerin, şerbetlerin ve nargilenin servis edildiği bir özel menü daha yer alıyor. 20 $ + %10 servis bedeliyle sunulan bu menü misafirlerini bekliyor. Divan Erbil’deki Ramazana özel üçüncü menü ise sahura özel olarak hazırlanıyor. Bu menü 30 $ + %10 servis bedeliyle çadırda, Chopin’de ya da oda servisi olarak da sunuluyor.

İftarda başlayan lezzet dolu sofralar sahura kadar Divan Erbil’de misafirlerini bekliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Aydan Üstkanat Yemek Oscar’larını 3’ledi
» Bodrum gastronomi şeflerini ağırlıyor
» Kitap dostu cafe
» Gaziantep, Unesco başarısını festivalle taçlandırıyor
» Bitterden vazgeçmeyenlerin lezzeti
» Mutfak bilgisini ölçmek isteyenler bu yarışmaları kaçırmasın!
» Girişimciler kahve kokusuna geliyor …
» Dünyaya ilham veren 10 şeften biri Ebru Baybara Demir
» Tuğçe’nin Mutfağı
» Bayram sofranızı tatlı yerine çilekli lezzetlerle süsleyin
» Tatlıdan vazgeçemeyenlere sağlıklı lezzetler
» “Master Chef” Özlem Mekik ve Türkiye’nin önde gelen 30 yemek bloggerı sofralarınıza lezzet katıyor
» Divan’dan Babalar günü paketleri
» Bolpazarda Kombucha Atölyesi
» Hazzı ciddiye al
» Arnica Blender ile Mutfağınızda Daha Pratik Lezzetler
» Gastronomi kongre turizmine ivme kattı
» Pelin Bilgiç’ten ‘‘Sağlıklı Misafir Sofram’’
» Geleneksel el yapımı "Behlül" Bakırkazan’da
» Şeflerimize sahip çıkalım
» İstanbul Çaya Doydu
» Gastronomi kentinde ulusal yemek yarışması
» IV. Ulusal Aşçılık Kampı sona erdi.
» Türkiye’nin İlk Sakin Şehri Seferihisar’ın Meşhur Ege Mutfağı tanıtıldı
» Sedef İybar’la “7 Bölgeden Yöresel Lezzetler” Tadım ve Sohbeti