Divan Erbil’de Ramazana özel lezzet dolu üç menü

25 Mayıs 2018 Cuma 11:00
12
14
16
18

Divan Erbil, Ramazan ayına özel hazırladığı lezzetli iftar ve sahur menüleriyle misafirlerini karşılıyor. Divan şeflerinin ellerinden çıkan üç özel menü ile Divan Erbil, hem gözlere hem damaklara hitap ediyor.

Divan Erbil’de yer alan Season Restoran’da zengin iftar menüsü 60 $ + %10 servis bedeliyle sunuluyor. Ramazan boyunca otelin bahçesinde açık olacak çadırda saat 20.00’den sahura kadar tatlı ve meyve çeşitlerinin yanı sıra Ramazana özel içeceklerin, şerbetlerin ve nargilenin servis edildiği bir özel menü daha yer alıyor. 20 $ + %10 servis bedeliyle sunulan bu menü misafirlerini bekliyor. Divan Erbil’deki Ramazana özel üçüncü menü ise sahura özel olarak hazırlanıyor. Bu menü 30 $ + %10 servis bedeliyle çadırda, Chopin’de ya da oda servisi olarak da sunuluyor.

İftarda başlayan lezzet dolu sofralar sahura kadar Divan Erbil’de misafirlerini bekliyor.

 


  Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış

  Yorum Ekle

Ad Soyad :
E-Posta :
Mesaj :
Güvenlik Kodu :



+ Benzer Haberler
» Gastronominin önde gelen isimleri İzmir’de buluştu
» Tuğçe’nin mutfağı
» Amerikalılara ünlü şefler levrek ve çipura ziyafeti sunacak
» Dört Mevsim Gaziantep Yemekleri kitabının İngilizcesi çıktı
» Lezzet tutkunlarına güveçte kereviz tandır
» İzmir’in lezzetleri Mutfak Konak’ta tadılacak
» Lezzet ve müzik dolu şehrin ilk ‘Ekim Festivali’ gerçekleşti
» 2. Uluslararası Meze Festivali
» Lezzet şöleni başlıyor
» En gözde lezzet; deniz ürünleri, yükselen yazlık belde; Ayvalık
» Hem sağlık hem lezzet
» 2. Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı
» Köfte, 5 bin çeşidi ile evrensel bir lezzet
» ‘Yerel Mutfak Global Lezzet’ Projesi
» Kahve Dünyası’ndan damak zevkinize göre yöresel kahve önerileri
» Kahve dikkati artırıyor zindelik veriyor
» Kocaeli yemekleri Gastronomi Kongresine damgasını vurdu
» İzmir sokak lezzetleri Lyon’u fethetti
» Gazianetp festivali biber hasadı ile başladı
» Yerli, yabancı ünlü şefler, yemek yazarları, İzmir’de buluşuyor
» Lezzetli aşure nasıl yapılır?
» Kocaeli’nin mutfak zenginliği KO-MEK ile sofralara taşınacak
» Coğrafi işaret tescili başvurusunda Gaziantep öncü
» GastroAntep festivali ile yabancı turist sayısı 3 yılda 3 milyon olacak
» Fotoğraflarla Antep sofrası anlatılcak